nemamo se razloga žaliti
nije to izmišljotina našeg biračkog mjesta
nije da njega nisu primili, nego ga nema na biračkom spisku
to je pravilo, čim istekne osobna da se briše s biračkog spiska
mi smo krivi što nismo bili informirani
Printable View
nemamo se razloga žaliti
nije to izmišljotina našeg biračkog mjesta
nije da njega nisu primili, nego ga nema na biračkom spisku
to je pravilo, čim istekne osobna da se briše s biračkog spiska
mi smo krivi što nismo bili informirani
Istina...radila sam na glasačkom mijestu...samo osobna vridi i čim istekne ta osoba se briše sa popisa birača ( za ovaj put naravno )
14.11.
Čitam sad na hrt-ovoj stranici
"Građani koji nemaju važeću osobnu iskaznicu i nisu upisani u izvatke popisa birača moći će glasovati s potvrdom, objavilo je Ministarstvo uprave. Potvrde za glasovanje na dan referenduma izdavat će se od 7 do 19 sati u uredima i ispostavama te na lokacijama bližih gradova i općina. Popis lokacija Ministarstvo je objavilo na svojim internetskim stranicama."
Dakle, može se još nešto učiniti!?
Da, može muž po potvrdu pa glasati.
Ali prije vađenja nove osobne, morat će platiti kaznu. Uf.
ja se nadam da neće
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/m...---304329.html
bio je MM neki dan, ali je bila tako strašna gužva, od kada su nove osobne
masa ljudi dolazi kojima nije istekla osobna, da dobiju novu EU osobnu
kaže da rulja dođe rano ujutro, uzme broj i prodaje poslije po 50 kuna
a70v javljam ti se sa birackog mjesta na kojem radim. potvrda se izdaje u nadleznom maticnom uredu, dobijes ju za 5 minuta. sami oitaj koji je ured nadlezan za vase mjesto. neka odmah sutra preda zahtjev za osobnu, 15 radnih dana toleriraju bez kazne..
Guzve nema na mom biralistu, ni 25%...
sad mi recite ako prođe ovaj glupi referendum sta to znaci za nas sa neplodnosti, sa mpo, ? vjerujem da planiraju ali kako bi to islo, skupljali bi se opet potpisi ? pa i sam pobacaj me zanima jer nisam ni za to da se zabrani ....
MPO se bojim crvenkapice da ce doci na red kad dodje do promjene vlasti, tad bi opet mogli zabraniti zamrzavanje embrija na nacin da se maksimalno tri jajne stanice mogu oploditi....... a ostatak j.s. ako ih ima - bi isle neoplodjene u zamrzavanje, a to znamo iz proslosti kakvi su sveukupni rezultati bili -unatoc tome sto sad priznaju gotovo svi da se zakona i zabrane nisu u potpunosti pridrzavali.
Trenutno, i dalje prednjaci SDP no ako se situacija cjelokupna u HR ne pocne popravljati, a nema bas izgleda da bude tako, jacat ce oporba pa makar s Karamarkom na celu koji je najomrazeniji politicar po svim anketama. Uglavnom, bojim se da bi HDZ opet mogao dobiti izbore i ne dvojim da ce opet krenuti na MPO.
A skupina ala "u ime obitelji" "i ja sam bio embrij" Vigilare, pa persone ala Corusic, ginekolog iz Petrove koji isto kaze da dijete mora doci NAKON snosaja, da mora biti stvoreno "u saftu ljubavnom"ce sigurno doprinjeti tome svojim uzurbanim i suportivnim radom. Za njih smo ionako ubojice svi mi koji idemo na MPO i koji imamo smrzlice!
e moja Kadauna, kako su ovi krenuli pod ruku s crkvom, mogli bi zabranit potpuno potpomognutu oplodnju, sto bi i bilo zapravo dosljedno ovim "moralnim vrijednostima" iza kojih skrivaju svoje kriminalne aktivnosti.
Građanska dužnost obavljena-glasala PROTIV!!!
riješili
a sutra u red za novu osobnu
Moj je mali grad protiv, malo protiv , ali protiv .
moja uža obitelj skupila osam glasova protiv, ponosna sam na nas!
Ponosna sam što sam dio PGŽ :mrgreen:
A ja sam tuzna sto zivim u ovakvoj zemlji :-(
Imaš i zašto :-) Kao i naši Istrijani. Mene je duboko, duboko sram vlastite zemlje.
A sve ostalo je davno rekao A. G. Matoš, kako primjenjivo i danas
Na vješalima. Suha kao prut.
Na uzničkome zidu. Zidu srama.
Pod njome crna zločinačka jama,
Ubijstva mjesto, tamno kao blud.
Ja vidjeh negdje ladanjski taj skut,
Jer takvo lice ima moja mama,
A slične oči neka krasna dama:
Na lijepo mjesto zaveo me put!
I mjesto nje u kobnu rupu skočih
I krvavim si njenim znojem smočih
Moj drski obraz kao suzama.
Jer Hrvatsku mi moju objesiše,
Ko lopova, dok njeno ime briše,
Za volju ne znam kome, žbir u uzama!
Hajde , ne budute tuzne . Na kraju ce sigurno biti optimisticnih 40:60.
to je prilicno solidan rezultat obzirom na okolnosti.
Moj grad je protiv. I moja županija :heart: I susjedna isto :)
Sramota.
svejedno je li 40:60 ili 1:99
referendum je prošao
i to je katastrofa
gledam malo po županijama
http://www.izbori.hr/2013Referendum/...rezultati.html
istarska i pg, jedine protiv (za sada)
zagreb još ima šanse, ali ne nadam se previše
ali neke županije...
80%
uh:-(
moje selo je ko drzava, bravo istrijani i PGZ
u nsaoj kuci scena, mm i ja svaki sa svojim lapotopm, a klinci ledeno doba geldaju:roll:
Bravo Ervenik, za mene totalno iznenadjenje.
doduse do sad nisam ni cula za to mjesto ali bravo.
Sist i plakat! Sramota, sramota, sramota!!! Šta je sljedeće??
Pa očekivalo se da će proći. Samo što su prije 3 tjedna postoci bili puno lošiji. Još je dobro i ispalo.
Za je glasalo maltene malo više ljudi nego je potpisalo za referendum.
Alex zbilja me tvoj optimizam iznenadjuje, ali ja moram priznati da sam iznenadjena % koji je izasao na glasanje. mislila sam da ce biti puno puno veci. nekako mi se cinilo da je masinerija pokrenula jako na glasanje i sa jedne i sa druge strane.
Razočarana ali nisam iznenađena.
Drago mi je da je Rijeka protiv. Za moj mali grad još nema rezultata
I moj grad je protiv! Moram priznati da sam baš ugodno iznenađena! Tj. gledam i ne vjerujem
nije svejedno ni to što je odaziv tako slab.
i eto, znala sam kakav će biti rezultat, ali ne mogu si pomoći - pola sam dana proplakala. jad i bijeda.
kakav optimizam?
pa znala sam da će proći za
s kojim postotkom, svejedno
jako je mali broj izašao
sto ne bi trebalo izaći 50% da referendum bude važeći?
taj uvijet je promjenjen prije referenduma za EU, da se ne dogodi da ne prodje zbog male izlaznosti.