dr. poljaka sljedeći tjedan nema, naručena sam u nekog dr. bedalova ili balova, nisan točno sigurna, jel netko zna za njega?
Printable View
dr. poljaka sljedeći tjedan nema, naručena sam u nekog dr. bedalova ili balova, nisan točno sigurna, jel netko zna za njega?
Ja osobno ne znam tko je taj doktor, ali znam da ce dr. P raditi samo preglede, punkcije i transfere za zene koje su vec u postupku ivf.
Znaci neće primat nove pacijentice? ?
Mislim da ce ih primati drugi dr. Dok se dr. P ponovno ne ukljuci za 10 tak dana jer sele kat ispod.
dobro 10 dana je nista, to nije problem..
Pa mislim da ću u 3 mj ic po smrzlice!
oo super, bas mi je drago, ja u 3 idem u ponovni postupak, nadam se ovog puta sretnom završetku.. Sretno draga..
drage cure, Slobodna Dalmacija planira pisati o ovom privremenom zatvaranju Odsjeka za MPO KBC Split i nedostupnosti HZZO-om pokrivenog liječenja u Splitu i okolici. potrebna im je vaša pomoć - članak bi sadržavao i izjave pacijentica/pacijenata kojima su postupci odgodjeni te moraju ili čekati ili se odlučiti na liječenje u drugim klinikama... izjave će biti u potpunosti anonimne.
vjerujem da vas ima puno koji bi voljeli dati anonimnu izjavu novinarki... orhideja, daxy, tal i ostale cure? ako želite, javite mi se na pp :)
he he pa tako mi i odgovara 2 lita slobodna ma divota!a neznam možda i prebacim za 4-5 mj , al ako češ i ti dogodine ponovo u 3 pa da bude četverostruki onda idem u 3 mj :-)
Meni su poslali sms iz poliklinike da se otvara poliklinika Šparac u 2mj! Nasuprot kbc F.,mislim da je to točno u onoj plavoj Ivaniševićevoj zgradi.
sushi meni ništa nije odgođeno jer se inseminacije rade.
Ne znam koliko bi moja izjava bila korisna.
Mi smo imali u planu 3 inseminacije prije IVFa.
Sad bih trebala na dogovor za 2. AIH,al doktorica je trenutno na bolovanju.
Sestra je rekla da zovnem kroz sljedeći tjedan provjerit je li se vratila.
Jako mi je drago da će se ipak pisati o ovome.
I toplo se nadam da će se nešto postići.
juhhuuu evo i mene idemo i mi po bracu ili seku u 4mj... a sad vidim nema Poljaka sljedeci tjedan a ja mislila pitati kad radi..Al aj dobro bitno da se on nama vrati brzo....Znaci sele se .? A vidim nesto brzinski pa nije valjda da nece primat nove pacijente? ma malo sam sa marsa pala pa pitam:?:
dr. Poljak se vraća sljedeći tjedan, ovaj je treba bit jutro, znači sljedeći popodne :D
Drage Zene, Buduce Mame!
Nakon dugog cekanja konacno imamo svog sincica, kojemu je vec 15 mjeseci, pa se nisam stigla niti javljati prije... :) Svima koji ste u borbi za bebu zelim sve najbolje, puno vjere i strpljenja, i sta prije puno slatkih bebaca!
Imam jednu ponudu ako kome zatreba, a nije u mogucnosti nabaviti zbog financijskih poteskoca, nudim Femaru, lijek koji se koristi kod nekih slucajeva potpomognute oplodnje. Rok trajanja je do 02/2016. Imam 15 tableta, to je tocno za jedan pokusaj poticanja folikula... Ima li koja zainteresirana, neka mi se javi u Inbox. Meni nisu vise potrebne, pa ako kome mogu posluziti, bolje, nego da mi stoje u ormaru...
Ugodan Vam dan!
pozdrav moje žene, ja i moj muž ponovo krećemo u postupak u Citu imam 6 zaleđenih jajnih stanica, javila sam dr. Poljaku da bi krenuli ovaj mjesec. samo čekam da mi pošalje maill, da vidimo koja je procedura, pošto imamo jajne stanice..
aa biolozi jel oni idu ili? Romac ostaje ?
Niti da su dali izjavu...uprava 0 bodova
vezano za ovo za kbc split....naša posla...strašno...
Pa da nitko iz uprave bolnice ne može nešto konkretno reći do kada, šta, kako, ma ništa
A majke ti novinara da nije mogao izvući izjavu od nekoga, bilo koga iz KBC.......jedno veliko NIŠTA od članka...
Članak je još i dobar s obzirom da novinarka nije imala koga intervjuirat. Iz uprave se nisu udostojili odgovorit,a ni parovi izgleda nisu bili raspoloženi za razgovor. Jako žalosno. :-(
Jedino je udruga Roda nešto rekla na ovu temu. Hvala na tome. :-)
Ja se nadam da će se dr.M brzo vratit s BO,tako da možemo pokušati s još jednom inseminacijom.
Sretno vam svima,nadam se da ovi radovi zaista neće dugo trajati.
Pozdrav, ja sam gotova s injekcijama, taman sam si dala stopericu i tek me sad hvata panika zbog punkcije u nedjelju u cita kod dr.P... Ako netko ima iskustva s punkcijom kod njih molim da me pripremi sta me ceka... Kad oni to prezentiraju sve zvuci divno a stvarnost je?
Stvarnost je da boli, nekog više, nekog manje... ali se preživi. :)
Ne brini, dobiti ćeš nešto lokalno protiv bolova, to će pomoći... sama punkcija ne traje dugo... meni je uvijek pomoglo to što bi se svjesno opustila. Koliko folikula imaš?
Prošla sam 4 punkcije u Cita i mogu ti reći da nije ništa strašno, ja čak neke punkcije nisam ni osjetila, zadnje se niti ne sjećam, toliko me ošamutilo. Prvi put je strah od nepoznatoga (tako je i meni bilo) jer ne znaš šta te čeka, al vidjet ćeš nije to ništa staršno, dobra je anestezija...Sretno i neka bude što više dobrih js-a!!
Hvala puno na odgovorima. Imam 8 folikula, sve ste prezivjele pa cu i ja...:) pokusat cu se opustit koliko je to moguce.
Sretno!
Javi kako je prošlo!
Ako svakodnevno ne dajemo izvještaj na forum to ne znači da šutimo.
Ima nas i previše parova kojima nam je dosta svega više,odugovlačenja pokušavanja,stresa i nervoze,stoga jedan clanak ni izjava novinarki nam sigurno nece pomoc u onome sta zelimo postic,niko od njih ni vas nece proc to nego mi same.
Najlakše je pametovat..
A ovo je misto di tribamo olakšat jednoj drugoj i savjetovat a ne kritizirat!