Stranica 219 od 310 PrviPrvi ... 119169209217218219220221229269 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,901 do 10,950 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pozdrav, sutra cu betu vadit, 14 dnt. test mi je negativan, pocela sam osjecat onu poznatu bol pred m pa nisam izdrzala da ne pisnem

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj bibs prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, sutra cu betu vadit, 14 dnt. test mi je negativan, pocela sam osjecat onu poznatu bol pred m pa nisam izdrzala da ne pisnem
    Koji dan zametak vracen???? Meni 5dan morulica...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Dva zametka 4.dan morule. Drzim fige, draga

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj VIB prvotno napisa Vidi poruku
    Budem kupila onda i druge testove da vidimo da li ce biti razlike. Odlucili smo da ipak za 7 dana radimo test, u nedjelju umjesto u cetvrtak, muz je doma pa ce nam biti lakse zajedno docekati prvi rezultat. Htjela sam pitati da li je normalno da te grudi non stop bole od Utrogestana?
    Meni konstantno prisutna bol u grudima, nekad manje, nekad vise, al stalno osjecam

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni konstantno prisutna bol u grudima, nekad manje, nekad vise, al stalno osjecam
    Ja nemam nikakvu bol....tako mi bilo u 2015 pozitivni test bez jednog simptoma

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj VIB prvotno napisa Vidi poruku
    Budem kupila onda i druge testove da vidimo da li ce biti razlike. Odlucili smo da ipak za 7 dana radimo test, u nedjelju umjesto u cetvrtak, muz je doma pa ce nam biti lakse zajedno docekati prvi rezultat. Htjela sam pitati da li je normalno da te grudi non stop bole od Utrogestana?
    Mene su isto strašno boljele prvih tjedan dana, ali onda dosta manje. Pretpostavljam od utrogestana. Ali nikad nisu ni izgledale bolje, isto od utrogestana Sretno VIB u nedjelju! Ja bih trebala sutra raditi test, kupila sam već ovaj ClearBlue, vidim da možda nisam ni trebala taj uzimati. Gotovo sad...Najradije ga ne bih ni radila, pa možda odem samo izvaditi betu u utorak. Mislim da necu imati živaca čekati one znakice po testu.

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Vikky i Ljube sutra za bete do neba...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj Antonija Mia prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala ti[emoji3][emoji3][emoji3]

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

[QUOTE=bibs;3029512]Pozdrav, sutra cu betu vadit, 14 dnt. test mi je negativan, pocela sam osjecat onu poznatu bol pred m pa nisam izdrzala da ne pisnem[/QUOTE

Zao mi je zbog minusa, 14dnt bi vec vjerojatno trebala dobiti menzis pa je test vjerojatno tocan...

Mene su uzasno bolile cice svaki put, pocele lagano s pocetkom stimulacije, s utrogestanom se samo pojacalo. Bile napete, bolne ali i predivne, okrugle i bujne ko nikad. Sve prestalo dan, dva nakon prestanka s utrogestanom.

Citiraj vikky prvotno napisa Vidi poruku
    Mene su isto strašno boljele prvih tjedan dana, ali onda dosta manje. Pretpostavljam od utrogestana. Ali nikad nisu ni izgledale bolje, isto od utrogestana Sretno VIB u nedjelju! Ja bih trebala sutra raditi test, kupila sam već ovaj ClearBlue, vidim da možda nisam ni trebala taj uzimati. Gotovo sad...Najradije ga ne bih ni radila, pa možda odem samo izvaditi betu u utorak. Mislim da necu imati živaca čekati one znakice po testu.
    Vikky, zelim ti srecu... i ne znam zasto, ali imam neki osjecaj da ces nas razveseliti s rezultatom...

Ljube, sretno do neba i tebi za betu!
    Posljednje uređivanje od katka22 : 04.02.2018. at 21:19

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Draga katka, hvala. Hocu, vadim betu za konacnu potvrdu pa da stanem s terapijom i u nove planove

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Ja vam ljudi moji imam osjećaj da od mene neće biti dobrih vijesti... naime, osjećam večeras onu bol (onu dobro poznatu bol) prije nego trebam dobiti koliko god se želim nadati da nije to to, bojim se da jest. Moram svakako napomenuti i da su mi skratili ciklusi na 23 dana zadnja 3 mjeseca, a zadnji ciklus mi je bio 9.1., tako da se sve poklapa

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Joj, nadam se da nije tak. Ja se sledila kad sam osjetila najavu vjestice. Ima cura koje osjecaju svakakve grceve i bol pa bude sve ok. Nadam se da si to i ti

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

[QUOTE=katka22;3029604]
    Pozdrav, sutra cu betu vadit, 14 dnt. test mi je negativan, pocela sam osjecat onu poznatu bol pred m pa nisam izdrzala da ne pisnem[/QUOTE

Zao mi je zbog minusa, 14dnt bi vec vjerojatno trebala dobiti menzis pa je test vjerojatno tocan...

Mene su uzasno bolile cice svaki put, pocele lagano s pocetkom stimulacije, s utrogestanom se samo pojacalo. Bile napete, bolne ali i predivne, okrugle i bujne ko nikad. Sve prestalo dan, dva nakon prestanka s utrogestanom.

Vikky, zelim ti srecu... i ne znam zasto, ali imam neki osjecaj da ces nas razveseliti s rezultatom...

Ljube, sretno do neba i tebi za betu!
    Puno hvala!!!![emoji3]

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Procurila... eto, barem ne moram raditi ni test, ni betu... sve je jasno u mom slučaju. Idemo dalje.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo da se ja prijavim i odjavim s teme jučer i prekjučer (3dnt i 4dnt, 5dnevni embrij) crvena točkica na wc papiru danas 5dnt roza trag, i ne nije implantacijsko tako mi je bilo i prošli FET i 7dnt sam dobila mengu tako da....

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Procurila... eto, barem ne moram raditi ni test, ni betu... sve je jasno u mom slučaju. Idemo dalje.
    zao mi je ali ako nije neko obilno krvarenje ja nebi jos digla ruke...beta je tocka na i!! svakakvi preokreti sam procitala tako daaaaaa....drzim ti fige da nije to to

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

[QUOTE=pirica;3029629]evo da se ja prijavim i odjavim s teme jučer i prekjučer (3dnt i 4dnt, 5dnevni embrij) crvena točkica na wc papiru danas 5dnt roza trag, i ne nije implantacijsko tako mi je bilo i prošli FET i 7dnt sam dobila mengu tako da....[/QUOT
    ja sam imala 2 feta...kod prvoga sam imala vodenasti smedi iscjedak 3 dnt ( rekli su mi nizak progesteron) a beta 0...kod drugoga isto 3 dnt opet taj iscjedak samo kaj ovaj put sam se naoruzala s progesteron depo...i bingo!! identicno a opet razlicito...nemoj odma potonuti i misliti neg!! nadam se da je sad impl krvarenja a tako i ti moras...išššš stressss i crne misle nego pozitiva

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Di nam je Ljube?? sigurno slavi...

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Cure drzite se, ja se ipak nadam pozitivnim ishodima za vas! A da pitam dali je neko ovdje imao iskustva sa biokemiskom trudnocom, kakvi su ishodi posle? Meni je ovo bila prva, pa mi bi opet u postupak mozda, kakve su mi sada sanse da bude uspjesno drugi put? Cula sam da se preporucuje ici u drugi postupak odmah posle biokemiske? Mozda nije pravo mjesto ovdje pitat, ali nisam znala gdje drugo

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Di nam je Ljube?? sigurno slavi...
    Hahaha... mojj nalaz bude tek nakon tri sata!!!!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

[QUOTE=Antonija Mia;3029687]
    Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se ja prijavim i odjavim s teme jučer i prekjučer (3dnt i 4dnt, 5dnevni embrij) crvena točkica na wc papiru danas 5dnt roza trag, i ne nije implantacijsko tako mi je bilo i prošli FET i 7dnt sam dobila mengu tako da....[/QUOT
    ja sam imala 2 feta...kod prvoga sam imala vodenasti smedi iscjedak 3 dnt ( rekli su mi nizak progesteron) a beta 0...kod drugoga isto 3 dnt opet taj iscjedak samo kaj ovaj put sam se naoruzala s progesteron depo...i bingo!! identicno a opet razlicito...nemoj odma potonuti i misliti neg!! nadam se da je sad impl krvarenja a tako i ti moras...išššš stressss i crne misle nego pozitiva
    nakon jedno 13-14 postupaka koliko ih imam iza sebe i u niti jednom nisam betu dočekala mislim da se zaista glupo zvaravat

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

[QUOTE=pirica;3029698]

nakon jedno 13-14 postupaka koliko ih imam iza sebe i u niti jednom nisam betu dočekala mislim da se zaista glupo zvaravat
    [emoji17][emoji17][emoji17]

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Mala88 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drzite se, ja se ipak nadam pozitivnim ishodima za vas! A da pitam dali je neko ovdje imao iskustva sa biokemiskom trudnocom, kakvi su ishodi posle? Meni je ovo bila prva, pa mi bi opet u postupak mozda, kakve su mi sada sanse da bude uspjesno drugi put? Cula sam da se preporucuje ici u drugi postupak odmah posle biokemiske? Mozda nije pravo mjesto ovdje pitat, ali nisam znala gdje drugo
    Mislim da ides u postupak normalno dalje.Meni su cak nakon kiretazi rekli da nakon 2 mj mogu.Kad se budes osjecala spremnom samo hrabro naprijed.

Cure,zao mi je..

Ljube,sretno!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A da ipak izvadiš betu? To procurila, baš obilno "menstruacijsko" krvarenje?

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se ja prijavim i odjavim s teme jučer i prekjučer (3dnt i 4dnt, 5dnevni embrij) crvena točkica na wc papiru danas 5dnt roza trag, i ne nije implantacijsko tako mi je bilo i prošli FET i 7dnt sam dobila mengu tako da....
    Ne bih ti htjela soliti pamet, ali 3.,4. i 5. dnt je stvarno jako, jako rano za dići ruke... kad sam ja svojoj dr. javila 7. dnt 2 blastice da imam negativan test skoro me katapultirala, to je za nju bilo jako prerano... U svakom slučaju sama znaš najbolje, a ja ti ipak želim da si u krivu ovaj put.

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

nije glupo nek normalno...i trebas se nadati ja iza svakog transfera sam se nadala i naravno nakon neg bete pljusss...opet dosao drugi i tako u krug do konacne poz bete...saljem vibreee

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku

Samo strpljivo.... javi nam odmah, znaš da čekamo zajedno s tobom

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

ja idem sad opet na uzv da vidimo jel se endo pomaknuo s mjesta i kad se vratim zelim da nas šokiraš s beturinom

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pirice, isto tako bilo i meni u dobitnom FETu. kad ono.... plusić!
    Posljednje uređivanje od andream : 05.02.2018. at 12:19

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Pirice, isto tako bilo i meni u dobitnom FETu. kad ono.... plusić!
    a vidjet ćemo dok ne procurim ono pravo neću prekidat terapiju, ali i prošli fet mi je bilo ovako....

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Drzim fige za pozitivnu javi kad saznas

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Uh! Držim palčeve...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Katka, Antonija Mia - obilno je krvarenje, tako da ne treba sumnjati. Već je dogovoren FET za idući ciklus (srećom, pa imam barem tu zalihu za još jedan pokušaj prije novog postupka). Ovaj mjesec odmaram, i moram priznati da mi je barem ta vijest dobrodošla, s obzirom da sam izludila više od badanja, hormona, podivljalih pristeva... dogovoren je jedino dufaston od negdje 15 dc... ali ostajem na temi, i čekam Ljubin rezultat i pratim vas ostale - nadam se da će Ljube imati lijepe vijesti - Ljube, čekamo

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Katka, Antonija Mia - obilno je krvarenje, tako da ne treba sumnjati. Već je dogovoren FET za idući ciklus (srećom, pa imam barem tu zalihu za još jedan pokušaj prije novog postupka). Ovaj mjesec odmaram, i moram priznati da mi je barem ta vijest dobrodošla, s obzirom da sam izludila više od badanja, hormona, podivljalih pristeva... dogovoren je jedino dufaston od negdje 15 dc... ali ostajem na temi, i čekam Ljubin rezultat i pratim vas ostale - nadam se da će Ljube imati lijepe vijesti - Ljube, čekamo
    Baš mi je žao... i odlično da ideš odmah na FET, ja bi bila tako sretna da sam imala bar jedan mali embrijić za FET, a ne ponovo sve ispočetka...uistinu se nadam da će to biti uspješno. Sad stvarno malo psihički odmori...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sljokicaa prvotno napisa Vidi poruku
    Drzim fige za pozitivnu javi kad saznas
    Nista cure nazalost beta 1.20

Sretno svima !!!!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Drugi mjesec krecemo prirodno!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Baš mi je žao... i odlično da ideš odmah na FET, ja bi bila tako sretna da sam imala bar jedan mali embrijić za FET, a ne ponovo sve ispočetka...uistinu se nadam da će to biti uspješno. Sad stvarno malo psihički odmori...
    To mi jest uistinu utješno. Na prvu sam pomislila - ajme još samo 1 pokušaj, a onda sam shvatila da je moglo biti i 0, tako da pokušavam gledati čašu napola punu. Iako imam osjećaj da mi ne gine još jedan kompletan pokušaj - problem je samo što to sve moram ugurati nekako prije ljeta, jer si u sezoni nažalost ne mogu vremenski priuštiti postupak.

Ljube, zar ni ti? Baš mi je zao, nitko nam nije donio dobre vijesti

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretno svima !!!!

Drugi mjesec krecemo prirodno!!!!

Žao mi je... i sretno u budućem pokušaju!
    Posljednje uređivanje od katka22 : 05.02.2018. at 15:03

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To mi jest uistinu utješno. Na prvu sam pomislila - ajme još samo 1 pokušaj, a onda sam shvatila da je moglo biti i 0, tako da pokušavam gledati čašu napola punu. Iako imam osjećaj da mi ne gine još jedan kompletan pokušaj - problem je samo što to sve moram ugurati nekako prije ljeta, jer si u sezoni nažalost ne mogu vremenski priuštiti postupak.

Ljube, zar ni ti? Baš mi je zao, nitko nam nije donio dobre vijesti
    Draga, a što je s vašim dijagnozama? Kakvo je stanje? Ne vidim ti potpis, a nisam zapamtila...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, a što je s vašim dijagnozama? Kakvo je stanje? Ne vidim ti potpis, a nisam zapamtila...
    On super, sve pet, kod mene smanjena plodnost... kaže moja ginekologica da nije baš u toj mjeri da ne mogu prirodno zanijeti, ali situacija je očito losa. Onaj antimullerov hormon je dosta los. Nitko mi ne zna reći točno i konkretnije, pa ne znam ni što bih stavila u potpis.

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Sretno svima !!!!

Zao mi je ljube

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Sretno svima !!!!

zao mi je

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj kaji prvotno napisa Vidi poruku
    Zao mi je ljube
    Kaji a kaj stobom? kad je teta beta na redu? ima kakvih simptoma i nesimptoma....

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Kaji a kaj stobom? kad je teta beta na redu? ima kakvih simptoma i nesimptoma....
    Ima svega draga, cice bole kao i uvijek i imam neku vrelinu u obrazima od 3 dnt ( to do sad nisam nikad imala ) juce i danas blijeda crta na testu, beta u iduci ponedeljak tek. Danas sam 7dnt . Kada ti ides na kontrolu endica?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Sretno svima !!!!

Zao mi je! Sretno u iducem

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ljube,zao mi je.
    Kaji,za betu da bude trocifrena

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj aska prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube,zao mi je.
    Kaji,za betu da bude trocifrena
    Aska hvala ❤️

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj aska prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ides u postupak normalno dalje.Meni su cak nakon kiretazi rekli da nakon 2 mj mogu.Kad se budes osjecala spremnom samo hrabro naprijed.

Cure,zao mi je..

Ljube,sretno!
    Hvala puno draga. Neznam jos uvjek nisam odlucila ali mislim se probati ponovo, ali neznam bas kakav uspjeh cure imaju nakon biokemiske.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj kaji prvotno napisa Vidi poruku
    Ima svega draga, cice bole kao i uvijek i imam neku vrelinu u obrazima od 3 dnt ( to do sad nisam nikad imala ) juce i danas blijeda crta na testu, beta u iduci ponedeljak tek. Danas sam 7dnt . Kada ti ides na kontrolu endica?
    Joj pozitivan test, divnoo! Neka jos i beta bude velikaaa

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Sretno svima !!!!

Žao mi je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu