Danci, divota :)
Printable View
Danci, divota :)
Vikki, ne kuzim sta nije ok s badicem i guzom? Mene jos progoni slika tvoje guze, moze biti da ju ponekad i sanjam, sveti gral svih guza!
danči tek te sad razumijem zašto si najbolja prijateljica sa biciklom :-)...ono je divno...
vikki, potpisujem betty...
i ja bi slike....
betty :naklon: bravo :klap: bas sam se pitala di si!
MB, nema novih slika, bt će nakon ljeta :)
Betty, nekako se izravnala. Ili je do naglog gubitka kila nakon poroda, ili zbog puno trčanja ili zbog vodoravnih pruga na badiću :mrgreen:
Večeras 8x400 m na atletskoj plus zagrijavanje i rastrčavanje poslije. Gluteusi bole od jučerašnjeg jednonožnog čučnja s girjom.
Ja ne čitam ništa, već neko vrijeme, užas :-(, ni dnevnu štampu. Trebala bih dati i barem dva ispita do kraja rujna da upišem drugu godinu PDS-a (koji sad miruje zbog porodiljnog), ali još uvijek ne mogu pročitati ni par stranica a da mi se ne prispava, uopće nemam koncentracije.
Vikki, zvuci odlicno! Brzo si trcale te dionice?
Ja sam jutros isla na trcanje. Skoro sam se predomislila na samom pocetku, osjecala sam bolove od jucerasnjeg planinarenja. Ali nisam htjela stati, nakon 2 km sam bila kao nova :lool:
danci super slike :klap:
anci svaka cast!
istjerala sam djecu vani, odvjebat cu nesto, ne znam jos sta.
zwow 60 i zwow 62 :)
vikki 1leg squat s girjom :naklon: SVAKA ČAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MB, super za komada 2 ;)
Bravo Anci! Tako se to radi!!!!!
Prijava: 50km od čega 15-tak po asfaltu, ostalo off road :mrgreen: Istro moja obožavam te!!!!!
Došli smo doma prljavi ko praščići, al prezadovolji i oduševljeni rutom :-D :sing:
danci :naklon: o takvim kilometrazama mogu samo sanjati :klap:
boli me guzica :lool:
popodne se nadam plivanju, ne znam koliko je more ohladilo. vidit cemo
Bok cure, vjerojatno ste me i zaboravile koliko se ne javljam. A i skroz sam zapustila vjezbanje doma ;( . Nadam se da cu sad malo s plivanjem nadoknaditi malo. Samo da kupim kupaci jer sam ga zaboravila u Zagrebu ;(
Vidim da ste sve vrijedne i drzite ritam ;).
Danci, ako te bicikli odvede u Rovinj javi se . Ja sam tu jos neka 2 tjedna, a onda idem na Brac.
anci :)
ti si nekidan radila ovi 60 zato mi je i pao na pamet.
laramama nismo te zaboravile ;)
ni ja trenutno neman vrimena kao ostatak god al iskoristim kad imam.
update s plaze: plivala sam, more je super!
A Dančine slike, sad sam skužila (koncentracija, rekoh :facepalm:), Danči link i pass, pliz, nemam ih više.
Anci, trčala sam brzo koliko sam mogla, a da ipak ne crknem odmah, tj. da imam snage svih osam krugova. Najbrže je bilo 4:44 min/km, a najsporije 5:01. Zagrijavanje i rastrčavanje poslije atletske oko 6:10 min/km.
Larmama, nismo te zaboravile :)
Večeras zwow 43: http://www.zuzkalight.com/workouts/zwow-43/ sviđa mi se one leg tricep dips. Dodala sam poslije još malo sklekova, leđnjaka (toga mi uvijek fali) i nešto s bučicama za ruke.
Danci, i ja bih link i slike
Danci i ja bi skicnula slikice :-)
Ja sam na moru i trudim se plivati sto vise, a bas sam si mislila da bi mogla odvjezbati nesto kad mali spava popodne jer nemam komp i vjezbe a napamet ne znam nista sloziti i onda Zhang slozi mrak kombinaciju..........samo kad bi ja jos znala koje su to vjezbe bilo bi super. Znala sam da ce mi se kad tad obit o glavu kaj ne slusam kako se koja vjezba zove
Btw meni je more super tu na Murteru
Saf, radi sto znas. Uvijek mozes cucnjeve, spusti se duboko i kad dodjes gore, stisni guzicu. :D
Onda mozes burpeeje. Mozes sklekove, bilo kakve, nemoj vikati- ne mogu :lool:
Onda mozes mountain climberse. Mozes jump lunees- to je kad skaces na nacin da mijenjas polozaj nogu, prvo je lijeva ispred, desna iza i onda ih u skoku zamijenis.
Radi svaku vjezbu 10 puta u 10 minuta i vidi koliko si rundi napravila.
Vikki, dosta dobra brzina!
Zavidim svim plivacicama! Uzivajte, cure :*
Danci, salji...
saf, koja te vjezba zanima?
Ovo je anci super rekla, bazicne vjezbe svi znamo....
vikki super je ovaj zwow :klap: to bi mogla danas :)
anci :lool: pa i ja sam ovaj 60 prepisala od tebe, to si nekidan radila jelda?
mene danas guzica bas boli :lool: bas me zanima oce i tebe :mrgreen:
Kupila sam si novi badić.
Dakle, strava. Od cica ni c više nemam :/
Imam neku sliku sa ljetovanja prošle godine.
Slikat ću se ove godine u isto vrijeme, valjda će se osim cica vidjeti još kakva razlika.
Danas Zuzka
Beach Ready Butt Workout
Time: 15 min
no equipment, no jumping, circuit
Instructions:
2-4 rounds of
12-20 reps of each exercise
1) Skater lunge
2) Back lunge kick-up
3) Curtsey lunge side kick
4) Ballerina squats
Ovo pisem da malo upamtim kako se zove koja vjezba, pa cu kasnije moci lakse vjezbati, mozda samo citajuci salabahter!
I dobih za rodendan od Skulirane sipku za zgibove, koja se montira na stok od vrata!!! Jedva cekam da mi muz zasarafi!!!!
ja ionako vjezbam kad on nije doma. nadam se da necu odvaliti stokove...
ovu gore zuzku sam radila 20 minuta, ali ne znam koliko rundi jer sam neke vjezbe radila veci, a neki manji broj. Al sam se uznojila-ko nikad do sad. definitivno treba klima....
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ja sam se isto posteno iznojila i potakla susjede da mi nakon jump lungea lupaju po stropu. Garant misle da djeca skacu :lool:
zwow 57, 3 runde umisto 4 jer sam pocela kasno pa me utakmica prekinula
Jucer prije tekme cardio party 3 u trajanju od 50 min. Ubilo me. Vidjela sam samo prvo poluvrijeme.
S2000 super za šipku!!!! i ne brine, neš niš odvalit, samo se ti vješaj ;)
Pohvale svima! baš ste dobre!!!!
Mi smo jučer odvalili Parencanu - 48km od čega nekih 90% off road.Uzbrdica po bijelom putu za Grožnjan je ajmeeeeee, traje nekih 6km i baš je teška. Trebalo mi je 39min ali cilj da ne stanem nijednom tijekom penjanja sam ostvarila. Kum i mm su bili brži ali su stali 3x pa smo skupa stigli gori, makar iskreno, mogli su proći prvi :) Nakon toga ide ruta po staroj pruzi preko mostova, kroz tunele, šumice, preko rijeka i potoka..... ma milina. Nevjerojatan gušt. Za kraj ide konstantna uzbrdica po bijelom putu nekih 15-tak km, ali je puunnnooo blaža od one u Grožnjanu, makar se popne skoro pa na istu nadmorsku visinu... Uglavnom, bio bi to savršen dan i najsavršenija ruta da se mm nije razbio (na ravnom!) i sav se izderao i slomio desni lakat i to na srid rute pa je vozio samo s jednom rukom natrag jer smo bili nasred ničega i nismo mogli nikako ga ostavit i doć po njega. Mislili smo da je samo malo natuko ruku, nismo pomišljali da je slomljena. I tako smo utakmicu proveli na hitnoj :roll:
Bilo kako bilo, njemu je do 8.mjeseca gotovo s vožnjom tako da neke planirane rute za mene otpadaju jer ne mogu dignut bic na autonosače i spustit ga jer sam premala, ali bit će pomno razgledana okolica :-P
Imam lijepih slika sa Parencane, pa u nadi da će nekog ponukat da ode doživjeti tu ljepotu, pošaljem vam pass čim ih dignem ;)
uf danci, gadno. mm je slomio lakat prije 2 god, isao na rehabilitiaciju ali i dan danas ga boli i ne moze ispravit do kraja ruku :/
Jao, danci, bas mi je zao :(
Danas zwow 59, odlucila sam raditi s vecim tezinom nego inace i bome, umorilo me.
Necu drugi zwow :lool:
Nesto cu popodne, ili visekilometarsku setnju s djecom da ih malo pokrenem ili nesto drugo. Sad ne mogu nista.
tu sam i nisam
vidim da se sve odvija po planu, danci i dalje "kao vozi bicikl" :P
zhang i dalje strasi djecu :lool:
bety sa fontane presla na bacanje lopte u neku tocku, jos pri tome povraca :lol:
Ginger jos uvijek razmisalja sto i kako iako je lagano usla u ovisnost ako nicega onda bar pracenja ovog topica
Cubana ma jednom mjesecno ces te cice vec imati :yes:
larmama i ja sam kao i ti, vec sam nekoliko puta zakljucila sve je to zbog godina.
ja sam inace bila na putu, posvecenom samo klincima, hodali smo svakodnevno, cak su i sve slike slikane njihovom rukom, pa nam uglavnom fali necija glava, ali ih je zabavno gledati. sad kad je gotova skola organizacija vremena je skroz drugacija, pa se nadam da cu ovaj tjedan bar malo odahnuti.
kavica ti radis vrijedno?
inesica je i dalje skroz luda (sad kad procita) bila je i na nekom natjecanju :yes:
eto toliko za sad, vecih prijavaka nemama, more ne znam kad ce me vidjeti, pa se ne zamaram badicima.
edit: sve koje sam zaboravila nabrojati ne zanci da vas nisam pratila, npr Anci koja i dalje hoda po kinu europa a ja joj zavidim ko pas
Spajka, heeej! Bas te lijepo vidjeti!
Imas u kinu europa dobar crtic u srijedu, Usvajanje odobreno.
Ja ti to sve gledam s djecom, sve te filmove. A srijedom i nedjeljom je besplatno :mrgreen:
Pratim vas i dalje, ali trenutno ne vjezbam, prvo smo bili na putu, sad je počeo mdf, pa nam je organizacija vremena takva da sve ide u minutu, al nikako vježbanje utrpat u raspored. Bit će bolje, kad završi festival, vraćam se Shaunu.