Stranica 195 od 288 PrviPrvi ... 95145185193194195196197205245 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,701 do 9,750 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bok curke vratila se sa pregleda i sve je ok,veliki smo 27mm i kaže doktorica pravi mali grahic za 2 tj me naručila na ko mbinirani probir jel netko to radio pozdrav svima

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam radila kombinirani. Vadila krv, i napravila uzv. Po mjerama uzv sve je u redu, idući tjedan saznajem za krv

Ništa posebno, i da, prije sam morala potpisati da sam upoznata s pretragom, i da pristajem na nju. Ja radila u Betaplusu

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja sam se naručila kod dr marton kolka je okvirna cijena

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Linalena, ako me dobro sjećanje služi za Petrovu 3 se ne naručuje no mislim da ti piše i na njihovim stranicama. Samo dođeš i to je to.. nalazi su ti gotovi za tjedan dana.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam u Betaplusu platila 600kn. Ne znam kako je drugdje privatno

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pozdrav drage moje,
    evo vidim tu se časti od slatkog pa sve do konkretnog... ja obavila danas pregled i u ruke mi dr. uručila dijetu ... hm, bilo mi je bed pa sam rekla "ali ja ne jedem puno, to se samo za mene nekako lijepi"

uglavnom mi danas uživali u pogledu na 4d na našeg malog pišulinca, baš smo bili ponosni na svaki njegov pokret! Ajoj,kako je sladak! Sve je u redu,sve mjere,organi,glava,ruke....
    ma mi smo vam danas naj sretniji roditelji na svijetu !!!!!!

Velike puse svima, leeloo čestitke !!!!
    Zima77 super i sad uživancija
    MaliMimi sretno sutra i uživajte u pogledu, joooš maloooo
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 02.08.2013. at 16:02

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav drage moje,
    evo vidim tu se časti od slatkog pa sve do konkretnog... ja obavila danas pregled i u ruke mi dr. uručila dijetu ... hm, bilo mi je bed pa sam rekla "ali ja ne jedem puno, to se samo za mene nekako lijepi"
    ups ja sam svojih 7kg ekstra shvatila ozbiljno pa sam izbacila nepotrebno prejedanje.. tak da sam sad u granicama za normalnu težnu s obzirom na početnu težinu i visinu po ovoj tabeli http://www.kidspot.com.au/weightgain...weightgain.asp

uglavnom mi danas uživali u pogledu na 4d na našeg malog pišulinca, baš smo bili ponosni na svaki njegov pokret! Ajoj,kako je sladak! Sve je u redu,sve mjere,organi,glava,ruke....
    ma mi smo vam danas naj sretniji roditelji na svijetu !!!!!
    od svega ovo je najbitnije, da pišulinac lijepo napreduje i da je sve u redu.... i naravno da su mama i tata happy
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 02.08.2013. at 16:17

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam 2-3 kg u plusu ali mi je zato trbušina kao da sam cca 7.mj

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bluebella hvala za tabelu racunala sam i dodje mi da kad gledam po max. imam tri kg vise, ajme meni, minimum necu ni spomimjat!!!!
    ma nema mi druge nego zatvorit usta! Ali jedem jako puno voca,to kao nadima pa mozda zato!

A nisam spomenula da je mali prava junacina od 525g.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure opet smeđarim i to dost

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Imaš li kakve bolove jesi zvala doka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

linalena meni to postalo normalno , samo lezi i nista nemoj raditi osim do vc i smirice se bar je tako kod mene, a ja koliko se sjecam da ti imas hematom ili sta vec pa sigurno odatle krv. ako ne boli lezi i smiri se , ber ja tako rjesavam taj problem a dr je reko da ako ne boli ne treba paniciti.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ne boli, malo znam osjetiti zatezanje
    bila sam u malo duljoj šetnji s pesom i onda vidla
    sada se primirilo, očito moram mirovati

i nemam hematom, već mi je vidio mali miom

i naravno da ne znam kako doći do doktora za vikend

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

linalena to ti je onda do mioma, meni se to dogadjalo pogotovo posle voznje autom ili kad sam aktivnija , i uvjek nakon lezanja smiri mi se , otkad sam krenula mirovati i samo setnje a te setnje ko da hodam po jajima lagane i odkad u auto sjedam samo kad idem na kontrole prestalo smedje izlaziti , jest da sam se ja zatvorila u kucu al sam mirnija u kuci zatvorena nego vani pod strahom od krvarenja.
    meni je bar dr reko da je to od losih amortizera nasalio se na taj racun i reko mi da je sve to ok dok nema jakih bolova.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

linus za petrovu trevas samo uputnicu i dođes, nadam se ovo smeđarenje samo zasičenje od utrica. ja sam dans prvi put dobila akupunkturu pa sam prezivjela dan i sad sam prvi put povracala nakon 7 sati.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    ne boli, malo znam osjetiti zatezanje
    bila sam u malo duljoj šetnji s pesom i onda vidla
    sada se primirilo, očito moram mirovati

i nemam hematom, već mi je vidio mali miom

i naravno da ne znam kako doći do doktora za vikend
    ako ti je baš frka odi u petrovu na hitni prijem.
    ja sam sa 5+3 završila na hitnoj u petrovoj, imala sam bolove od urinarne infekcije. ne treba ni uputnica ni niš.
    bila jedina u čekaoni, doktor mi posvetio punu pažnju, bila sam preko pola sata na pregledu. ugodno se iznenadila sa doktorom i pristupom.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

cure evo da se malo aktiviram,bila danas na pregledu(danas točno 12 tt),sve je super,obje bebice dobro,više nema ni razlike u veličini,nuhalni uredan,ne krvarim već desetak dana,uglavnom sve pet,sad se samo moram definitivno posložit sa činjenicom da nam dolaze dvojčeki
    sve ostale koje ste bile na pregledima super za dobre nalaze
    Linalena.ja sam sa 5 t prokrvarila ali baš potop,prava čista krv,taj dan i onda 2 tjedna ništa i onda opet,kad se to prvi put desilo ,mislila sam da ništa od svega a nakraju moje se mrve ne daju,još mi je mala bolesna i ubija me već 4 dana samo nosam,jedino to pali i jedino ja,danas sam rekla dr prije uzv-a da ak su mrve u redu nakon ovih dana da im se sigurno neće niš ni dogodit i da neću više ni mirovat(nije da sam dosad uspjela kraj mog zmaja)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

smirilo se, hvala Bogu, joj fakat je to igra živaca i vjere
    makar jesam jučer dosta hodala, pa autom gor dol
    pa sam navratila mami pa njezino

hvala vam svima na riječima potpore

@snupi - bravo za akupunkturu i bar privremen prestanak povraćanja

boss koliko si ti tt? i ako mi možeš reći gdje pratiš trudnoću

đurđa tebi svaka čast, zmaj je predivna samo da brzo ozdravi (sigurno ovaj pakao ne pomaže)

ajme, ajme medenjaci (malo su prekurani ali ajd), muževi na placu i sada lijepo sve zluftajte i onda za pol sata spustiti rolete i uživati
    Posljednje uređivanje od linalena : 03.08.2013. at 08:03

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

linalena u ponedeljak cu biti 10 tt ,ja sam iz bih tacnije iz banjaluke pa tu pratim iako nisu neki strucnjaci al hajd . vidis da ti je to krvarenje od prevelike aktivnosti i voznje , zato povuci rucnu i uspori malo bar dok ne prodje ovih prvih 3 mjeseca

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

baš moram mirovati da sam bez brige, išla sam samo napraviti krevetm, skupiti i složiti veš i odma smeđe

al nazvala sam doktora i kaže da mirujem najviše što mogu i ako se ne smiri do ponedjeljka dođem navečer na kontrolu
    i da koliko se on sjeća miom je tak smješten da on ne smeta već da je to vjerojatno od utrogestana

jedino kaj u utorak moram ić raditi krvnu sliku jer mi treba za internistu u četvrtak - nadam se da neću čekati dugo. moliti ću kumiti da me prime bez puno čekanja

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja bila na pregledu, s bebom je sve OK lijepo napreduje sad ima oko 2,5 kg (u 35tt smo) i tako, s glavicom je već na cerviksu zato me i probada svako toliko...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    Kavica i voće da se rashladimo za početak (i potaknemo probavu koja je nešto zakazala)
    Mali Mimi ulazite u finish!
    linalena kako je danas?
    Nadam se da odmarate u hladu! Svim duplićima na putu puse - drž'te se mamice!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mali Mimi, super za bebu

Ja sam noćas užasno spavala. Jučer popodne sam zaspala na 2 sata, ne znam jel to utjecalo. Ali baš sam sad umorna. Vani je već vruće, samo se držim muža i kuće. Već dogovaram kavu za idući tjedan, mislim da me prije 8, pola 9 neće biti vani

Kako vi izdržavate, pogotovo one kao ja, daleko od mora?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bila na pregledu, s bebom je sve OK lijepo napreduje sad ima oko 2,5 kg (u 35tt smo) i tako, s glavicom je već na cerviksu zato me i probada svako toliko...
    super tako je i kod mene skroz dolje,pa kad hodam imam osječaj da da me noževima bode....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Mali Mimi, super za bebu

Ja sam noćas užasno spavala. Jučer popodne sam zaspala na 2 sata, ne znam jel to utjecalo. Ali baš sam sad umorna. Vani je već vruće, samo se držim muža i kuće. Već dogovaram kavu za idući tjedan, mislim da me prije 8, pola 9 neće biti vani

Kako vi izdržavate, pogotovo one kao ja, daleko od mora?
    isto vruće....užas....vani je već od jutra pakao

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

kako preživljavamo?! - viva la klima!
    i baš si mislim sutra je tjedan dana kako nisam iz kuće izašla ako ne brojimo jutarnju kavu na terasi i navečer malo na terasi dok se stan prolufta.....užas, ali nema druge...jedino da se dignem u 6 ujutro pa da idem prošetat malo, i tako ne mogu duže od 20 min...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da, klima je uživancija... Baš si mislim kako je teško vama u finalu, ili tek rođenim malim bebicama

Ja bila u shopping centru, malo mi dosadno pa idemo gledati opremu za bebu. Da znamo cijene i ponude i tako.
    U utorak moram do ginićke zbog bolovanja, pa na hzzo, srećom ujutro.
    Ostatak tjedna sam doma. Iako za petak najavljuju kišu i temp ispod 30

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hej komadi, i mi pod klimom nakon 9 sati ujutro
    smirilo se smeđarenje, mirovati ću najviše što mogu osim za obavezne izlaske na preglede, pesa će mm šetati pa i ak treba će doći s posla

dosta me bole leđa onak uz rebra s obje strane kičme, pa me svako malo mm masira

moj je čitav stan okrenut na jug, tako da imamo 2 klime, u dnevnom i spavaćoj. Makar ja većinu vremena provodim u spavaćoj, zamračenoj i bez klime, u gaćama i grudnjaku.
    Iako dosta teško dišem zadnjih dana, začepljen mi je nos, osjećam da mi srce jako lupa a disanje mi je onak ubrzano. Grudnjak (a kupila najveći xxxl onaj iz topshopa) me ubija kako me steže po rebrima. A iako bi najjrađe hodala bez grudnjaka nekako mislim da to i nije dobra ideja, makar s obzirom na ležanje i ne smeta, zar ne??

stvarno curama pod kraj sve najbolje s obzirom na ove vrućine, treba to zdržati

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja dok ležim i ništa ne radim skinem grudnjak. Isto mi zna nekad smetati

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

je klima je spas ja sam skoro cijeli dan u stanu jer samo što odem negdje mislim kako ću umrijet od vrućine, kupam se u moru tek navečer još mi je u 6 prevruće (kad izađem iz mora)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sanjam da se okupam u onak fino temperiranom moru, plavom, joj

stalno sam gladna, a sada mm nosi ručak od moje mame, jučer je išo kod svojih na ručak - a oni ko da su se dogovorili da rade isto - jučer janjetina i kupljeni tiramisu a danas janjetina+odojak i domaći tiramisu (moja majka je ipak bolja domačica nego svekrva)

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja na 8. katu, bez klime, a sunce je uvijek tu negdje. Ali nije strašno, kroz noć sve otvorim a od jutra karantena. Osim onih dana kad se družim s pećnicom jer je vani prevruće za izaći a meni dosadno - e onda si i unutra dignem temperaturu na 30°C.
    Zato danas ulažem veto i za ručak je hladna salata sa svim i svačim (iako je nedjelja ) a ja surfam i tražim kolica, kinderbetić i sl.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uh curke, tesko vam je vjerujem. Mi jucer u 6 podvece isli na rockas, a mala se htjela nisat da sve vidi po smo se poljepile od znoja cijele. I ona je bila skroz nervozna jer je damica doma naucena na klimu i ugodnih 24-25 stupnjeva.
    Moramo vam se pohvaliti da je s one malene bebice izrasla veeelika bebica, koja je s 2 i pol mj imala 6500 i 60cm.
    Linalena jako me razveselila tvoja T. Samo polako i uzivaj.

Bebama i trudnicama saljemo puuuuno pusica. Izdrzite nekak jos malo tih vrucina

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

beilana, bravo za Tenu, baš je napredna curica. Kak je bila mrvica super je narasla!
    Nadam se da će tako i moja djevojčica. Rođena je s 2810 i 50 cm. Taman ćemo na 2 i pol mjeseca imati sljedeći pregled, baš me zanima koliko je napredovala, ali predviđam tako nekako kao i tvoja Tena.

Uživaj s njom, sretno svim trudnicama, držte se hlada!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hej curke, evo mene gnjilim na krevetu u kostimu... bila jutros na plaži,rano i kratko,taman sam se isplivala i bjež doma u karantenu pod klimu,kostim mi je najudobnija varijanta... bas sam ljena, vidim i vi se žalite oko kuhanja, ja danas napravila bolonjez i tiramisu, dolaze mi neki gosti a tiramisu je sad zakon jer nema pečenja.

linalena lezi i ne mrdaj, sad kad se situacija umirila,brekići će kužit da ležiš i neće te gnjavit za šetnju (imamo i mi jednog,tvrdoglavog i kad zaprdi cvili i gleda u vrata jer hoće van, veeelika obaveza)

mimi ajde,ajde još malo.... ste kupili stvari za bebača? drago mi je da je sve ok!

ja sam gledala na stranicama od ADAX-a, i mislim da sam odabrala sobićak za mojeg bebaća! imaju jako lijepe stvari.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam našla hrpu lijepih stvari na stranicama adaxa...kad sam došla u dućan vidjeti uživo, skoro ničeg nije bilo. To me baš živcira, kad na netu ima svega, ne znam gdje bih mogla vidjeti sve što kao nude

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vidjela sam da imaju neke akcije ako se kupuje preko neta, ali isto tako još nismo išli u obilazak a prije kupnje svakako bi voljela vidjeti.
    mi smo zvali u trgovinu jer smo se zapalili za neku sobu , mislim da se zove zebra, ormar,previjalište sa onom daskom gore i spužvom,krevetić sa madracem dodje oko 7000kn, ali daju još nekih 10% na gotovinu. neznam dali su cijene iste ako kupuješ u trgovini ili preko neta. Mi smo bili i preko gledat i mogu ti reči da su cijene skoro povoljnije kod nas,što se tiče namještaja za bebe.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni se sviđa njihov krevetić sa lavićem, a vidjela sam uživo onaj sa zebrom i presladak je. Drugi izbor definitivno

No zanimala su me kolica, niti jedna jedina koja bi se meni imalo svidjela nisu imali u dućanu, baš neki bzvz izbor

Mislim, sad dok mogu obilazim, pamtim, tako da kad dođe vrijeme lakše kupujemo

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ej drage moje! vidim da se sve kuhamo,meni danas najgori dan,bili smo kod mojih i oni nemaju klimu,umrla sam skoro i jedva dočekala da dođem doma i nafrljim svoju klimicu....
    mali mimi super za bebolinca!
    kaj se tiče stvari iz adaxa imaju lijepih stvari,ja dobila njihovu premetalicu,ali kad sam išla gledati isto tako nije bila baš neka ponuda i pola toga nisu imali!
    cure uživajte i hladite se!
    linalena odmaraj i bit če bolje,glavno da se smeđarenje smirilo!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajd da se i ja pozalim na ove vrucine kad se vec svi zalimo

Ja sam danas opeglala hrpu vesa od jucer, uglancala cijelu kucu da ne ostane slucajno prljava dok nas nema
    I ono najbitnije, spakirala sve za more, ujutro putujemo i nema nas barem 12 dana, jedva cekam da se rashladim....
    Drzite mi se trudnice moje, pogotovo one pred porodom i one koje ne idu na more..., I velika pusa nasim naprednim bebicama

Eh da, meni najbolji izbor u Magic baby-u, ono sto nemaju, naruce....

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

produženi vikend i svi zapalili nekud na kupanac ili prirodu... nigdje nikog na forumu
    ja poslužujem kavicu, čaj, limunadu, cedevitu... ako netko naiđe... e da, ima i sacherice, upravo mama svratila u prolazu i donjela, požurite, neće dugo

inače, došla sam se samo hvalit: danas punih 38tt i dalje 3u1

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure drage sretno svima i želim vam brze i lagane porode.
    Ja sam tek saznala da sam trudna pa mi se najprimjerenije učinilo da ode pitam, imam ponekad gusti bijeli iscjedak, jeli to normalno, imam osjećaj da cu izludit do prvog pregleda

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tonkica, sve je normalno. Gusti bijeli, žutkasti, ili čak vodenast... samo dok nema krvi ili čudnog mirisa...

Evo medonija ja sam tu...odustali od ideje mora. Preuređujemo boravak, pa onda treba srediti i sve za bebača... mužek danas radi, ja se hladim. Svaki dan mi je isti

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

tonkica čestitam!

pretpostavljam da si radila briseve prije postupka pa ne bi trebalo biti od nikakve bakterije ii gljivice.
    inače u trudnoći je normalno da je iscjedak možda malo pojačan ali bitno da nema miris što znači da nije bakterijski ili gljivični, nego zdrav iscjedak koji štiti
    ali spomeni za svaki slučaj giniću na pregledu, eventualno će ti ponovit briseve ako smatra da je potrebno....

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vrci, Medonija hvala cure, jesam radila sam briseve prije postupka i bilo je sve u redu, sad ste me smirile

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    produženi vikend i svi zapalili nekud na kupanac ili prirodu... nigdje nikog na forumu
    ja poslužujem kavicu, čaj, limunadu, cedevitu... ako netko naiđe... e da, ima i sacherice, upravo mama svratila u prolazu i donjela, požurite, neće dugo

inače, došla sam se samo hvalit: danas punih 38tt i dalje 3u1
    evo i mene...isto ne mrdam nigdje iz kuće...al nemam klimu...užas.... i ja danas napunila 38 tt....
    sutra idem na kontrolu...po ovoj sunjari,ajme kad se sjetim kolika gužva bude...

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

sanda terminušo, ajme jadna ti bez klime!

ja isto sutra na kontrolu i ctg... neznam kako je u OS, ali ja sam u Petrovoj naučila da treba ići pred kraj radnog vremena, ne prije 12h
    što ranije ujutro je veća gužva i duže čekanje...istina je u podne vruće, ali zato auto prije u hladu, naravno klima, TA je isto klimatizirano, a onih par koraka između preživim

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    sanda terminušo, ajme jadna ti bez klime!

ja isto sutra na kontrolu i ctg... neznam kako je u OS, ali ja sam u Petrovoj naučila da treba ići pred kraj radnog vremena, ne prije 12h
    što ranije ujutro je veća gužva i duže čekanje...istina je u podne vruće, ali zato auto prije u hladu, naravno klima, TA je isto klimatizirano, a onih par koraka između preživim
    isto ću i ja tako pred kraj...ujutro su isto gužve...prvo idu prijemi za bolnicu,pa onda mi koje idemo na ctg i kontrolu....a ima 2 ctg jedan ponekad ne radi kako treba....eto tak ti je tu u os....ja nažalost moram tramvajem...
    i još u TA je loša klima...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tonkice jel uzimaš utrogestane jer od toga ti mora biti iscjedak...ja sad opet imam iscjedak i opet smo uzeli briseve na bakteriju BHSB koja je inače normalna i ne liječi se osim u trudnoći...tko zna dal su ga prije trudnoće testirali pošto je to kao normalan dio vaginalne flore. Ne treba oko toga radit frku ali ako ne uzimaš utrogestane spomeni dr. sljedeći put na pregledu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mali Mimi ne uzimam utrogestane nego pijem duphaston, ocu reći cu dr. hvala ti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •