Skužila je po našim reakcijama, svaki put kad je piškila, nosili smo je na kahlicu, bez obzira obavila ona to već ili je tek krenula i ćim bi počela, objašnjavali joj svaki puta smireno, bez puno pompe :"Sad piškiš, a piškiti treba ići na školjku (to zna kaj je) i donesli je do njene kahlice i rekli ponovno:"Evo vidiš da je prazno (okrenuli naopak da vidi da stvarno nem ničega) , a ti si mokra, pokazati hlačice , dok trebaš piškiti treba ići u školjku(pokazati kahlicu) i onda budeš suha i jako lijepa (drži ju to da mora biti lijepa :-))" I prva tri dana je pišala po svuda isto se nije znala svući, ali pošto smo se trudili paziti kad krene piškit pa smo joj svlačili hlaće, prvo je počela svlačit hlaće, a sad nakon 550 puta na dan ponovljenog pitanja ideš piškiti zna i sama reći :"Piša", ali mislim da je bitno da prva dva dana budu djeca gola da vide da to oni piške i da se pelena nije nekim čudom smočila nego su to oni napravili, jer opet, ako im odmah obućete gačice/ hlačice oni opet ne znaju odakle su sad gačice/hlačice mokre, što ih smoći??Kažem samo naš primjer kak smo mi uspijeli, ako nekome pomogne bit će mi neizmjerno drago. A ovo za suha pelena po noći to mi je doktor objašnjaval da ako joj ostavim pelenu po noći da ju time bunim jer onda kao ne zna kam u stvari trebq ići piškiti- u pelenu ili školjku, ali možete pokušati i ovako, pokušajte tjedan-dva pa ćete vidjet dal kuži kaj se traži ili mu je još prerano. Želim Vam da Vam uspije.