stalno ste mi u mislima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
stalno ste mi u mislima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Pusa snažnom Lovri, vjerujem da je krenulo nabolje!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ovaj put lose vijesti :-(
Stanje se zakompliciralo, vracen respirator i kateter
Doktori nisu bas optimisticni :-( :-(
Muma, draga, ne znam sto vam reci
Ne mogu vam pomoci, niti vas utjesiti
Srce mi se slama samo dok pomislim, ne mogu ni zamisliti kako je vama :-(
Zelim vam puuuuno hrabrosti i snage
I nadam se cudu
Ljubite se i mazite, Lovro zna kakve roditelje ima :heart:
Moje misli su stalno s vama
o bože..... toliko se puta izvukao... mora i ovaj put ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim na vas, puno, puno
~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti!
jooooooj :-(:-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drži se laviću, vjerujemo u tebe :heart:
Ajde mišu mali, ne daj se!
Zao mi je zbog losih vijesti...Lovro drzi se!!!
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
Srce mi puca :(
Ajde mišu mali :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajde mišu mali, ne daj se!
O Bože dragi,pa ne opet. Srce me boli kolko sam tužna i nesretna. Ne znam više šta napisati da vas utješim,bol je prevelika.
Ljubim vas i grlim,molim se i mislim na vas! Lovro dušo mala imaš predivne roditelje,Bože daj im snage za sve ovo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se opet izvuče i obraduje nas lijepim vijestima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart: za našeg hrabrog lava! :ghug:
Nema rijeci :cry:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
A muma draga šta reći :love2: pretužno
ajde laviću ozdravi !!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ :heart:
Srce mi puca kad čitam tako tužne novosti :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Lovro mali veliki lave bori se :heart:
svi mislimo na tebe i puno te volimo :heart:
U mislima ste svih nas koji pratimo svaki dan i cekamo dobre vijesti!
Steze u grudima... :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za razliku od doktora mi smo optimisticni!!!
AAAAAAAAAAJMOOOOOOOO
Srce mi puca. Kad bi se barem mogla probuditi u nekom drugom svijetu. Moj mali miš nema snage sam disati. Ovisan je o stroju. Raspala sam se kad sam ga danas vidjela ponovno prikopčanog. A onda su me pozvali na razgovor, ja i šestero doktora. Mozak mu propada, centri za temperaturu i disanje su propali, srce mu je slabo, bubrezi također, tlak mu je ultra visok. Imamo dvije opcije - možemo ga maknuti s respiratora pa što se desi desi se, ili staviti kanilu i s respiratorom i svim inim aparatima otići doma, gledati ga u bolovima i čekati dok mu tijelo ne posustane. I ja da biram!? Kako mogu ja odabrati bolju opciju od dvije grozne?! Kako ja mogu znati što on osjeća, koliko ga boli ili ne boli?! Pa on ima samo 10 mjeseci. Zašto? Nije mi jasno zašto. Što je on kriv? Zašto jedno tako savršeno stvorenje nema prilike živjeti? I kako da ja živim sa svojom bilo kakvom odlukom? Gledam ga, toliko je prekrasan, ... i ne vjerujem...i ništa ne razumijem.
Ajme Muma, tuga pregolema:((( nemam rijeci utjehe jer znam da one ne znače puno, samo te grlim:( držite se!
Joj Muma nemam nijedne riječi utjehe. Bože dragi :cry:
draga, draga Muma...
:-(
Muma draga, pratim vasu pricu i makar se ne znamo, svaki dan ste i vi i Lovro bili u mislima i molitvama!!
Uzasno mi je zao i nemam rijeci, samo molitve da izdrzite i imate snage za sve sto je pred vama!!
❤️
Muma, nemam riječi, držite se :(
Muma draga, drižte se........budite jaki..... :heart:
Prežao mi je....
Ajme Muma :( Pa kud još takvu odluku na vas bacaju? Oni bi ga slali doma s tim aparatima? :(
Mislim da je ovo najgora stvar koju roditelj može preživljavati, držite se ti i muž, budite si ljubav i podrška. Lovro zna da ga puno volite...
Grlim mila...
Samo snage vam zelim draga... grlim puno
Uuuh....... :(
Sve sam ti napisala na fejsu :-(
Nemam vise rijeci :-(((
:love2:
Sent from my iPhone using Tapatalk
oh Muma... :(
Lavicu nas.......pretuzno , nemogu složit ništa pametno