Cubana bravo :klap: sta ono vjezbas sad?
Ivana s gamma je super!!
Jucer pola sata s utezima a pola sata neprestani kickovi rukama i nogama, bole noge jutros :lool:
Super trening :klap:
Printable View
Cubana bravo :klap: sta ono vjezbas sad?
Ivana s gamma je super!!
Jucer pola sata s utezima a pola sata neprestani kickovi rukama i nogama, bole noge jutros :lool:
Super trening :klap:
no postova...jucer nisam stigla pisati..
Inace jucer trening sa girjom opet. I to skupa sa klincima. Al suoper odradjen. Danas u planu cardio.
Lili i ja sam jucer sa malim bila kod zubara. Bilo je uspjesno iako je krenulo lose, zubarka je bila vrlo strpljiva..na kraju smo skocili do arene nagraditi se, mama dvije majice sa snizenja a malom neki bager!! I naravno mcdonalds.znam koji je to otrov ali jednom u par mjeseci se valja malo i otrovati....
Inace opet mi se dogodila ista stvar kod izvedbe clean&pressa. Al ajde samo na lijevoj ruci.desna mi je naravno jaca pa bolje izvedem pokret. A sa lijevom uvijek malo lupim u ruku i sad opet imam masnicu na toj ruci.a nikako otic kupit onaj znojnik za ruku da me zastiti. Kao ni vijacu...glavno da su majice tu...
Svima vrijednima pozdravi!!!!a bolesni da se ususkaju i ozdrave!
Super treninzi cubana i mb!!!
gamma je super ali bome dosta teška, ja moram u svakoj nešto modificirati, i u alphi i u beti ima
treninga koji se daju bez problema cijeli odraditi ali u gammi ima baš poprilično sklekova i burpeeja :mrgreen:
btw. cure u gammi vježbaju s nekim mini utezima, snimih taniu danas s 3 lbs što nije ni 1.5 kg, u
nekima imaju 4 a najviše sam vidjela Christinu s 5 lbs,
ona mi inače super izgleda i vježba, kad "narastem" bit ću Christina :lol:
a utezi ujutro su mi zakon, fenomenalno se osjećam cijeli dan :-)
Odlicno Cubana i mb!
Kod mene dva bs-a, 3 i 4 (tri serije ali s normalnom brzinom-nemam ja snage/volje za amrap)
Danas mahanje ruksakom i 5k.
bravo cure!!!
ja mislila nastaviti redom focus (speeed 1.0)
al noge me tak rasturaju od zuzke da ne znam hocu li moci
mozda ubacim njegov streching
speed ti je super, mozes ga odraditi. ne trazi toliko kao TBC ili cardio.
Ja sam jutros radila gammu s 5 kg. Extreme cardio.
Cure, malo sam pretjerala sam swingom pa cu ga preskociti koji dan :mrgreen:
Ja danas radim trening s mm :) Barem jednom tjedno odradimo skupa, to nam je svojevrsna predigra :mrgreen: Ovaj tjedan cemo cak stici dva puta.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ginger, pa nemoj onda skakati, speed je isto skakutav, uzmi si abs interval ili kako se već zove, dobre su vježbe za trbuh :)
Kris :mrgreen:
ne stignem sad citat ovih 20ak stranica a treba mi informacija....
pocela sam vjezbati zuzku. onaj bunny slope workout za prave pocetnike koji nisu vjezbali duuugo, i sad nakon dva tjedna bi pocela sa pravim beginner programom za koji mi treba girja. koju tezinu da uzmem? 8kg mi se nekako cini teskim, a blesavo mi je uzeti sad jednu od 6 pa onda za dva mjeseca 8. ili bas to moram? kako ste vi pocele?
nisam nikad vjezbala sa girjom a njeno objasnjenje mi se cini malo sturo, pa razmisljam mozda uzeti privatni sad sa instruktoricom koju poznajem da sto ne zeznem.
i da, imam rupturu prednjeg kriznog ligamenta koje je oziljno zacijelilo i ove jednostavne vjezbe bez skakanja su mi super, ali kasnije vidim da ima dosta skakanja iz cucnja i pune fleksije za sto mm kaze da nikako ne bi smjela. ima li jos netko od vas sa slicnim problemom koljena a da vjezba zuzku? mozda mogu te vjezbe zamjeniti nekim drugima ili ih malo modificirati?
kad uopce stignete pisati ovoliko uz vjezbanje? :mrgreen:
ako ima jos koja pocetnica bilo bi mi zanimljivije da se pratimo
legal alien, stvarno ti za swing ne treba lakša girja od 8 kila, i ja sam bila totalna početnica kad sam je uzela
za učenje girje preporučam filmić Enter the kettlebell od Pavela Tsatsoulinea
za koljena ne znam šta da ti kažem, kod zuzke ima puno svih mogućih iskoraka, pa u kombinaciji sa skokovima.. dosta joj se vježbe za gluteuse na tome zasnivaju
što se tiče pisanja na forumu, pa pišeš post odmah nakon vježbanja kad si prekrepana za pomaknit se :mrgreen: unutar 24 sata, 15ak minuta mi ode na vježbanje, plus ajde još toliko na presvlačenje i poslije tuširanje, dakle ostane sasvim dovoljno vremena za forumiranje ako si ekran junkie ko ja :D
Cure kakve su vam to vježbe focus gamma, beta? Dajte neki link.
Ja danas bs #5. Odradim tri dana za redom i onda krećem na slijedeći. S tim da svaki drugi dan uz bs odvježbam s girjom.
Koristim utege od 5 kg i girju od 8. Zbilja se umorim, i oznojim, osjećam zatezanje mišića.
Tako da sam pomalo i tužna kad Zuzka kaže da je to za totalne početnike s obzirom da ja to baš i nisam.
Bravo za sve vrijedne :uteg:
Evo ja sam neki dan prvi put uzela girju u ruke i odradila swingove i deadliftove. Ima dosta filmića na youtube kako raditi ispravan swing ili bilo što s girjom, pa pogledaj. Meni je 8kg bilo idealno za swingove, a za deadlift sam uzela 12kg jer 10 nije bilo i bilo mi je taman (ja to u teretani).
@ l. alien
Ajde ajde kakvi tuzna Sani super si odradila i vodi se time.
bella odlicno za girju. Ja je jako volim iako sam isto pocetnik i potpuno cu se opustit u beskonacnim ponavljanjima kad mi netko pokaze jer sam strepsa prava :mrgreen:
Lili, pa probaj sama. ja sam pogledala par videa gdje su objasnili to kako se iz kukova izbacuje. Probala doma s gusanom tavom koji sam držala za ručku :mrgreen: i kad uhvatiš ritam, vrlo je jednostavno, girja sama leti!
https://www.youtube.com/watch?v=q0jalJ-3e7U
https://www.youtube.com/watch?v=OopKTfLiz48
to sam prvo našla sad, ali ima ih puno...
legal alien, ja nemam girju ali meni se čini da ta girja i nije tako bezopasna + leđa su tu, pametno bi bilo
uzeti koji sat s instruktorom, nekim stručnim da ti pokaže :kbell:
sani - to ti mi o focusu, focus ti je podijeljen na 3 faze, prva je alpha - 5 različitih treninga koji traju 5 tjedana, onda ide beta - isto tako a na kraju gamma - traje 4 tjedna
i probaj z beginner, to je za početnike u smislu počinješ se upoznavati sa zuzkom :lol:
btw. guglala sam Christinu
http://marriedwiki.com/wiki/christina-jensen
oho, imam još malo vremena narasti, sad će "teta" 46 g. :-o
kaže negdje voli utege, ples i barre, eto ga, imam šanse, utezi i callanetics 8-)
http://m.youtube.com/watch?v=lXcn1Ko8z1g
sani nisi ti pocetnica!
probaj odraditi zwow 60 s linka. sigurna sam da ces uspjeti, a meni je taj program bio znak da vise nisam vjezbacka malisanka.
jos jednom hvala mb jer me upoznala sa #60 :-)
Ipak Speed 1.0
Jesam ja to pocela Focus :?: :lool:
Sani, uzmi u obzir da i naca anci radi bunny slope :)
mislim da kad zuzka kaže totalni početnici, ona misli da to MOGU radit početnici, ali oni sasvim sigurno neće uzet utege od 5 kila. ista vježba može bit početnička ako je napraviš sa utezima od pola kila, a da je osjeti i iskusni vježbač ako radi s većom težinom i/ili brže
Curke hvala vam puno! Bas ste me razveselile.
konačno odradila svoju prvi trening u teretani
prepisujem odrađeno:
zagrijavanje 10min orbitrek (opt. 4 kružni)
1. trbušnjaci - podizanje koljena 15-20x
2. iskoraci na klupu - svaka noga 10x
3. biceps - rame sa pločom 5kg - 15x
4. abductor 1 do 10 sa 25kg opt.
5. lat mašina (leđa) - povlačenje iza glave 10-12x 25kg
6. leđnjaci na klupi 10x sa zadrškom na pola, pa do kraja
7. triceps sa špagom 25kg
8. naskoci na stepenice 20 naizmjeničnih, 20 na prvu stepenicu, 20 na drugu
trebale su biti 3 serije, ali nisam stigla, jer sam morala juriti na posao, tako da sam odradila samo 2 - ali da sam imala vremena odradila bih i treću bez problema
jesam se i uznojila i osjetila mišiće kako rade, ali nije ništa bilo preteško
ustvari mi je najgori dio bilo zagrijavanje na orbitreku
Po meni je opasnije od girje raditi npr. sklek ili plank nepravilno, da kukovi propadaju. Kod mahanja girjom treba samo paziti da su leđa ravno, da je pokret iz kukova, i da po vraćanju tijela natrag, tijelo ne ide u luk - hiperekstenziju. Mislim da se stvarno ne može puno pogriješiti.
Anamar, ja naprosto obozavam taj zwow 60!
Sani, tangerina je super rekla, ti radis s pet kila, heeej, to je zavidna tezina!
I hvala, tang, osjecam se nekako vazno i pohvaljeno :mrgreen: :*
Ja sam se iznojila na zadnjem buniju (broj 10). Kao nema skakanja, ali sve radis na lopti, core je zategnut cijelo vrijeme i osjetis znoj kako izbija :D
Ja vam necu reci sto sam napravila jucer nakon toliko godina i vjezbanja i trcanja i girjanja :lool:
Sad me zhang isamarala na whatsup-u :lool:
Uglavnom, danas ne swingam.
Znam sto mi je, u uzasnom sam pms-u, nervira me posao i zato danas idem sa starijim djetetom na sladoled. Nadam se da nema neku aktivnost.
anci, pa reci, baš me zanima?
Anci ne mozes tako bacit udicu i otic cccc :lool:
Reci nam!
Sani, ma kakva pocetnica sa 5 kg utega! :naklon:
Anamar :kiss:
Mene je anci upoznala sa zwow #60 :mrgreen:
E da, rahela bravo bravo za teretanu!! :klap:
anci sto si tako strasno mogla napraviti?
Škicnula sam zwow #60, čini mi se zanimljiv. Super ste cure, baš sam bila down ali ste me digle.
Rahela pa fini si trening odradila.
Kad sam vježbala u teretani nekako sam se najviše umarala na orbitreku. Ali baš ga volim.
Danas me zvao buraz da mi javi da ga je kupio šogorici za roćkas. I ja bi.
meni je ovo tesko, nije mi lako bilo postici. inesica me ispravljala, na tecaju girje evo rahela moze potvrditi jednostavno odleti.
spakiras ramena, stezes guzu, koljena sve po ps-u a ipak odletis.
tako da po meni nije uzeti samo girju i masi. mozda nekom to ide odmah tj. odmah mu sjedne ali meni mozak previse razmislja.
uglavnom prvi tjedan focusa se blizi kraju uz svakodnevno swinganje.
Ma nista spesl, malo pretjerala :lool:
Napravila focus iz bete, otrcala 7 km i nakon toga uzela girju i zamahala 300 puta i negdje usput nesto krivo napravila i istegla nesto u preponi pa me boli :lool:
Nista. Danas odmaram malo. Sutra sam nova.
Bella girjam ja al do 100 reps ja govorim o malo zescem tempu :mrgreen:
pogledala sam clipove citam o tome al ono zivo pokazivanje mi najbolje sjeda.
Dobro je imat ogledalce dok se uci i gledat se :-)
Anci misa mu bas si pretjerala! I ako treba pauziraj 2 dana.
Anci :-*
Pauziras sve dok ne zaboravis da imas preponu. Sve dok znas da ju imas, ne radis. Oke? :-)
anci odmori malo :love: bolje odmorit nego da pogorsas :love:
sani i ti bi mogla taj zwow, probaj!
danas 10km, pace 6:11. nisam vidila da vec iza punta puse pa me dobro raspuvalo i naravno da mi je u prsa cilo vrime puvalo :/
Anci, cuvaj se!
Samo serije i knjige slijedecih dana. Ok, i palacinke!
Hvala i tebi na #60