Wallballsi su cucnjevi sa izbacajem medicinke visoko uz strop dok se dizes, tj gadjanje odredjene tocke na zidu
meni imaju isti ucinak kao burpeeji, nakon x ponavljanja ti se lagano zeludac dize
Sad sam preventivno popila nesto protiv bolova jer me toliko sve boli da jedva tipkam. A najvise od svega me bole ledja.
A Ginger, sto se ludila tice, da mi je prije godinu dana netko rekao da cu nabiti zuljeve i zaraditi masnice dizuci utege nasmijala bih se. Nemam pojma kako mi se ovo dogodilo, ali sad je gotovo, nema povratka
Clean & press mi je uzasno zahtjevan, taman donekle svladas tehniku i vec si krepan a sve treba raditi eksplozivno a paziti na formu. Jer ako zahebes nahebo si
Na kraju su me takvi grcevi u misicima uhvatili da se nisam mogla ni istegnuti. Sad sam se nakrkala magnezijem. A sutra mi je radna subota majko isusova

ovo tvoje zvuci mrak!

bravo
, ni dnevnu štampu. Trebala bih dati i barem dva ispita do kraja rujna da upišem drugu godinu PDS-a (koji sad miruje zbog porodiljnog), ali još uvijek ne mogu pročitati ni par stranica a da mi se ne prispava, uopće nemam koncentracije.
), Danči link i pass, pliz, nemam ih više.