Hahaha... mojj nalaz bude tek nakon tri sata!!!!
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
A da ipak izvadiš betu? To procurila, baš obilno "menstruacijsko" krvarenje?
Ne bih ti htjela soliti pamet, ali 3.,4. i 5. dnt je stvarno jako, jako rano za dići ruke... kad sam ja svojoj dr. javila 7. dnt 2 blastice da imam negativan test skoro me katapultirala, to je za nju bilo jako prerano... U svakom slučaju sama znaš najbolje, a ja ti ipak želim da si u krivu ovaj put.
nije glupo nek normalno...i trebas se nadati:-) ja iza svakog transfera sam se nadala i naravno nakon neg bete pljusss...opet dosao drugi i tako u krug do konacne poz bete...saljem vibreee
Pirice, isto tako bilo i meni u dobitnom FETu. kad ono.... plusić!
Uh! Držim palčeve...
Katka, Antonija Mia - obilno je krvarenje, tako da ne treba sumnjati. Već je dogovoren FET za idući ciklus (srećom, pa imam barem tu zalihu za još jedan pokušaj prije novog postupka). Ovaj mjesec odmaram, i moram priznati da mi je barem ta vijest dobrodošla, s obzirom da sam izludila više od badanja, hormona, podivljalih pristeva... dogovoren je jedino dufaston od negdje 15 dc... ali ostajem na temi, i čekam Ljubin rezultat i pratim vas ostale - nadam se da će Ljube imati lijepe vijesti - Ljube, čekamo :)
Drugi mjesec krecemo prirodno!!!!
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
To mi jest uistinu utješno. Na prvu sam pomislila - ajme još samo 1 pokušaj, a onda sam shvatila da je moglo biti i 0, tako da pokušavam gledati čašu napola punu. Iako imam osjećaj da mi ne gine još jedan kompletan pokušaj - problem je samo što to sve moram ugurati nekako prije ljeta, jer si u sezoni nažalost ne mogu vremenski priuštiti postupak.
Ljube, zar ni ti? Baš mi je zao, nitko nam nije donio dobre vijesti :(
On super, sve pet, kod mene smanjena plodnost... kaže moja ginekologica da nije baš u toj mjeri da ne mogu prirodno zanijeti, ali situacija je očito losa. Onaj antimullerov hormon je dosta los. Nitko mi ne zna reći točno i konkretnije, pa ne znam ni što bih stavila u potpis.
Ljube,zao mi je.
Kaji,za betu da bude trocifrena :)
Kaji kaj si uzela da pospjesuje implat? tipa laser,embriogen ili embrioglue...
Nemoj se zamarati simptomima. Ja sam imala odlične, zvučale su super, sve je mirisalo na najbolje, pa sam procurila prije testa i prije bete. Moje mišljenje nakon svega je da simptomi nisu ni bitni, a ne vjerujem da mogu biti baš toliko izraženi nakon samo 10- ak dana. Netko je ovdje već spomenuo da pri jednom uspješnom postupku nije bilo nikakvih simptoma (ljube ako se ne varam).
Držim ti fige, pratim i tebe i Kaji i željno iščekujem lijepe vijesti na ovom temi :)
Vecer cure! Osjecam se duznom da vam se javim sa novostima nakon mucna 3 protekla tjedna, gdje sam bila u nekakvom limbu i iscitavala internet uzduz i poprijeko za pozitivnim pricama. Uglavnom, nakon niske bete i trudnoca u 7+6 na uzv prikazana kao 5+6tt... Danas je 9+6 i uzv je rekao da sam u tjednu u kojem i trebam biti!! Znaci sve je u najboljem redu! Za sada, ne? :)
Cure, ja ni ovaj a ni prvi put nisam imala simptome T. U prvoj T krvarenje u 5+tt a u ovoj bas kad sam trebala dobiti mengu. I bolilo je. Zelim vam reci da stvarno nema pravila. I ne vjerujte bas testovima a niti beta nije uvijek pokazatelj sto se zapravo dogadja.
Hvala cure drage, jos me malo strah dok ne vidim betu ali dace bog bice sve dobro. Ovaj put smo opet imali embrioglue i imala sam akupunkturu sat prije i sat poslije transfera. Endo je bio10 mm.
Sljokice pratimo se. Zelim nam da nam prag donese najvecu srecu i tebi i meni
Da vam se pridruzim evo me 8dnt transfer je bio 5 dan 2 bastice. Nadam se da ce biti treba sreca.
A sto se tice simptoma, ma joj tak sam bila super skulirana prvi tjedan i kao uspjela ignorirat cinjenicu da sam bila u postupku. A od danas obracam na sve pozornost, nikako da skrenem misli na nesto drugo. Pa si mislim hmmm jel tako bilo zadnji put ili. Ma joj samo da mi je ugledati tu betu, oba puta je bila nula
Lagunas,ma bravo :)!!! Jesam rekla da nije gotovo dok nije gotovo.
Lagunas super. Cestitam od ❤️