Stranica 20 od 36 PrviPrvi ... 10181920212230 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

cure, da li je netko upoznat s činjenicom da će se zakon primjenjivati retroaktivno (pročitala na indexu rodino priopćenje). to znači da samo osuđene na privatnike.
    užas.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!

Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!

Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.

Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
    i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf

Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!

Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!

Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.

Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    cure, da li je netko upoznat s činjenicom da će se zakon primjenjivati retroaktivno (pročitala na indexu rodino priopćenje). to znači da samo osuđene na privatnike.
    užas.
    Bea, na temi niže Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji već danima o tome govorimo i borimo se svim sredstvima protiv toga. Pročitaj i uključi se.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    ajde hvala bogu.....nju nikad ne možeš nači kad ti trebaju lijekovi.....
    a i injekcije koje trebam daju na kapaljku....strava
    sada ti više ne trebaju

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    sada ti više ne trebaju
    naravno da mi trebaju više nego ikad.....na fragminu sam....
    da ih ne bi i dalje kupovala a imam pravo na njih!
    a u bolnici se ponašaju kao da ih oni plačaju iz svog džepa.....sad možeš dobiti 5 kom., a za par dana 8....a baš mi je super vozati se svaki drugi dan u Osijek zbog toga....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

naravno da mi trebaju više nego ikad.....na fragminu sam....
    da ih ne bi i dalje kupovala a imam pravo na njih!
    a u bolnici se ponašaju kao da ih oni plačaju iz svog džepa.....sad možeš dobiti 5 kom., a za par dana 8....a baš mi je super vozati se svaki drugi dan u Osijek zbog toga....
    ja sam mislila na gonale i menopure,a ne na fragmin....draga i ja ću se navozati na jesen u zagreb,nadam se ne uzalud....ti se bar ne vozaš uzalud....zato....što se mora nije teško...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nisi rekla da imaš smještaj u zg? nemoj samo odmah misliti da će biti uzalud.... ja sam sigurna da će tamo biti uspješno, ovo u kbo je

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nisi rekla da imaš smještaj u zg? nemoj samo odmah misliti da će biti uzalud.... ja sam sigurna da će tamo biti uspješno, ovo u kbo je
    imam,mislim da će mi biti problem zbog kčeri...škola i još 5 razred....hormoni luduju polako! hehehe
    joj ma nadam se da neće!
    zbog tebe sam jako sretna valjda zato što se znamo iz čekaonica,pa više to sve znaći!
    a kbo je nedorečena prića....tj,nema priće

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    imam,mislim da će mi biti problem zbog kčeri...škola i još 5 razred....hormoni luduju polako! hehehe
    joj ma nadam se da neće!
    zbog tebe sam jako sretna valjda zato što se znamo iz čekaonica,pa više to sve znaći!
    a kbo je nedorečena prića....tj,nema priće
    .... samo se gubi dragocjeno vrijeme u kbo.....
    ali hvala dr. P. što mi je rekao da probam otiči u zg!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Može mala pomoć. Tek sam krenula kod dr. Naručena sam na prvi pregled tek za 2 mj, i željela bih u međuvremenu da napravimo mužu spermiogram, pa da onda mogu ja ići na dalnju obradu.
    Zna li itko da li mogu preko ljeta odnjeti uzorak na pregled za spermiogram i kada, u koje vrijeme. Hvala

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

u ljetnim mjesecima nisu prije radili spermiogram zbog godišnjih..bar je tako bilo kad smo mi išli i interesirali se...

uzorci se daju od 7-10 h ak se ne varam...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Helena_26 prvotno napisa Vidi poruku
    Može mala pomoć. Tek sam krenula kod dr. Naručena sam na prvi pregled tek za 2 mj, i željela bih u međuvremenu da napravimo mužu spermiogram, pa da onda mogu ja ići na dalnju obradu.
    Zna li itko da li mogu preko ljeta odnjeti uzorak na pregled za spermiogram i kada, u koje vrijeme. Hvala
    spermiogram rade tek početkom 9 mj. i to ponedeljak, utorak i srijedu.
    tako je bilo prije godinu dana kad smo mi došli krajem 8 mj. i nismo ništa riješili.....

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

istina mi smo na žurili da to mm obavi do kraja 6 mj jer sedmi i osmi mj ne rade...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

rade li u os pinkciju i biopciju testisa?nisam sigurna.mislim da ne,ali pitat cu svejedno..na azoo sma postavila isto pitanje,al ova tema je za nas slavonce,pa ako netko zna...tnx

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

hvala svima na odgovorima. onda cu ja ići najprije, pa ćemo vidjeti kako i šta dalje

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ledena,prije tri,četiri g0dine su m0ju legicu i njen0g muža slali za Zagreb zb0g az00spermije.Dali se št0g0d pr0mjenil0 stvarn0 ne znam

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tamara,hvala i na toj info..nekako sam i ocekivala takav odgovor...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Upomoć.... Lindinette 20 .... sad vještica nikako da stigne .. a reko dr P. još jednu kutiju prije postupka ( zbog godišnjih ) ... šta sad da radim?

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jel nisi dobila ili nemaš lindinette?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Popila cijelo pakiranje i sad uopće nemam ciklus..
    trebam početi piti drugu kutiju, sad nisam pametna.... jel da je pijem uopće...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Marnel prvotno napisa Vidi poruku
    javi dr P.
    trebala si dobiti...ne sječam se kada sam ja dobila poslije pakovanja....čini mi se drugi-treći dan....

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

i kakva je situacija? jesi dobila?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mene danas zvali da su mi stigle injekcije....svašta....a zvala sam ih da storniram narudžbu....
    a sada kad su već stigle....neka stoje....zatrebat će...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sorry na ne javljanj bila sam na moru... vještica bila punih jedan dan... počela s drugom kutijom lindinette... i 16.08. po inekcije..... jupi..... držite mi figeeeee

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E pa šipak.... bila danas kod dr.P na ultrazvuku i eto... nekakva cista na jajniku.... do srijede trebam dobiti pa ako pukne sama idemo u postupak, a ako ne pukne čeka me laparoskopija... a jesam sretna ravno prstom u

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Držim fige da cista pukne sama od sebe

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hej .Ja sam nova ovdje .Htjela sam pitati jel su počeli raditi spermiograme u KB Osijek.Mi smo iz Slatine i dragoga nikako natjerati na korak dalje.Pa sam htjela u Osijek da krenemo u obradu pa na MPO ili šta već bude trebalo.Netko i kaže da je gubljenje vremena a ima koje kažu da su ok.Osobito dr Popović.Šta mi predlažete da idem odmah k njemu ili da prvo napravimo spermiogram?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja bi vam preporučio da okrenete auto na drugu stranu i za zg...
    sat vremena vožnje ni tamo ni vamo kad ste već u Slatini...
    sretno svakako

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tascha.... iskustva su različita... netko kaže da je bolje u Zg.... ja sam u Osijeku kod Popovića i ne žalim se... sve ide relativno brzo.... a prije neki dan tamo sam srela par koji je iz Zg doputovao u Osijek jer nisu bili zadovoljni..... a neki putuju obrnuto.... stoga sve ovisi.... svakako sretno...

Tamara hvala od

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

kod muskog problema,da se tako trivijalno i plupismeno izrazim,osijek nije opcija.ko mm je azoo.u kbo cu ici samo ja raditi hormonski profil kad bude vrijeme,jer mi je na 50 km udaljenosti.a mm ce sve obaviti na rebru,pa cemo vidjeti gdje dalje u zgb.daklen,sve sto se tice osnovnih pretraga obavim u os,i onda mm i ja via zagreb.to mi je i moj ginic preporucio.eto,moja izjava za kbo je-0 bodova

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ledena.... ti imaš 50km do Osijeka, a točno toliko imam i ja.... jesmo li mi možda iz istog grada??? ja sam iz Na.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ledena.... ti imaš 50km do Osijeka, a točno toliko imam i ja.... jesmo li mi možda iz istog grada??? ja sam iz Na.
    jeje,iz iste smo selendrace zvane Na....ajd da nisam jedina

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ajde baš mi je drago da nisam ni ja jedina.... morati ćemo jednom kavu popiti pa da se otkrijemo hahahahaha

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Za početak i prve pretrage mislim da je Osijek sasvim ok....a za sve ostalo...mislim da je bolje otići dalje...nažalost
    ..ja konkretno nemam loša iskustva s KBO ali definitivno mi je bilo vrijeme da krenem dalje...jer mi se činilo da tapkam na istom mjestu non stop bez pomaka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Onda ćemo otići na spermiogram samo,kad ja budem išla na kontrolu štitnjače.Jel se treba tamo naručiti ili?I gdje se treba javiti.Molim iskustva!

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ne treba se naručiti....

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

naravno,imam i ja pitanje.hormonski profil u centralnom labu..treba li se narucivati ili ...ovaj mj. me masilo zbog usranog posla,a ciklus vec gotov,pa me zanima kak to ide..tnx

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne treba se naručivati, ali primaju uputnice samo do 09. bar mislim... ja sam išla i jedva su me primili jer je prošlo 9 al sam ih nekako nagovorila... kukala i tako... ma sve pali...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

....ma do 10 vade krv, bila neki dan i došla 5 do 10 i nije bilo nikakvih problema, i bilo više gužve!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

kad sve zbrojim_moj posao,posao mm,godisnji lijecnika,mozda do bozica i uspijem obaviti sta normalne osobe obave u cca tj.dana..al ne,kod mene se to mora razvuc do ruba zivcanog sloma...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ledena.... ma samo lagano... i ja sam se nervirala stalno.... gubila mjesece kao u šali, ali ipak nekako sve sjedne na svoje mjesto.... pozzz

moon@ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ej!!S-gram rade u oS, dragog za ruku i u Os.,rade i u Našicama

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

oho...evo nam jos jedne slavonke!dobro nam dosla na ovaj forum,jos i ako si iz nesretnih nasica,dobro dosla 2x:D

moon@ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Lijepi pozdrav curama ...stigla još jedna slavonka iz Našica

moon@ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Bila sam na poslu tako da sam brzo odgovorila za s-gram..
    Radi se i u Na i u Os.jedina razlika je što u Os.ne možeš da doneseš uzorak od doma, nego ga obavljaš u famoznom laboratoriju, mislim da ja još imam traume od toga ....u Našicama doneseš od doma pa je za mog slabića najbolja opcija..
    Što se tiče nalaza ja više ne vjerujem u točnost nikome..

moon@ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

osim s-grama, obavezno napraviti briseve na bakterije.....

moon@ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

pozdrav curama Slavonkama iz Našica sam....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dobrodošla moon@ .... evo ledena i ja kombiniramo nekakvu kavicu, da se razotkrijemo hahahahahaha možeš nam se pridružiti, ako si za... pozzzz

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

a jbt..danas odem na pregled,ak isprepada me ovaj cudak od ginica.nek ja hitno krenem u postupak,imam ja dosta godina.nek s eodmah narucim u osijek,da mi br. centrale,zovem ja,spoje me ne znam ni gdje..zvoni..nitko se ne javlja..u banani sam do ibera.svi ajd,sv eto ok,a ovaj danas...jos i miom ni isceprka na uzv..ma dan za pucat si u celo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •