Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3278

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nadam se da ima i ginekologa među vama. Uglavnom, ouvijek sam imala obilnije i dulje menstruacije od 8 do 10 dana. Nakon trećeg poroda od kojeg je prošlo 15 mjeseci sam nakon krvarenja od 7 tjedana dobila menstruaciju nakon mjesec dana. I tako je bilo i nakon prvog poroda. Ono što me brine je da su mi mestruacije uistinu obilne i traju oko 14 dana a ciklus je 30 dana. Pretprošli ciklus sam zbog istog bila kod svog ginekologa koji je napravio papu, ultrazvuk i zaključio da je sve u najboljem redu. Prošli mjesec sam krvarila 17 dana i sad stvarno ne znam je li to normalno. Dojim i ne bih željela uzimati ikakvu hormonsku terapiju,a to je nešto što mi je predložio moj ginekolog, ali u smislu ako ja želim skratiti cikluse, a ne kao medicinsku nužnost. I prvih 6 mjeseci dok je beba bila isključivo dojena, bez dude i boce menstrucije su bile obilnije. Funkcionira li samo moj organizam tako i nemam razloga za brigu ili da tražim drugog ginekologa? Inače, ovim sam ginekologom dosad bila uvijek zadovoljna...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala princess puffy....odmah mi je lakše. Ma definitivno najgore je googlati....samo se covijek prepane bez potrebe. Ja sam se ovaj put pravo iznenadila kad sam vidjela da mi je zeljezo 10 jer nikad nije bilo iznad 5 u trudnocama bi stalno pila nesto da ga poveca jer bi pred kraj trudnoce spalo na 2 tako da sam pogledala zeljezo i hemoglobin i kazem sebi super..nikad bolje, al nakon par dana gledam opet nalaze i vidim ovaj feritin 4...malo googlala i naravno samo se prepala...I da pušač sam i to nikad nisam ovoliko pušila....ostala bez posla...nervozu liječim cigarama, vjerovatno je i to jedan od uzroka niskog feritina...moram smanjit cigarete. Hvala puno....

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Curka 7 godina ima streptokok upalu grla (bez brisa, samo po simptmima, ali ja sam 99, 9 % sigurna). Do sad je uvijek dobivala silapen, mi bi došli na početku, jako boli trbuh,karakt. zadah iz usta, slabost, temp oko 37, 5 i već nakon prve doze antibiotika temp bi pala. Sad smo napravili sve isto, ali je dobila cefixim i to 200mg, na 21kg tj.t. i temp raste. Sad je 38,7. To me zbunilo. Koliko treba da cefixim prodjeluje? Manje je boli trbuh, ali to je sve. Kad se trebam zabrinuti ako ne krene na bolje.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajde da se ne sramotim samo ja

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da ima i ginekologa među vama. Uglavnom, ouvijek sam imala obilnije i dulje menstruacije od 8 do 10 dana. Nakon trećeg poroda od kojeg je prošlo 15 mjeseci sam nakon krvarenja od 7 tjedana dobila menstruaciju nakon mjesec dana. I tako je bilo i nakon prvog poroda. Ono što me brine je da su mi mestruacije uistinu obilne i traju oko 14 dana a ciklus je 30 dana. Pretprošli ciklus sam zbog istog bila kod svog ginekologa koji je napravio papu, ultrazvuk i zaključio da je sve u najboljem redu. Prošli mjesec sam krvarila 17 dana i sad stvarno ne znam je li to normalno. Dojim i ne bih željela uzimati ikakvu hormonsku terapiju,a to je nešto što mi je predložio moj ginekolog, ali u smislu ako ja želim skratiti cikluse, a ne kao medicinsku nužnost. I prvih 6 mjeseci dok je beba bila isključivo dojena, bez dude i boce menstrucije su bile obilnije. Funkcionira li samo moj organizam tako i nemam razloga za brigu ili da tražim drugog ginekologa? Inače, ovim sam ginekologom dosad bila uvijek zadovoljna...

aaaaa casa, suosjecam

ja sam mislila da je meni lose, ali ovo je gore, covjece 14 dana, muka mi je samo kad procitam

od (pre)obilnih menstruacija sam ja u anemiji godinama, a nakon poroda sam dobivala nakon 2,3,4 mjeseca i odmah izljevi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •