yummy naša,želim ti brz oporavak i mir u duši. Znaš onu staru .." poslje svake kiše, uvijek sunce svane".... i bit će tako. Sigurna sam. Šaljem ti
da te ćuvaju i da ti pomognu.
yummy naša,želim ti brz oporavak i mir u duši. Znaš onu staru .." poslje svake kiše, uvijek sunce svane".... i bit će tako. Sigurna sam. Šaljem ti
da te ćuvaju i da ti pomognu.
Posljednje uređivanje od Ives000 : 11.02.2015. at 20:55
YM, zbunila si me,sprovod? Kakva je praksa vani (cini mi se da si ti u Irskoj), rijec je o bebi od 7tt (tada si rekla da je stao razvoj,jeli tako?),tehnicki embriju...Sto se radi sa ostatcima nakon postupka,ovdje je to (grozno zvuci) samo medicinski otpad ...
Žužy,stavi me molim te u donji dom, 2DC, curim i dalje,ne obilato ko jucer ali to je menga,nema sumnje....ovaj ciklus odmaram,krecemo u ozujku u akciju kad se MM vrati...
Nazalost,eto mucnine ipak nisam umisljala no bile su opravdane posve drugim razlogom - crijevnom virozom...vec 2 dana imam zestoki proljev,skoro nista ne mogu jesti i odmah trcim na wc...maoprije sam pojela malo kompota od jabuke,dize mi se zeludac a u crijevima se sprema revolucija...uffff....
Kudri, rado bi nesto komentirala ali ja sam tabula rasa za MPO, srecom imas Žužy....
Lady,a da otvoris novo odbrojavanje?????
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 11.02.2015. at 22:23
Da, zivim u Irskoj. Ovdje se zivot cijeni od samoga zaceca i na gubitak u bilom kojem stadiju se gleda kao na gubitak jednog ljudskog zivota. Zena moze odluciti hoce li dijete sama pokopati ili to moze prepustiti bolnici. Ako bolnica organizira ukop, tada je on besplatan, ali bude svaki drugi mjesec. Preminuli embriji i fetusi se cuvaju u posebnom frizideru i polazu u zajednicku grobnicu. Svecenik, bilo koje krscanske denominacije vodi sprovod i daje majkama da se posljednji put pozdrave sa svojim voljenim djetetom.
Osobno vjerujem da bez obzira na stav majke o tome kada zapocinje ljudski zivot, ovaj ritual ima terapeutski ucinak. Posebice zato, sto, kad izgubis bebu, cesto nailazis na neshvacanje i rijeci: pa nije to bilo nista, samo neka mrvica i sl. Nekada i gubitak mrvice moze slomiti tvoju dusu i razbiti tvoje snove u komadice. Na ovaj nacin, svaka majka ima priliku dostojanstveno zaliti i oprostiti se od svoje, prerano zavrsene trudnoce.
ZS, bas mi je zao sto si procurila. Nadam se da je ovo generalna proba prije jedne sretne i duuuuge trudnoce sa sretnim zavrsetkom.
Jutro!
YM i ZS
Kava po običaju kuhana!
I ja sam uradila test, nema nista danasa jutros me bas boli trbuh, tako da bi mogla procuriti svaki cas..
Ja sam bila sigurna da ću jučer dobiti jer me prekjučer nešto šarafilo dolje (iako toga inače nemam), a jučer sam svako malo išla na wc provjeravati, nekak sam imala filing da curkam...
Joj i meni je tako, idem svako malo provjeriti, a nista.. ni + ni M![]()
Dobro jutro! Napokon uranim na forum da stignem na kavu kad ono nitko ju nije skuhao...možda sutra uspijem
Xavii ... možda je još prerano. Prićekaj jedno par dana.
Mišice, ciklusi su mi obicno 30-33 dana i uleti 1-2 god. da izazivam sa duph. al zadnji ciklus mi je bio 26, a ovaj mi je O bila 10-11 dc, tako da se ne bi trebao ni ovaj oduziti (osim na 9 mj) Kod tebe?
Posljednje uređivanje od xavii : 12.02.2015. at 08:30
A meni su, kad su normalni, oko 30, ali zadnjih par mjeseci sam ih čekala dugo pa sam pila duphaston. Zadnji ciklus nakon duphastona mi je bio ful kratak, samo 22.
Jutro cure,
ZS i Yummi
Yummi taj obicaj je ustvari totalno terapeutski i ako nešto odbolujes na neki takav nacin vrijeme puno lakse donese mir
ZS ja sam imala identican slučaj u 10mj, pozitivan test i onda krvarenje par dana nakon ocekivane M...ono sto sam prihvatila je da je dobro da se dogodilo najranije moguće ako je moralo..ali i da ranije rađenje testa nije loše, da-trudnoći se razveseliš pa ju izgubiš, ali ako je to nešto što se ponavlja uzroke i rješenje se ne može tražiti ako ni ne znaš da se to dogodilo...ja sam si to nekako tako posložila u svojoj glavi i od tad sam ok.
ja se pridružujem sa svojom bijelom kavomi chillam ovih dana, za sada sve uredu
crtica na testu se sve jače i jače deblja i vidi, tako da mislim da se HCG fino povećava
pokušavam slušati svje tijelo, pa jedem kad sam gladna, pijem vodu stalno, spavam kad mi se spava, slobodna sam ovih dana od posla što mi je super došlo tako da sam baš u miru do pregleda opet![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 12.02.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc ll
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
skulirana,baš mi je teško bilo maknuti tvoje crtice...nadam se da sam dobro shvatila koji ti je dc,ako nije tak,pliz ispravi.
I još kad sam pročitala i da xavii jutros nema pluseka...draga,da je ovaj test bio pokvaren,jer jučerašnja crtica se baš vidla.
Nek ti ljubičice donesu sreću
<mišice>,žao mi je zbog minusa
Baš sami crnjaki ovih dana...
LadyB,kaj veliš..bi se maknule na novo Odbrojavanje?
A ne zna Žužy, možda bi fakat trebala pričekat pregled da utvrdimo T
pošto je to još ohoho daleko, a da mi otvorimo samo clean slate novo odbrojavanje![]()
Ma reko da se maknemo s Yummynog odbr.,jer znam kak je bilo meni gledati se u naslovu nakon spontanog...a ti si nam sad jedina,kad se Putujuča ne javlja.
Ali razmem i tebe,nebi ni ja prije pregleda.
Hvala zuzy, a ne znam ni sto bi mislila, nisam ga bas dozivila sto posto jer nije bila bas tamna, al sam jutros ocekivala da ce se vidjeti a ono sipak :/ Vidjet cemo sto ce sutra biti, iako bi ja najradije odmah isla betu vaditi, nemam ja zivaca za cekanje![]()
Joj [/B]xavii [/B],pa moraš ga bacit u smeće i onda slučajno na večer pogledatite crtice su najslađe
![]()
joj curke, sve se bojim da ću i ja tako pišati po cijele dan kad mi stignu testići koje sam naručila na ebayuxavii, držim fige da se za par dana pojavi crtica!!!žužy, kaj ima kod tebe??
Ahaha već sam ih 4 uradila i svi su u "smecu" svako malo ih pogledavam al ništa još grr al dobro dok ne procuri ima nade
xavii ,a jarca mu...al ne gubit nadu,dok nema krvi sve je moguče
kudri,kod mene sve nijanse sive...i pokoja roza..
Moj FeFić mi ignorira O,ja si mislim da je bila na 8-9 dc ...i sad sam več poprilično debelo na dpo
Veseli me ovaj kratki ciklus,prije završi,prije pem na pregled i dogovor za laparo. I taaaak..
Zuzy i mene sve to isto čeka, tako da bi da što prije znam na čemu sam, uostalom kao isve haha
Cure, mislim da će mi sutra biti 1dc, danas mi je krenuo spotting i dosta me dolje boli, što mi je malo čudno, ali eto...
Sutra ću odmah ujutro do doktorice da mi da klomifen pa da ga u nedjelju/ponedjeljak počnem piti pa ćemo sve ispočetka.
Cure vi tu znate sve pa imam prakticno pitanje, gdje narucujete testove za ovulaciju sa koje stranice gdje su najpovoljiji? Isla sam na onu stranicu saveontest pa kaze da ovulation test nije raspoloziv. a tamo mi se cine povoljni
Gdje su najpovoljniji, jel moze link neki
Hvala puno
i svima zelim ono sto i sebi zelim![]()
Ne znam jel smijem tu stavljati linkove, ako ne, neka ga moderatori obrišu.
Ja sam zadnje uzela ovo: http://www.ebay.com/itm/100-pieces-H...item540cac3f3c
Cure ja cu vas zamolit , posto ima plusica , da otvorite novo odbrojavanje.....da eto bar malo olaksamo yummy....
Jutro curke !
Kavica, vrkuta, marulja... I po zeljama!
Ives kako je bilo na filmu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jutroo! Ja se biljezim za caj.
Od jucer temp 39, 39.5 , grlo i nos me ubijaju, uhvatila me
ili neka viroza ili gripa. Od m jos uvijek nista, sluzi ko u prici jucer
i danas, to vjerojatno kako sam bolesna...
Test se ne usudim raditi da se ne razocaram, ako ne dobim
do ponedjeljka onda u pon radim test ...
mišica hvala puno na linku ,ovo je jos povoljnije
narucujem veceras
aloha komadi....
ja pijem već drugu kavu.
vrkuta me čeka domakupila sam danas marulju, pa da vidimo oće li bit šta po njoj. malo me brine ta sluz, odnosno suhoća.
kako se marulja ono pije? samo od kraja stvari pa do O ili?
i kupila sam termometar, da mjerim bazalnu. mislim, spremna sam. haha
i sad još samo da mm doputuje, pa da imam s kim u akciju
jummymummy krasan običaj o kojem pišeš, kod nas se to doživljava kao ono, ništa posebno, što mi je ružno. život je život, od prve sekunde.
Ives0000 i ja se nešto spremam u kino, znači dobar je film? ja nisam čitala knjigu..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 13.02.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc ll
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Cure, još sam samo ovaj ciklus s vama. idući mjesec krećen na ivf, ali ću vas ipak škicati i javljati se malo jer sam predugo tu i jako se navikla na sve vaspusa i sretno svima!!!
Kod mene još ništa, M ni traga test nisam radila jutros, neka dan odmora. Po O je ovo 2 dana kašnjenja, a 12dc sam bila kod dr koja je potvrdila da je O bila. E pa sad koliko bi vi čekale za idući test
Posljednje uređivanje od xavii : 13.02.2015. at 15:00
Sunshine, Ives ajde cure testiceda se malo veselimo!!
ljubavna1pogled ja pijem od prvog dana ciklusa do O,znam sigurno da nakon O ne smijes!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Drage moje evo meni dosli svi nalazi krvi, urina.. Sve je u najboljem redu... imam mrvicu povisen secer, i to je jedino sto je malkice zabrinjavajuce. uglavnom sva sam spremna sada za 23/02, i zaista nemogu docekatida vidim svog bebolinca.
Sto se tice simptoma i dalje sam na istome, tu i tamo kao menstrualna bol, ne pijem i dalje kavu, smrdi mi, cice jos uvijek bole i samo rastu, i to je to. Pusu vam svima saljem.
Ives0000 i ja se nešto spremam u kino, znači dobar je film? ja nisam čitala knjigu..[/QUOTE]
Meni je film ekstra , iako sam htjela i sad bi radije da je Matt Bomer, Christian Grey, bolje pročitaj knjigu. Moj savjet...puno tog su izostavili.
Posljednje uređivanje od Ives000 : 13.02.2015. at 17:14
[QUOTE=Petticoat;2735927]Sunshine, Ives ajde cure testiceda se malo veselimo!!
ljubavna1pogled ja pijem od prvog dana ciklusa do O,znam sigurno da nakon O ne smijes!
Sent from my iPhone using Tapatalk[/
hehehe pa ako ovako ostane kako je sada, najvjerojatnije sutra piškim inaće će me ova moja kuma zadavitKakvo je kod tebe stanje?
Posljednje uređivanje od Ives000 : 13.02.2015. at 17:21
Ives,za sutra! Nemoj kumu razočarat
Ozbač...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ curke za još koji plusek,da se uskoro preselimo na novo Odbr.
žužy moja draga ... iz tvojih usta u Božje uši!!! Ma da kažem bojim se i pravit test kad nemam nikakve simptome osim pritiska u glavi i šum u ušima kao da sam na planini ...