Xavii, ak ima nesto i slikas da nije mutno (bolje malo iz daljine nego skroz blizu), mi cemo to vidjet :lol:
Podsjecam da ne smijemo tu lijepit slike, stavi na imageshack ili sl.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Xavii, ak ima nesto i slikas da nije mutno (bolje malo iz daljine nego skroz blizu), mi cemo to vidjet :lol:
Podsjecam da ne smijemo tu lijepit slike, stavi na imageshack ili sl.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo da vas i ja pozdravim.sutra smo vec 22tt :) moja curka plese unutra .
Zelim i vama isto to. :)
i.imgur.com/JKKFArI.jpg evo ga, al mislim da nije to prava crtica, nego samo odsjaj. Vidjet cemo sutra.
p.s. slobodno napisite da sam luda jer tu nema nista, nejte se ustrucavati :lol:
xavii, čini se da fali komad linka, ponovi link
ja vidim obris!cure, sori što sam postala ovdje, ali kako se s vama družim najduže, htjela sam se samo malo požaliti.ali samo još jedno pitanje, hidrosalpings se vidi na UZV? Bila sam i na 3d i nitko mi to nije nikada spomenuo
piše da se to dijagnosticira na hsg. tako da pretpostavljam da to nemam jer se nigdje nije spominjalo
zvala sam jednu dobru privatnu doktoricu koja mi je rekla da odem u postupak ako bude sve ok i da laparo uvijek stignem!Tako da idem jedan postupak odraditi kod dr. Jukić na VV! Inače, dr. Radaković mi je baš sjeo, a i ta privatnica kaže da je on puno bolji stručnjak, pa da se ipak prebacim kod njega.
Tetagogoglina kopiraj ovo od i do iza jpg i trebalo bi otvoriti
Xavii draga ja isto probala označit i otvorit ali ništa..kaže greška u linku
Samo dok dodjem do kompa pa cu ponoviti jer meni otvara
meni isto otvara normalno. probaj s nekim drugim browserom (ja otvaram sa internet explorerom)
http://i.imgur.com/JKKFArI.jpg - ovo uguglajte.
Vidim crticu :-D Jest slaba al je tu. I s razlogom!
xavii,ponovi sutra s jutarnjim urinom.
Sad vidim da netreba uguglati,drito odavde vodi na sliku :-)
Ajme meni koliko trudnica pa to je divno!!!
Vidi seeeee!
:-D
ajmeee, sad ću ispast partybraker al ja ne vidim....vidim samo kontrolnu....možda je slabiji kut, al ponovi ti sutra ujutro piš-piš
Ja isto nisam sigurna haaha al neću se veseliti dok se ne bude vidjela iz aviona tako da budemo vidjeli stanje popodne i sutra jer sam naravno MM-u odmah rekla da kupi još dva haha
Xavii uspijela sam otvorit.. i ja sam vidjela osjenćanu crticu ... :D sretno.!!! Javi kakvi su rezultati kasnije
Vidim ju.takva je meni bila prije dana ocekivane m.
e ja onda definitivno moram nabavit naočale :lol:
možda posljedica trudnoće- oslabljen vid
Cure, samo da javim. Bila sam na UZV danas. Beba je mrtva, iz kojeg god kuta da gledas, nema nicega,samo bezivotno tijelo. Ipak, ovaj put jako smo dobro uspijeli vidjeti lice i reci jos jednom ZBogom! U petak idem na operaciju.
Skupi snage YM, zelim ti da se cim prije oporavis! Jos jednom - jako mi je zao.. :love2:
Yummy drzi se, ne znam sta drugo da ti kazem...
Hvala drage na podrsci! Nastojim izvuci nesto dobro iz ove tregedije. Svi koji ce doci na sprovod su zamoljeni da ne donose cvijece niti svijece, nego umjesto toga uplate novac ili odnesu odjecu, sredstva u dom za napustenu djecicu. Njima je potrebnija ljudska toplina, nego mojoj bebi cvijece. Ionako, tamo gdje je moja beba otisla ima cvijeca takvog, kakvo nije nikad vidjeno na kugli Zemaljskoj.
Isto tako, ako je nekoj od vas na srcu, mozda da prilozite kakvu donaciju u udrugu Betlehem, koja pomaze napustenim majkama. Bilo da se radi o kojoj kunici ili kakvoj skromnoj potrepstini (sampon, ulosci, pelene).
Nazalost, ne mozemo nista uciniti za nasu voljenu djecicu koju su neke od nas, zajedno sa mnom izgubile, ali, eto, barem mozemo pomoci zivoj djecici i njihovim majkama koje su u velikoj potrebi.
Ljubim vas sve i javit cu kako je prosla operacija!
yummy naša, :heart: želim ti brz oporavak i mir u duši. Znaš onu staru .." poslje svake kiše, uvijek sunce svane".... i bit će tako. Sigurna sam. Šaljem ti :angel: da te ćuvaju i da ti pomognu.
YM, zbunila si me,sprovod? Kakva je praksa vani (cini mi se da si ti u Irskoj), rijec je o bebi od 7tt (tada si rekla da je stao razvoj,jeli tako?),tehnicki embriju...Sto se radi sa ostatcima nakon postupka,ovdje je to (grozno zvuci) samo medicinski otpad ...:(
Žužy,stavi me molim te u donji dom, 2DC, curim i dalje,ne obilato ko jucer ali to je menga,nema sumnje....ovaj ciklus odmaram,krecemo u ozujku u akciju kad se MM vrati...
Nazalost,eto mucnine ipak nisam umisljala no bile su opravdane posve drugim razlogom - crijevnom virozom...vec 2 dana imam zestoki proljev,skoro nista ne mogu jesti i odmah trcim na wc...:( maoprije sam pojela malo kompota od jabuke,dize mi se zeludac a u crijevima se sprema revolucija...uffff....
Kudri, rado bi nesto komentirala ali ja sam tabula rasa za MPO, srecom imas Žužy....:)
Lady,a da otvoris novo odbrojavanje?????
Da, zivim u Irskoj. Ovdje se zivot cijeni od samoga zaceca i na gubitak u bilom kojem stadiju se gleda kao na gubitak jednog ljudskog zivota. Zena moze odluciti hoce li dijete sama pokopati ili to moze prepustiti bolnici. Ako bolnica organizira ukop, tada je on besplatan, ali bude svaki drugi mjesec. Preminuli embriji i fetusi se cuvaju u posebnom frizideru i polazu u zajednicku grobnicu. Svecenik, bilo koje krscanske denominacije vodi sprovod i daje majkama da se posljednji put pozdrave sa svojim voljenim djetetom.
Osobno vjerujem da bez obzira na stav majke o tome kada zapocinje ljudski zivot, ovaj ritual ima terapeutski ucinak. Posebice zato, sto, kad izgubis bebu, cesto nailazis na neshvacanje i rijeci: pa nije to bilo nista, samo neka mrvica i sl. Nekada i gubitak mrvice moze slomiti tvoju dusu i razbiti tvoje snove u komadice. Na ovaj nacin, svaka majka ima priliku dostojanstveno zaliti i oprostiti se od svoje, prerano zavrsene trudnoce.
ZS, bas mi je zao sto si procurila. Nadam se da je ovo generalna proba prije jedne sretne i duuuuge trudnoce sa sretnim zavrsetkom.
Jutro!
YM i ZS :ghug:
Kava po običaju kuhana!
I ja sam uradila test, nema nista danas :-( a jutros me bas boli trbuh, tako da bi mogla procuriti svaki cas..
Ja sam bila sigurna da ću jučer dobiti jer me prekjučer nešto šarafilo dolje (iako toga inače nemam), a jučer sam svako malo išla na wc provjeravati, nekak sam imala filing da curkam...
Joj i meni je tako, idem svako malo provjeriti, a nista.. ni + ni M :cekam:
Koliko tebi inače traju ciklusi?