Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Pozdrav, ja sam gotova s injekcijama, taman sam si dala stopericu i tek me sad hvata panika zbog punkcije u nedjelju u cita kod dr.P... Ako netko ima iskustva s punkcijom kod njih molim da me pripremi sta me ceka... Kad oni to prezentiraju sve zvuci divno a stvarnost je?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj manola prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, ja sam gotova s injekcijama, taman sam si dala stopericu i tek me sad hvata panika zbog punkcije u nedjelju u cita kod dr.P... Ako netko ima iskustva s punkcijom kod njih molim da me pripremi sta me ceka... Kad oni to prezentiraju sve zvuci divno a stvarnost je?
    Iz mog iskustva punkcija nije ništa strašno, mene nije bolilo ništa a imala sam 15 folikula, osjetila sam nešto da radi ali bol ne,isto sam imala punkcija jednu nedjelju i bila je dobitna! Sretno! !!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj manola prvotno napisa Vidi poruku
    Prošla sam 4 punkcije u Cita i mogu ti reći da nije ništa strašno, ja čak neke punkcije nisam ni osjetila, zadnje se niti ne sjećam, toliko me ošamutilo. Prvi put je strah od nepoznatoga (tako je i meni bilo) jer ne znaš šta te čeka, al vidjet ćeš nije to ništa staršno, dobra je anestezija...Sretno i neka bude što više dobrih js-a!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •