Pejs je bio kao i inače, ali brdo i ujutro, baš mi ne leže jutarnja trčanja, kao da nemam snage. Ja kao S2000, fali mi energije čim padnem ispod 50 kg. Jučer i danas sam prvi put nakon poroda odspavala osam satisa samo 2-3 buđenja, maleni je konačno produžio spavanje do 7 ujutro.
Inače malac opet ima ešerihiju i odgađamo odlazak na more do daljnjeg, čeka nas antibiotik, ponavljanje nalaza pa cijepljenje (a pedijatrice nema sljedeća dva tjedna), što znači da prije 10.7. ne možemo ići. A tako sam se veselila plivanju i što ću cijelo ljeto provesti na moru. Ili da idemo na more pa se vraćamo na cijepljenje, nisam pametna.
Danči, bravo za Cmrok!
S2000, dok nisam imala girju znala sam uzeti jedan stari motor iz garaže, oko 8 kg, obložiti nekakvom krpom i s njim raditi npr. čučnjeve. Sigurno i zhang ima ideja. Pristojnu girju sam kupila na fitness.com, cure su rekle da je ok s obzirom na omjer cijene i kvalitete.

sa samo 2-3 buđenja, maleni je konačno produžio spavanje do 7 ujutro.
bar nije bilo prije ove sve kise i ovoga, javim vam u petak kako je (kazu sunce od petka, vidit cemo)
I'm back!
ali nema onog prejedavanja glupostima svaki dan. A znala sam prije par godina svaki dan pojesti gornji red napolitanki navecer (od cijele kutije). I tako svaki dan
.. i dragi kupi čokoladu
.. Zločesti jedni