j-la, slazem se s kjb
za sve bolesne i ozlijedjene, drzite se ~~~~~~~~~~~~~
sinoc sam radila do 02:15
danas sam tako svjeza, odmorna i raspolozena :aparatic:
radujem se treningu, ako mi to ne popravi raspolozenje, nista nece
Printable View
j-la, slazem se s kjb
za sve bolesne i ozlijedjene, drzite se ~~~~~~~~~~~~~
sinoc sam radila do 02:15
danas sam tako svjeza, odmorna i raspolozena :aparatic:
radujem se treningu, ako mi to ne popravi raspolozenje, nista nece
preletila.
skulirana drzi se, jesi ti vec imala nekih problema sa zubom. bas te snaslo sa svih strana.
flopi nas dvije se opet nalazimo na BR ajd pratimo se. ocemo jednom tjedno ili dva tjedna raditi? ja sam na WO1 i WO2.
Razmišljala sam i ja o tiskanom obliku, ali malo drugačijem :mrgreen:! Kalendar sa isklesanim mamama :mrgreen:! Sve koje vas znam ste kao profi sportašice, i imate super tijela. Još profesionalni fotograf i da se obrne kakva lova :lool:.
Summer :-*
Još si budna :mrgreen:?
valjda bi nas bar jedna automehanicarska radionica stavila na zid!
Kamiondžije :mrgreen:!
Al da znate da bi to bio umjetnički kalendar, ne bi nijedna bila nauljena :lool:!
joj, flopi, meni su isto ti tvrdi bonboni prava noćna mora, ja ih svojima ne kupujem a i toliko im kvocam radi toga da ih niti ne jedu. Doduše, ja sam se jednom skoro udavila sa bajaderom zaljepila mi se i nikako ni van ni unutra, strašno nešto....
Ja sam odradila rano jutarnji trening, 20 min orbitrek i 45 min kružni po teretani. Sutra je isti plan, pa onda opet mogu tek krajem idućeg tjedna. Ali budem doma nadoknađivala. Jedino od kad idem u teretanu, te dane se tuširam 3x - prije teretane, u teretani (jer idem na posao) i kad dođem doma (jer se ne osjećam čistom nakon tuša u teretani)...luda sam, jel da :-)
Boxica, moja cura od TKD-a je tako čvrsta i zategnuta da ne povjeruješ. Trbuh ko kamen, ruke isto...A nema uopće izražene mišiće, nego je sva čvrsta.
J-la, carice! Ima mm servis. Stavit ce nas on, htio ne htio :lol:
pustili nas doma :-D
sve je zasad super, stavili gips i kontrola već za tjedan dana da vide kako zarasta, dotad malo više mirovanja
a svašta su u stanju ti klinci polomiti, nigdje nisi siguran, ni doma, ni u parku, ni na sportu...
btw. jedna mala gimnastičarka slomila ruku radeći most unazad, bolje mi je da to ne pokušavam :lol:
j-la, tebe za predsjednicu vježbačica 8-)
Willow, super da ste doma! Bude to brzo doslo na svoje!
Willow, bravo za malenu!
willow, odlicno! :heart:
j-la umirem :lool:
summer :love: izdrzi danas
meni ce glava eksplodirat, izludilo me danas. em roditeljski em porezna em ostale drz. institucije :drama:
nadam se onom ktbl treningu danas. uletila mi neka vecera veceras... neda mi se bas al ne mogu se izvuc.
deaedi, boxice, imam ja jednog zgoljavog, zategnutog i misicavog, nudim ga za zeta :mrgreen: kako bi im dica bila lipa i zategnuta :lool:
willow super za malenu, bas mi je drago :love:
summer, MM se boji i danas kad dica jedu prsut :lool:
a ja nedam nikakve zvake i bombone u autu da jedu da kome ne zastane :lool:
:lol:
umirem od smijeha!! luuude!
vibre za sve bubane i polomljene
ja sam danas planirala prvi trudnicki trening (jucer bila na pregledu i sve je ok), al preskocit cu...em su mi jutros dva puta vadili krv, em sam nekako naglo i nespretno ustala pa me zapeko bruh :roll:
o bauljanju najstarije po noci i ne zelim....
Ginger, drago mi je da je sve super!
I tvoja baulja? Pa ja ne znam sto je mojoj. Legne prije 22h, umorna i onda jos u ponoc hoda po stanu.
Ginger odmori danas :love:
Potpis ti je odlican :lool:
J-la tako ti je kad te krene :drama:
Idem malo lec :kiss:
Sani, sve tri losije spavaju kad je pun mjesec...i ja isto...
Al najstarija cesto mjesecari
Sinoc je svakih 10 min dolazila u nasu sobu, luda sam bila... zadnje me pita: kaj, da idem spavati? :roll:
mb :mrgreen: :-*
Uff, Ginger, suosjecam. Tako je i nama.
Zadnjih deset noci su katastrofa.
Vrh mi je kad odem na wc, a malac se dere za mnom. Mama, Pepe bojiii, dodji..
Ginger, super za pregled :heart:
i super je potpis :mrgreen:
i moj najstaiji mjesečari. ide spavati oko 21, do 21.30 uglavnom zaspi i obavezno oko ponoći barem priča i prošeta po svojoj sobi ili do wca, a nekad i po cijeloj kući
prijavljujem jutros trčanje 4x cca 400m, pace je bio zadovoljavajući
čitam i čudim se mjesečarima, mi svi obiteljski spavamo ko' top neovisno o mjesecu...
malac s povraćanja prešao na proljev + temperaturu,jupijaje...rehidromix neće ni pomirisat,srećom doji često pa sam mirna....
večeras se nadam odradit novi upper&abs od Zuske,izgleda ubitačno....
a zub, skužila maloprije,idem vadit tek idući petak a ne sutra...:mrgreen:
spajka,nije mu ništa osim što raste a nema gdje pa se sve bilo upalilo,na predzadnjem sam danu antibiotika pa je OK...
summer, ja sam nosila aparatić prije cca 8god,i godinu dana nakon skidanja mi je ostala navika komadanja sve hrane prije stavljanja u usta,kao da sam zaboravila zagrist...pršut bi cijeli razvlačila po rukama....jabuku bi nožem rezuckala na male komade...a dosta sam tvrdih stvari bila prestala jesti da ne odvalim bravice...
moš mislit oduševljenja kad su mi umnjaci krenuli nicat u trudnoćama i gurat sve što se lijepo izravnalo...:evil:
MB,kako ti se može ne ić na večeru? da je neznam kakvo društvo,hranaaaa...:) ja bi se udubila u ono što jedem...:mrgreen:
j la, za kalendar...predlažem naziv The best of MILF 2017, mislim za dogodine ćemo jeli tako? treba ugovoriti sve,naklada min 15 000kom,to je puno radionica...:lol:
ja ocu bit milf kolovoza! :lol:
ja bih lipnja :lol:
jer nakon toga se debljam, osim ako nisu cice glavne tad molim rujan :mrgreen:
javljam se za miss travnja :mrgreen: :lool:
skulirana uf uf, nadam se da ce vadjenje proc bez komplikacija :love:
neda mi se nigdi kad sam krepana, drustvo je super al ja umorna. malo sam prilegla, ne znam jesam li zaspala, kaze
cimavica da uvik kazem da nisam :lool:
boxice dogovorit cemo nesto :mrgreen:
Ajmo curke na b2b run run :trci:
Sretno uzivajte i molim report! :-)
Ja zadovoljna sa svojih 5:57. Upoznala sam 3 Rode.
Bilo je vruće, sparno, previše trkača, prećoškasta staza. Lani u Maksimiru je bilo daleko ljepše.
Da samo ne grintam: bravo za sve trkače i trkačice, prolazak kroz cilj, sjajnu atmosferu, organizatore, restač koji nas hranio, sponzore koji su nas pojili...
Velika zamjerka: rekli su da će vrijeme teći kad prođemo start, a svima je krenulo u isto vrijeme pa mi je izmjereno 2 min više, kad se ne guram naprijed. Tak je bilo i lani.
Skuli odličan naziv, a nakladi pridodaj i bar 20.000 kamiondžija :lool:. Mislim da ćemo doći do druge naklade začas :mrgreen:.
Vidim da ste se već prijavile :mrgreen:, fino je posao krenuo.
Mene samo nemojte u zimske mjesece, ubije me Božić, Nova Godina, dva rođendana u januaru, pa moj u februaru. Jadna se oporavljam do maja :lool:.
Cure izvještaj!
Ginger super vijest :heart:.
A za starije nespavace ne smijem ništa reći, moja je još mala. A kako sad spava, pridružit ću vam se.
Evo i mene,
bilo je kao što Nera reče vruće, dok smo čekali start osjetio se miris ljudskih tjelesa i već smo svi bili ljepljivi, onda smo kao i obično jedno dve minute hodali (gle mene kao i obično, a bila samo na Wingsima gdje sam stajala 7 minuta), ali kad sam krenula bilo je dobro. Pretrčala to za 29:04, pejs dakle 5:49.
Ali gledam prvu Nikolinu Šustić, pejs 3:40 majketi mile.
Općenito jako puno ljudi jako brzo trči.
Srela puno dragih ljudi iz raznih firmi gdje sam radila, no najdraže mi je bilo izgrlit dvije Rode. One su mene skužile, ja sam bespomoćno blejala okolo.
A što se vas tiče: ja počela nevino, pisala bih romane, a one završile ko ljepotice mjeseca na kalendarima. Luuude ste!!!!
Idem sad još jednom sve to pročitat.
Jest sparno večeras, zato svaka čast na završenoj utrci.
Nera, kjb super vam je pace :-D!
Kjb prvo kalendar, a onda knjiga.
Najbolje napravit proboj kalendarom a onda će nam javnost tražiti koju napisanu riječ. Sve će zanimati ko su te mame :mrgreen:.
Što imam smisla za biznis :sp:
:lool:
ne gine nam kiklop! :lol:
ja se spremam odvjezbati, cekam da potjeram djecu u krevet
popodne sam bila mrtva, sad sam ko vjeverica
evo me, cyclone 15
u 15 minuta 55 v-upsa, 110 dumbbell swings (5 kg), 165 goblet squats (5 kg), 11 rundi po 5, 10 i 15 ponavljanja
cijedim se
dok mijenja korpu kvacila u kolovozu moj automehanicar je zasluzio gledat utegnuto dupe :heart:
umjetnicki, ne nauljeno, naravno
evo i mene, ja tek sad došla doma!
uglavnom, moja prva i vrlo vjerojatno zadnja utrka! :lool:
nisam kompetentna za ocijeniti stazu, ali da je mogla biti kraća, je! :lool:
super je bilo druženje, dvije rodice (u hrpi ljudi tražiš majicu prave boje i točan broj :lool: )- djevojke slijedeća je neka koffi kad se već nismo stigle podružiti kak spada
obzirom da se stranica s rezultatima ruši, pace mi je cca 8:3
i definitivno nastavljam sa statičnim stvarima (teretana, TKD, fitness i ino)