pijem bromergone po nalogu doktora i to jedan- pola ujutro , pola navecer.Mislim da mi ih budu maknuli u utorak. I folacin mi izaziva uzasne muke i od njega mi je jako zlo.
Printable View
pijem bromergone po nalogu doktora i to jedan- pola ujutro , pola navecer.Mislim da mi ih budu maknuli u utorak. I folacin mi izaziva uzasne muke i od njega mi je jako zlo.
Hope cestitam ti imas brekrasnog bebolinca! Velika pusa!!
Hope, Beba123 bebice su vam preslatke :-)
Snupi zao mi je radi mucnina, nadam se da ce ti sto prije proci .......
Bb i ja dolazim na palacinke :mrgreen:
Vrci i meni kao kod tebe svaki put upali 3D (Muma, sonda je ista) :-)
A mi smo obavili pregled neki dan, beba je super, mjere sve idealne, srce, bubrezi, mozak i sve ostalo.... Brisevi, urin takodjer.. Nismo ni puno kg dobili u ovih 6 mjeseci, svega 5 kg (ja zadovoljna) tako da mama i tata putuju na more za koji dan :-D
Puse svima
Eh da, recite mi da sam "normalna" (Lastane pomagaj) :-)
Jel imate nekad fazu da vam se bas i ne ide roditi? Mene je tak uhvatilo vec po drugi put da mi je bas lijepo ovako i uzivam biti trudna i to me drzi danima... Kasnije naravno opet jedva cekam porod i tako sad u krug.....o
ma ja bih odmah potpisala još jedno 5 godina ovako, samo da mi netko garantira da neću probit 90 kila :lool:
Evo i ja obavila još jedan pregled. Sve je super, beba se razmahala i micala kao neki veliki sportaš. Možda planira u plivanje :lol:
Iduća kontrola za 5tj, trebalo je biti za 4tj, ali nije više bilo termina kod doktora. Taman mjesec dana, kao što mi je unaprijed već dr rekla u planu pregleda.
Sad mogu planirati malo odmora na moru, jedva čekam biti trudnica na plaži. Nek samo još malo trbuh dobije trudnički oblik :lol:
Hope31 cestitam,a malom bebacu zelim dobrodoslicu.Uzivajte :)
cure evo ja jutros pravim kaficu za sve , pogotovo za spavalice.
ja se upravo spremam za kontrolu kod interniste i endokrinologa i imam osjecaj da ce biti ludo i nezaboravno posto mi je jos uvjek sve u fazi haosa . cak mi je uspio tsh spasti sa 14,5 na 0,14 tako da pocinjem razmisljati da su moje bebice od celika sta sve izdrzavaju sa mnom.
Jutro svima! Jucer obavila pregled na 16 tj . Sat vremena mi je mjerila sve zivo (vecinom preko trbuha) i mjere odgovaraju tjednima i sve je super. I da...cekamo 2 prelijepa deckica :-).
Pozz svima i uzivajte u trudnocama i/ili bebicama
Jutro!
Oho, pa imali smo puno pregleda i lijepih vijesti! Bravo mamice i, naravno, bebice! :-D
boss hvala na kavici! Ja ću priložiti bounty kolač - u friđu je pa samo navalite ako vam zatreba jedna doza šećera da se trgnu mališani u bušama! :lol:
Bubimitka imam i ja tih faza, u biti cijela trudnoća mi je takva faza :mrgreen:...super mi je s bušom! Naravno da jedva čekam i da vidim svoje malo čudo, ali ovak mi je suuuuuper i uživam podjednako!
Što se tiče 4d, rekao mi je ginekolog da ima veze čak i sa sondom. To su one stvari koje mi ni ne znamo, valjda. A nisam se ni ja petljala dalje u tu priču :neznam:
jutro!
same divne vijesti,prekrasno,bravo za uzv i naravno za bebolince!
boss hvala na kavici!
bubimitka i ja imam te faze,dođe mi da budem stalno trudna a nekad bi da sam več rodila i da se mazim da bebeačem,faze i tako u krug :-)
muma kaj reči bounty kolač eh da si mi bliže nebi ga više bilo u friđu!!!:-)
Samo da pozdravim moje najdraže trudnice :bye:, a posebno mamicu hope31, žao mi je draga da si se izmučila, ali sad se mazi i uživaj sa svojom bebicom :zaljubljen:
leeloo77 čestitam na prelijepim dečkičima!!!! uživaj!
anddu pozdrav tebi i tvojoj ljepotici:)porod je vec lagano u proslosti bitno da je moj mis kraj mene:)
lello cestitke:)svima ostalima pozdrav veliki:)
ohohooo vidim ja da je veselo tu kod nas, jučer palačinke danas kavica..sve u svemu slako je u điru:njam: ali pošto ja volim i dobar komad mesa a pogotovo gradele sve vas lipo častim sa :piletinom,čevapima, ražnjičima, tikvicama i patliđanima naravno s gradela :kuhar:
Samo cu vam mahnuti... Meni opet mucnina danas i neka glavobolja.. To mi tako kvari raspolozenje, jos danas idem na kampiranje u Karlovac... Uh..valjda ce bit ok... Pozz i cujemo se kad se vratim!! Budite dobre i mazite buse! :-*
da ja i ja lijepo sve pozdravim i kisnem bebice
Ja pak smeđarim, ali eto to mi je već treći PETAK koji se to zbiva. Prvi put kad sam trebala dobiti M, pa za 2 tjedna kada je trebala biti O i sada opet kada sam trebala dobiti M - vjerujem da je to razlog, jer sise stišću, u bolnici sam se skoro onesvijestila, mučnina je tu, glad i dalje ogromna a glava i mene rastura
i da :evil: krvnu sliku radim u DZ prema općoj praksi a ne prema ginicu iako me ona poslala
malo se našetala po Rebru dok nisam našla internistu koji bi me pregledao, al eto već sljedeći četvrtak imam zakazano
a za urino kulturu sam se napatila
cure jel se za krv u Petrovoj 3 moramo naručivati ili samo dođemo??
Pozdrav svima! Samo da se pridružim lijepom nizu izvještaja s pregleda. Ja sam sad na 9tj +2 i moje bebice su 2.4cm tj. 2.7cm. Bio je prekrasan osjećaj vidjeti ih danas i čuti kako srčeka kucaju :zaljubljen:
Vidim da vas većina ovdje dosta spava...ima li još koga da ga muči nesanica??
Bok curke vratila se sa pregleda i sve je ok,veliki smo 27mm i kaže doktorica pravi mali grahic za 2 tj me naručila na ko mbinirani probir jel netko to radio pozdrav svima:-D
Ja sam radila kombinirani. Vadila krv, i napravila uzv. Po mjerama uzv sve je u redu, idući tjedan saznajem za krv
Ništa posebno, i da, prije sam morala potpisati da sam upoznata s pretragom, i da pristajem na nju. Ja radila u Betaplusu
Ja sam se naručila kod dr marton kolka je okvirna cijena
Linalena, ako me dobro sjećanje služi za Petrovu 3 se ne naručuje no mislim da ti piše i na njihovim stranicama. Samo dođeš i to je to.. nalazi su ti gotovi za tjedan dana.
Ja sam u Betaplusu platila 600kn. Ne znam kako je drugdje privatno
Pozdrav drage moje,
evo vidim tu se časti od slatkog pa sve do konkretnog... ja obavila danas pregled i u ruke mi dr. uručila dijetu :oops:... hm, bilo mi je bed pa sam rekla "ali ja ne jedem puno, to se samo za mene nekako lijepi"
uglavnom mi danas uživali u pogledu na 4d na našeg malog pišulinca, baš smo bili ponosni na svaki njegov pokret! Ajoj,kako je sladak! Sve je u redu,sve mjere,organi,glava,ruke....
ma mi smo vam danas naj sretniji roditelji na svijetu !!!!!!
Velike puse svima, leeloo čestitke !!!!
Zima77 super i sad uživancija 8-)
MaliMimi sretno sutra i uživajte u pogledu, joooš maloooo
ups :nono: ja sam svojih 7kg ekstra shvatila ozbiljno pa sam izbacila nepotrebno prejedanje.. tak da sam sad u granicama za normalnu težnu s obzirom na početnu težinu i visinu po ovoj tabeli http://www.kidspot.com.au/weightgain...weightgain.asp
od svega ovo je najbitnije, da pišulinac lijepo napreduje i da je sve u redu.... i naravno da su mama i tata happy :)Citiraj:
uglavnom mi danas uživali u pogledu na 4d na našeg malog pišulinca, baš smo bili ponosni na svaki njegov pokret! Ajoj,kako je sladak! Sve je u redu,sve mjere,organi,glava,ruke....
ma mi smo vam danas naj sretniji roditelji na svijetu !!!!!
Ja sam 2-3 kg u plusu ali mi je zato trbušina kao da sam cca 7.mj :-)
Bluebella hvala za tabelu;-) racunala sam i dodje mi da kad gledam po max. imam tri kg vise, ajme meni, minimum necu ni spomimjat!!!!
ma nema mi druge nego zatvorit usta! Ali jedem jako puno voca,to kao nadima pa mozda zato!
A nisam spomenula da je mali prava junacina od 525g.
cure opet smeđarim i to dost
Imaš li kakve bolove jesi zvala doka
linalena meni to postalo normalno , samo lezi i nista nemoj raditi osim do vc i smirice se bar je tako kod mene, a ja koliko se sjecam da ti imas hematom ili sta vec pa sigurno odatle krv. ako ne boli lezi i smiri se , ber ja tako rjesavam taj problem a dr je reko da ako ne boli ne treba paniciti.
ne boli, malo znam osjetiti zatezanje
bila sam u malo duljoj šetnji s pesom i onda vidla
sada se primirilo, očito moram mirovati
i nemam hematom, već mi je vidio mali miom
i naravno da ne znam kako doći do doktora za vikend
linalena to ti je onda do mioma, meni se to dogadjalo pogotovo posle voznje autom ili kad sam aktivnija , i uvjek nakon lezanja smiri mi se , otkad sam krenula mirovati i samo setnje a te setnje ko da hodam po jajima lagane i odkad u auto sjedam samo kad idem na kontrole prestalo smedje izlaziti , jest da sam se ja zatvorila u kucu al sam mirnija u kuci zatvorena nego vani pod strahom od krvarenja.
meni je bar dr reko da je to od losih amortizera nasalio se na taj racun i reko mi da je sve to ok dok nema jakih bolova.
linus za petrovu trevas samo uputnicu i dođes, nadam se ovo smeđarenje samo zasičenje od utrica. ja sam dans prvi put dobila akupunkturu pa sam prezivjela dan i sad sam prvi put povracala nakon 7 sati.
ako ti je baš frka odi u petrovu na hitni prijem.
ja sam sa 5+3 završila na hitnoj u petrovoj, imala sam bolove od urinarne infekcije. ne treba ni uputnica ni niš.
bila jedina u čekaoni, doktor mi posvetio punu pažnju, bila sam preko pola sata na pregledu. ugodno se iznenadila sa doktorom i pristupom.
cure evo da se malo aktiviram,bila danas na pregledu(danas točno 12 tt),sve je super:-D,obje bebice dobro,više nema ni razlike u veličini,nuhalni uredan,ne krvarim već desetak dana,uglavnom sve pet,sad se samo moram definitivno posložit sa činjenicom da nam dolaze dvojčeki:heart::heart:
sve ostale koje ste bile na pregledima super za dobre nalaze
Linalena.ja sam sa 5 t prokrvarila ali baš potop,prava čista krv,taj dan i onda 2 tjedna ništa i onda opet,kad se to prvi put desilo ,mislila sam da ništa od svega a nakraju moje se mrve ne daju,još mi je mala bolesna i ubija me već 4 dana samo nosam,jedino to pali i jedino ja,danas sam rekla dr prije uzv-a da ak su mrve u redu nakon ovih dana da im se sigurno neće niš ni dogodit i da neću više ni mirovat(nije da sam dosad uspjela kraj mog zmaja)
smirilo se, hvala Bogu, joj fakat je to igra živaca i vjere
makar jesam jučer dosta hodala, pa autom gor dol
pa sam navratila mami pa njezino :drek:
hvala vam svima na riječima potpore
@snupi - bravo za akupunkturu i bar privremen prestanak povraćanja
boss koliko si ti tt? i ako mi možeš reći gdje pratiš trudnoću
đurđa tebi svaka čast, zmaj je predivna samo da brzo ozdravi (sigurno ovaj pakao ne pomaže)
ajme, ajme :coffee: medenjaci (malo su prekurani ali ajd), muževi na placu i sada lijepo sve zluftajte i onda za pol sata spustiti rolete i uživati
linalena u ponedeljak cu biti 10 tt ,ja sam iz bih tacnije iz banjaluke pa tu pratim iako nisu neki strucnjaci al hajd . vidis da ti je to krvarenje od prevelike aktivnosti i voznje , zato povuci rucnu i uspori malo bar dok ne prodje ovih prvih 3 mjeseca
baš moram mirovati da sam bez brige, išla sam samo napraviti krevetm, skupiti i složiti veš i odma smeđe
al nazvala sam doktora i kaže da mirujem najviše što mogu i ako se ne smiri do ponedjeljka dođem navečer na kontrolu
i da koliko se on sjeća miom je tak smješten da on ne smeta već da je to vjerojatno od utrogestana
jedino kaj u utorak moram ić raditi krvnu sliku jer mi treba za internistu u četvrtak - nadam se da neću čekati dugo. moliti ću kumiti da me prime bez puno čekanja8-)