bilo bi idealno ponoviti s vremena na vrijeme
usput prijavljujem Kettlebell fit slide beginners #9
našla sam izvrstan tutorijal za snatch, pa ako još nekome zatreba
https://www.youtube.com/watch?v=3ZO3DzqaKfs
Prijavljujem da sam se za dan zena pocastila melonandlime podlogom za jogu. Besplatna dostava i 15% popusta.
Nadam se da cemo se dobro druziti :)
Od petka do danas samo joga i setanje. Nisam jucer stigla na trening zbog roditeljskog :/
Danas cardio shred 16 i 15 min fat burn 4 i yoga. Jucer je bio rest.
Sent from my iPhone using Tapatalk
super za podlogu :)
ja sam danas otplivala jedan fin treningic u polupraznom bazenu i onda odradila snagu u teretani. za danas dosta :)
Rahela :lol:
U to ime 2 dana resta. Jucer sam trebala na pilates, ali sam se zadrzala na poslu, a za danas sam imala dogovorenu masazu.
MB bravo za takav vikend, to je pravi rest i ispusni ventil.
BB bravo za pohvalu :klap:
I jooooooj nisam se pohvalila da jucer nema sto nisam pojela :roll:
Pojela sam toliko da nisam niti prijavila u mfp da im ne srusim server.
Tako je zhang, ni muzu sve ne govoris!
Ja sam odradila summer shred #4
Ako me ti summer shredovi ne shredaju, nista nece!
Tang :lol: :lol: :lol:
Jel ti bio tezak, tang?
Ja danas samo malo joge. Jutros sistematski, zdrava sam. Cekam samo za reuma faktor nalaze :škartoc:
Beti, bio mi je ubitacan! U zadnjoj rundi sam smanjila one arm swingove
I onda buy out, pa bi li je ubilo da je na pocetku rekla radit cemo toliko puta po toliko sekundi!
Ajme taj je super! Tabata na kraju totalno razvali! Svaka cast Tang, to je skroz nindzasto!
samo da javim da su zbog korone down dog aplikacije besplatne do 1.4.
pa tko nema, moze probati
jucer br wo 10, sad istrcala intervale i odoh se rastegnuti s jogom
Cubana, podloga je super
Prijavak 4.7 km nakon 2 tjedna pauze. Cekala sam blagoslov doktora buduci da sam stalno smedjarila. Rekla je da nisam ni trebala prestati.
Obukla sam se kao za Antarktiku i umrla.
Cirnula sam i Zuzku malo :) Mnogo mi se svidja, ali mozda ipak nije vrijeme da u 12. tjednu trudnoce pocnem girjom vitlati po kuci...
Ako do sada nisi, nemoj
Necu :)
Danas inspirirana Tangerinom summer shred 4 i 5 min fat burn 121 i yogu.
S posla nazad doma :trci: 8km
Full toplo 22C
Nemam nista zanimljivo za prijaviti, sve po starom.
Probajte vrijedi li van SAD-a:
Dear Down Dog Community,
Due to the COVID-19 outbreak, many people are avoiding gathering in large groups, including at yoga studios and other fitness spaces. We believe that stressful times like these are precisely when people need wellness practices the most, and we are committed to doing our part to help out.
So that anyone who wants to practice at home can do so, we are making all of our apps - Down Dog, Yoga for Beginners, HIIT, Barre, and 7 Minute Workout - completely free until April 1st. You can learn more about all five of these apps at https://www.downdogapp.com/
If you are already subscribed, please help us spread the word and forward this along to anyone you think might benefit from free at-home fitness, and help us get this message to those who need it most.
We hope that everyone will stay healthy and safe in these uncertain times.
With love,
The Down Dog Team
vrijedi
gore sam vec napisala
Super mi je citati o vezbanjima van trcanja, bas me osvezi. Mada, ja trcim :D Jos uvek sam na istom rezimu, 5 radnih dana ranojutarnje trcanje 7km, subota rest i nedeljom 15km. Jako me vuce da dizem tegove, tako da uradim nekoliko razbacanih serija s tegovima od 12 pounds kad pravim pauze od rada na kompu. Da pojednostavim radim samo biceps curls i arnold press za sad, to mi najvise prija. Ja sam i dalje u turbulentnom zivotnom periodu i svaki dan sam zahvalna sto je telo ok s vezbanjem. Mentalna higijena :)
Kli kli, ti si čudo! Divim ti se kako sve uspiješ stići
Ja danas rest, kasno sam došla doma, pregladna da bih prvo vježbala, pa sam se najela i sad nema šanse da se natjeram na trening
Odradila sam jedino plank izazov, ali to neću ni brojat pod vježbanje
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Jutros 15 min joga, navecer kruzni ruke.
Jutros prije posla 15 min razne vježbe snage (nisam se mogla dići na cross fit jakooo mi se spavalooo u 5:45h).
Uvela sam ponovno bajk u rutinu vožnje s/na posao tako da danas planiram 15-20 km bicikliranja jer imam i nešto za obaviti.
Poslije posla proslava rođendana u jednom restoranu.
zuzi danas na rasporedu killer legs #3
super mi je trening
odradila skupa s njom, idući put bih mogla i brže, jer vježbe nisu komplicirane
jedino sam se u pistolsima mrvu pridržavala
i mislim da mi fali težih utega :drama: . ovo sam sad radila sa 3kg, i nije mi se činilo neko opterećenje
Ponijelo me. Danas 8.01 km.
Danas 300 reps workout 16 i yoga.
Jos malo pa ce svi morati na kucne treninge :škartoc:
I ja prijavljujem killer legs #3
Ulovila sam ga taman prije nego me krene bolit trbuh s početkom ciklusa
Ja se uvijek mučim s ovim eksplozivnim skokovima poput jump tuck, i pistolse naravno radim half, al inače je dobar workout
Beti, baš se mislim, imam knjiga, ima serija, imamo društvene igre, imam zuzku, imam terase i vrt, božeprosti, neka karantena počne
(Sad se za+#€&em ali danas sam na poslu doživila 14 živčanih slomova, treba mi majica s natpisom "ko je ovde lud?")
E a jučer sam napravila power jogu koja je bila po rasporedu
I bole me gluteusi od summer shreda
Eto sad sam vam sve prijavila
Ajme bas :škartoc:
Ja sam danas razmisljala kako cu trcat po pozarnom putu ako do toga dodje :unsure:
I bome sam otisla u ducan, imam 5 kg brasna i 6 l mlika, ne znam sta cu s tim al nek se nadje :lool:
Zezam se malo al bas me nervoza oprala od ovog sta se desava...
Bome baš sam pogodila km,19.5km na bajku.
I mene ćopila danas nervoza i neka tjeskoba, sva ta atmosfera oko nas..uf..opustilo me druženje na večeri s prijateljima.
Muž me zvao 3x da pazim da nešto ne pokupim u restoranu :rolleyes:
Od sutra ću probat manje čitat i slušat o coroni :-)
A za vježbanje ne znam šta ću jer baš nisam tip od vježbnaja doma.
A ja našla najbolji trenutak za priključiti se (opet) školi trčanja...
mm mi priča u dućanu ispred njega mladi par sa 6kg šećera i 6 kg zobenih pahuljica (između brašna i ostalog)
baš računam, ja 6 kg šećera ne potrošim ni u godinu dana
možda da se kod njih raspitaš? :lool:
moji piju puno mlijeka, malo manje od litre dnevno, tako da nama ne bi dugo trajalo
rahela, to je i namjera :mrgreen:
idem i ja danas na masazu :mrgreen: a bome imam dogovoreno i druzenje :škartoc: majke mi ne znam jesmo li ludi ili sta :škartoc:
Ja idem u teretanu... ako i to ne zatvore.
I ja večeras na balet, a nakon toga ga nema barem dva tjedna.