u ljetnim mjesecima nisu prije radili spermiogram zbog godišnjih..bar je tako bilo kad smo mi išli i interesirali se...
uzorci se daju od 7-10 h ak se ne varam...
Printable View
u ljetnim mjesecima nisu prije radili spermiogram zbog godišnjih..bar je tako bilo kad smo mi išli i interesirali se...
uzorci se daju od 7-10 h ak se ne varam...
istina mi smo na žurili da to mm obavi do kraja 6 mj jer sedmi i osmi mj ne rade...
rade li u os pinkciju i biopciju testisa?nisam sigurna.mislim da ne,ali pitat cu svejedno..na azoo sma postavila isto pitanje,al ova tema je za nas slavonce,pa ako netko zna...tnx
hvala svima na odgovorima. onda cu ja ići najprije, pa ćemo vidjeti kako i šta dalje
ledena,prije tri,četiri g0dine su m0ju legicu i njen0g muža slali za Zagreb zb0g az00spermije.Dali se št0g0d pr0mjenil0 stvarn0 ne znam
tamara,hvala i na toj info..nekako sam i ocekivala takav odgovor...
Upomoć.... Lindinette 20 .... sad vještica nikako da stigne .. a reko dr P. još jednu kutiju prije postupka ( zbog godišnjih ) ... šta sad da radim? :-(
jel nisi dobila ili nemaš lindinette?
Popila cijelo pakiranje i sad uopće nemam ciklus..
trebam početi piti drugu kutiju, sad nisam pametna.... jel da je pijem uopće...
mene danas zvali da su mi stigle injekcije....svašta....a zvala sam ih da storniram narudžbu....
a sada kad su već stigle....neka stoje....zatrebat će...
Sorry na ne javljanj bila sam na moru... :-) vještica bila punih jedan dan... počela s drugom kutijom lindinette... i 16.08. po inekcije..... jupi..... držite mi figeeeee :-)
:fige:
E pa šipak.... bila danas kod dr.P na ultrazvuku i eto... nekakva cista na jajniku.... do srijede trebam dobiti pa ako pukne sama idemo u postupak, a ako ne pukne čeka me laparoskopija... a jesam sretna ravno prstom u :drek: :-(
Držim fige da cista pukne sama od sebe
Hej .Ja sam nova ovdje .Htjela sam pitati jel su počeli raditi spermiograme u KB Osijek.Mi smo iz Slatine i dragoga nikako natjerati na korak dalje.Pa sam htjela u Osijek da krenemo u obradu pa na MPO ili šta već bude trebalo.Netko i kaže da je gubljenje vremena a ima koje kažu da su ok.Osobito dr Popović.Šta mi predlažete da idem odmah k njemu ili da prvo napravimo spermiogram?
ja bi vam preporučio da okrenete auto na drugu stranu i za zg...
sat vremena vožnje ni tamo ni vamo kad ste već u Slatini...
sretno svakako :)
Tascha.... iskustva su različita... netko kaže da je bolje u Zg.... ja sam u Osijeku kod Popovića i ne žalim se... sve ide relativno brzo.... a prije neki dan tamo sam srela par koji je iz Zg doputovao u Osijek jer nisu bili zadovoljni..... a neki putuju obrnuto.... stoga sve ovisi.... svakako sretno...
Tamara hvala od :heart:
kod muskog problema,da se tako trivijalno i plupismeno izrazim,osijek nije opcija.ko mm je azoo.u kbo cu ici samo ja raditi hormonski profil kad bude vrijeme,jer mi je na 50 km udaljenosti.a mm ce sve obaviti na rebru,pa cemo vidjeti gdje dalje u zgb.daklen,sve sto se tice osnovnih pretraga obavim u os,i onda mm i ja via zagreb.to mi je i moj ginic preporucio.eto,moja izjava za kbo je-0 bodova
Ledena.... ti imaš 50km do Osijeka, a točno toliko imam i ja.... jesmo li mi možda iz istog grada??? ja sam iz Na.
ajde baš mi je drago da nisam ni ja jedina.... morati ćemo jednom kavu popiti pa da se otkrijemo hahahahaha :-)
Za početak i prve pretrage mislim da je Osijek sasvim ok....a za sve ostalo...mislim da je bolje otići dalje...nažalost
..ja konkretno nemam loša iskustva s KBO ali definitivno mi je bilo vrijeme da krenem dalje...jer mi se činilo da tapkam na istom mjestu non stop bez pomaka
Onda ćemo otići na spermiogram samo,kad ja budem išla na kontrolu štitnjače.Jel se treba tamo naručiti ili?I gdje se treba javiti.Molim iskustva!
ne treba se naručiti....
naravno,imam i ja pitanje.hormonski profil u centralnom labu..treba li se narucivati ili ...ovaj mj. me masilo zbog usranog posla,a ciklus vec gotov,pa me zanima kak to ide..tnx
Ne treba se naručivati, ali primaju uputnice samo do 09. bar mislim... ja sam išla i jedva su me primili jer je prošlo 9 al sam ih nekako nagovorila... kukala i tako... ma sve pali... :-)
....ma do 10 vade krv, bila neki dan i došla 5 do 10 i nije bilo nikakvih problema, i bilo više gužve!
kad sve zbrojim_moj posao,posao mm,godisnji lijecnika,mozda do bozica i uspijem obaviti sta normalne osobe obave u cca tj.dana..al ne,kod mene se to mora razvuc do ruba zivcanog sloma...
Ledena.... ma samo lagano... :-) i ja sam se nervirala stalno.... gubila mjesece kao u šali, ali ipak nekako sve sjedne na svoje mjesto.... pozzz
Ej!!S-gram rade u oS, dragog za ruku i u Os.,rade i u Našicama :)
oho...evo nam jos jedne slavonke!dobro nam dosla na ovaj forum,jos i ako si iz nesretnih nasica,dobro dosla 2x:D
Lijepi pozdrav curama :)...stigla još jedna slavonka iz Našica :-D
Bila sam na poslu tako da sam brzo odgovorila za s-gram..
Radi se i u Na i u Os.jedina razlika je što u Os.ne možeš da doneseš uzorak od doma, nego ga obavljaš u famoznom laboratoriju, mislim da ja još imam traume od toga :-o....u Našicama doneseš od doma pa je za mog slabića najbolja opcija..
Što se tiče nalaza ja više ne vjerujem u točnost nikome..
osim s-grama, obavezno napraviti briseve na bakterije.....
pozdrav curama Slavonkama :)iz Našica sam....:-D
Dobrodošla moon@ .... evo ledena i ja kombiniramo nekakvu kavicu, da se razotkrijemo hahahahahaha možeš nam se pridružiti, ako si za... :-) pozzzz
a jbt..danas odem na pregled,ak isprepada me ovaj cudak od ginica.nek ja hitno krenem u postupak,imam ja dosta godina.nek s eodmah narucim u osijek,da mi br. centrale,zovem ja,spoje me ne znam ni gdje..zvoni..nitko se ne javlja..u banani sam do ibera.svi ajd,sv eto ok,a ovaj danas...jos i miom ni isceprka na uzv..ma dan za pucat si u celo