casa prvotno napisa
Nadam se da ima i ginekologa među vama. Uglavnom, ouvijek sam imala obilnije i dulje menstruacije od 8 do 10 dana. Nakon trećeg poroda od kojeg je prošlo 15 mjeseci sam nakon krvarenja od 7 tjedana dobila menstruaciju nakon mjesec dana. I tako je bilo i nakon prvog poroda. Ono što me brine je da su mi mestruacije uistinu obilne i traju oko 14 dana a ciklus je 30 dana. Pretprošli ciklus sam zbog istog bila kod svog ginekologa koji je napravio papu, ultrazvuk i zaključio da je sve u najboljem redu. Prošli mjesec sam krvarila 17 dana i sad stvarno ne znam je li to normalno. Dojim i ne bih željela uzimati ikakvu hormonsku terapiju,a to je nešto što mi je predložio moj ginekolog, ali u smislu ako ja želim skratiti cikluse, a ne kao medicinsku nužnost. I prvih 6 mjeseci dok je beba bila isključivo dojena, bez dude i boce menstrucije su bile obilnije. Funkcionira li samo moj organizam tako i nemam razloga za brigu ili da tražim drugog ginekologa? Inače, ovim sam ginekologom dosad bila uvijek zadovoljna...