Ma sa svim vjezbama mogu ja u ljubav.. Al s ovom nema buducnosti, vidim ja to odmah, nismo kliknili i bok :mrgreen:
Printable View
Ma sa svim vjezbama mogu ja u ljubav.. Al s ovom nema buducnosti, vidim ja to odmah, nismo kliknili i bok :mrgreen:
Uuuuu... pa time je izazov veci! To se trazi!
Apsu i ja intenzivno dojimo - kalorijski deficit je zabranjen
Jel znas koliko dnevno kalorija uneses?
zhang ne znam
probala sam unositi u onaj fitnes nesto, al nemam ja vremena za to, jedva stignem pojesti (imam troje djece u rasponu od 0-5godina)
Kad jedem normalno, sto znaci dorucak-rucak-vecera i voce izmedju, mislim da ne unesem nesto previse
Problem je kad ne stignem jesti pa nabacam u sebe neka visokokaloricna sranja samo da se ne srusim
Al ja ti ne mogu niti tako po vojnicki zivjeti...ono, ne smijem ovo, smijem ono, broj svaki griz...mene ti to izludi
Puno bolje mi je kad jedem uredne obroke, jer su uvijek svjeze pripremljeni i uvijek je tu i puno povrca i voca
Pa to na kraju ispadne sigurno manje kalorija nego kada ubacim bilo sto samo da se zasitim
E to.... najcesce se jako podcijenimo sto se jela tice. Mislimo da je manje, a onda nas neko junk jelo u milisekundi baci unazad...
da ne mislis, ja isto nemam non stop vojnicki rezim..uglavnom jedem ok, ali se ne ustrucavam kad mi se nesto jede.. u globalu bih rekla da mi je prehrana 70-80% sredjena. I mislim da je to, s obzirom na zivotne okolnosti, moj trenutni maksimum. I meni je to ok.
zapravo sam vam samo htjela skrenuti pozornost na to da nema vjezbe koja moze 'ponistiti' losu prehranu... kazu: you can't outtrain bad diet.. naravno da svi mi imamo uvjete u kojima zivimo i funcioniramo..
eventualno, malo organizacije unaprijed moze puno znaciti. Banalan primjer: ja si nedjeljom napravim proteinske kuglice (suho voce, orasasti plodovi, kokosovo maslo, med i whey) i kad mi dodje da bih nesto slatko pojela, sprasim tu jednu kuglicu. I tako su zasitne da mi je jedna cisto dovoljna, dok cokolade mogu pojesti puno vise bez da me zasiti.
Cesto napravim jelovnik za tjedan unaprijed..
meni je vazno da imam pametan izbot na dohvat ruke, ako to imam, onda nemam problema sa prehranom..osim u pms-u :mrgreen:
Meni je ova organizacija unaprijed prilicno vazna jer mi je tempo lud :-) i bez organizacije bi bila potpuna stihija i kaos. Ali vjerujem da to nekome ne pase tako..
Ovo s kuglicama je fenomenalno!
Ja mislim da dosta zdravo jedem, obroci su mi vecinom voce i povrce, kruh radim doma, smeđa riža, dosta ribe, bijelo meso itd.. Puno malih obroka tokom cijelog dana..
............................... Al onda mi svekriva napravi kolače :facepalm: .. i dragi kupi čokoladu :roll: .. Zločesti jedni :mrgreen:
Zhang, ti se i za krize pripremas! Pravi si stozer :)
Jutros samo zwow 60: http://litealloy.com/workouts/670
Imam vec plan za nastavak dana, a i planiram poslijepodne na trcanje pa necu pretjerivati. Ovo odradjujem i jucerasnje jer sam jucer direkt s posla isla u kino pa nisam vjezbala.
Za zuzkine pocetnike- meni ovaj zwow nije pretezak, sve vjezbe su zanimljive i lako se izvode. Ako su vam teski sklekovi, pogledajte breakdown gdje zuzi objasnjava i predlaze modifikacije. I umjesto ovih cross leg sklekova mozete raditi i obicne sklekove na koljenima.
Meni, sad kad sam vec prilicno ufurana u vjezbanje, ovaj zwow nije bas tezak i lako bih mogla napraviti jos jedan. Ali muz mi stoji sa stopericom :lool:
A sad malo ona :lool:
Nisam trcala na kraju. Napravila sam onaj zwow koji je zhang neki dan radila: http://litealloy.com/workouts/604
ja sam napravila extreme circuit :)
Anci :lol:
zhang, je, organizacija, al jbg ja si trenutno moram organizirati kako prezivjeti dan :mrgreen:
i vjezbam poslije 22h jer nema sanse prije...
bravo Anci i mala beba
ja cekam da se mala naciki i zaspe pa idem odraditi wo4
Ja sam jutros na moru :mrgreen:
3runde:
1) half burpee 20
2) elevated push up 10
3) squat to lunge jumps 10
4) dive bombers10
Sad moram za sutra smisliti. Kad nemam opreme pa mi se ne da traziti po gotovima.
Kako se radi sqaut to lunge jump?
Skaces iz lunge u squat :mrgreen:
A smislila sam i za sutra:
1) surfers 20
2) kick through push ups 10
3) prisoner squats 20
4) one leg push up & reptile push up 10
5) bulgarian split squat 10+10
vjerojatno 3 runde, ali ovisi kada cu ustati i koliko ce jedna runda trajati.
javljam se i ja s mora.....
Zhang, super su mi ovi workii, taman će mi super doći jer nisam uzela niš od opreme (po prvi put u 3 god valjda) osim bica :) Hvala ti :kiss:
Danas 37km ali opakih: Valtura - Kavran preko Budave - Duga Uvala - Marčana - Muntić - Valtura. Uhhhhhhhhhhhhhhhhhh. To je u biti ruta malog maratona i većinski je dio bijeli put/šuma/kozje staze :). Ma bilo nam je supeeeeeeerrrrrrrrr!!! Al sam se ubila. Popodne otišla u krpe s malom, nisam mogla izdržat.
PS. ovdi je more ledenoooooo!!!! Ono, skočila sam i ostala bez zraka!
I na Krku je more brrrrr, ali ja se ne dam smesti :mrgreen:
Ja vec 3 godine od opreme nosim samo tenisice, prve sam godine nosila opremu, ali sad se snadjem ovako. Ponekad umjesto utega nadjem neku kamencinu na plazi. To bude fora :-)
:-* Puli
Joj blago vama na moru!
Ja putujem uskoro, al mislim da osim plivanja nece biti drugog vjezbanja
I ja sam na moru, ali sa starcima, sve puno nekih radova pa ne vjezbam. Al kad budem isla bas na go ne necu ni tenisice uzeti. Samo yogillian i plivanje.
Mislim da cu sutra 10min amrap combo od vjezbi:
4 jump lunge
4 mountain climber
2 T-push ups
Mozda smislim jos jedan 10min amrap
Zamišljam Zhang sa grotom u rukama kako radi sumo squat na plaži :lol:
Jutros 48km Valtura - Budava - Kavran - Marčana - Vodnjan - Pula - Valtura. Nice :mrgreen:
Danci, lijepa ti je ruta, zavidim!
Danas na crossfitu samo clean & press, radila sam s 25kg ovaj put i sva sam se izmlatila. Jos od prosli put imam masnice po kljucnoj kosti a sta ce tek sutra biti... kolegica s posla je bila uvjerena da su mi to love marks :lol:
A da ne bi bilo samo to, za kraj smo napravili 150 wallbalsa :lol: vrijeme 8'33 :lol: ovo su histericni lolevi, skoro sam se ispovracala na kraju
Boze, betty, sto ti uradise!
vi ste lude sve po redu :mrgreen:
ova hiće kamencine po plazi, ova odbiciklira krug po Istri za zajutrak, treca...ne znam ni sta radi, al meni dodje zlo samo citajuci :lool: sve ludo...
ja prvi na prvi dan periode odradila cardio najbolje do sada
crkla skoro, al sam ih pratila gotovo u stopu
Lajkam! Upravo odradila i dodala ovo: http://www.zuzkalight.com/workouts/4...ises-for-butt/ jer sam probala danas u jednom dućanu badić i vidjela da to više nije to. Iz 60-ice malo šlampavo radim one kickove, ali su mi cross leg sklekovi super!
Sinoć sam trčala, 13 km, pejs 6:03. Nakon 5 km počela je padati kiša, mislila sam stati, ali sam vidjela da ljudi i dalje trče i bicikliraju pa sam nastavila. Zadnja 4 km kiša je stala i počelo je puhati, bilo je tako prekrasno svježe da sam imala osjećaj da mogu trčati još satima. Sad bih u iduća četiri tjedna dodavala 2 km dužini da dođem do 21, jedino se bojim gdje trčati na moru navečer da je ravno, osvijetljeno, da ima ljudi i da nije baš po cesti. Ne čini mi se izvedivo.
Na more nosim girju i tenisice za trčanje.
Danči, baš uživaš u Istri na bajku :zaljubljen:
Ginger, protiv periode se najbolje boriti dobrim cardiom!
Betty, zamišljam te ko G.I. Jane s puno kose :mrgreen:
Zhang, kad ćeš u moje krajeve :)
Danci, vise one leg dead lift :mrgreen:
super ti je tura.
Ginger, ostani s nama i niti tebi ne gine nista bolje :mrgreen:
Wallballsi su cucnjevi sa izbacajem medicinke visoko uz strop dok se dizes, tj gadjanje odredjene tocke na zidu
meni imaju isti ucinak kao burpeeji, nakon x ponavljanja ti se lagano zeludac dize
Sad sam preventivno popila nesto protiv bolova jer me toliko sve boli da jedva tipkam. A najvise od svega me bole ledja.
A Ginger, sto se ludila tice, da mi je prije godinu dana netko rekao da cu nabiti zuljeve i zaraditi masnice dizuci utege nasmijala bih se. Nemam pojma kako mi se ovo dogodilo, ali sad je gotovo, nema povratka :lool:
Clean & press mi je uzasno zahtjevan, taman donekle svladas tehniku i vec si krepan a sve treba raditi eksplozivno a paziti na formu. Jer ako zahebes nahebo si :lool:
Na kraju su me takvi grcevi u misicima uhvatili da se nisam mogla ni istegnuti. Sad sam se nakrkala magnezijem. A sutra mi je radna subota majko isusova
Betty :lol: ovo tvoje zvuci mrak!
Vikki, tamo sam od negdje 11.7.
Vikki, super su vjezbe. Sve sam ih isprobala u raznim zwow-ima ,ali lijepo ih vidjeti ovako na jednom mjestu. Koliko si radila ponavljanja?
Ja cu to sutra ili prekosutra s utezima. Nemam girju jos.
Super za trcanje, kilometraza ti iz dana u dan raste :)
Beeettttttttyyyyyyyyyyy :lol::lol::lol:
baš sa mm rekla da sam s tom ludicom htjela na treninge, čovik se odmah za glavu uhvatio :lol:
Ginger, čekaj čekaj, sad će i tebe to naše ludilo dohvatit! To ti se dogodi da i ne primijetiš, baš kao što Betty kaže, ono, desilo se jednog dana da nisam ni primijetila, al brate mili, više me ne puštaaaaaaaa :-D
PS. imam neke slikice s ture pa kad složim ako nekog zanima....
Da, da, da!!!
Vikki super za km! :klap::klap::klap:
Za prvi put 4 runde po 10 ponavljanja (one leg squat svaka noga deset, tu se najviše osjeti kako radi zadnja loža i gluteusi), s pauzom od jedne minute između serija. Svaki tjedan bi povećala broj ponavljanja i skratila pauzu, ako izdržim, kratko je pa ne bi trebalo biti problema s disciplinom. I treba se dobro istegnuti poslije da mišić može rasti :D
Zhang, vidimo se onda, jedva čekam :)
Lude, kazem ja :lool:
A eno, Anci se jos stigne muvati i po temama tipa "sto citate" :mrgreen:
slike su gori, koga zanima...znate već ;)