Strana roditeljstva o kojoj se ne priča
[QUOTE=Darya;2639310]
Jako teško mi pada kada mi iz okoline ljudi počnu pričati kako je "sada super kad je još mali" i kao"kako odrasta bit će ti sve teže i teže". To me baš baca u očaj..mislim,ne planiram imati više djece jer znam da ne bih bila sposobna za to.
/QUOTE]
Evo, ja cu biti partibrejker i napisati da to nije istina. Meni je najteza bila prva godina, sad je svake godine sve lakse (evo, dosle smo do 8).
Prva godina mi je bila katastrofa jer je sisala svakih 2 sata, ako je uspjela 3 izdrzati to jebilo slavlje. Jednostavno nisam mogla sisu izvaditi bilo gdje i nahraniti ju, to nisam ja.
Znaci, svakih dva sata - doma. Sisanje, spremanje i ostaje ti za setnju ili druzenje sat i pol. Pa jos cendra u kolicima. Fuckas ti setnju, ak ti dijete urla. Tu me spasila marama.
Imala sam (i jos uvijek imam) svekrvu na koju se mogu osloniti. Ali, JA ne zelim ovisiti o njima. Ni o mami, iako je i ona spremna pomoci. Odrasla sam i sto god mogu napravit cu sama.
Kako ona raste, tako si nas dvije sve bolje organiziramo vrijeme. Dogovaramo se oko svega (ma i posvadamo se). MP radi do 17-18, cesto je na terenu.
I uopce se ne zemaraj ako si zbog svega toga odlucila ostati na jednom djetetu. I ja sam. I zadovoljna sam tako.
Uglavnom, bit ce ti sve lakse kako dijete raste. Ako me njen pubertet ne prizemlji :D