Već prije sam pisala na ovoj temi.I nama je Mijin čaj pomogao.Mi smo sa 5 milj došli do 40 milj.
Printable View
Već prije sam pisala na ovoj temi.I nama je Mijin čaj pomogao.Mi smo sa 5 milj došli do 40 milj.
Dali neko zna dali pomaze kod azoospermije?
Curke, dal je čiji muž uzimao grčko sjeme/piskavicu??? Kupila sam si za MM čaj, al su mi rekli kak je bolje sjemenke smrviti u prah, pa uzimati žličicu praha u soku ili čaju.. Al mi ne znamo u čemu da sameljemo sjemenke...
Pozz, iako se osjecam kao uljez ovdje jer sam musko, registrirao sam se samo zato jer polako gubim nadu. Situacija je dosta kompleksna, a mi muski nismo jaki na rijecima i objasnjavanju. Ukratko, vec 5 godina pokusavamo dobiti bebu ja i ms, medjutim nista ne pomaze. Pored toga sto je moj gram jako los, supruga imala diagnosticiranu endometriozu. Bili smo na VV, zadnji spermiogram radjen prije mjesec i pol dana i prema rijecima dr......e sad ja musko sam zaboravio ime i prezime, preostaje jedino UO ili sta vec. Psihicki sam pod velikim stresom, nisam neki od doktora i vise volim narodske stvari, a bih vas zamolio dame za pomoć, ukoliko je netko voljan u inbox dostaviti broj ili kontakt podatke od gosp. Mije, jer koliko čitam njegovi pripravci i savjeti su pomogli mnogim parovima ovdje, pa se nadam da ce i meni i ms. Lijep pozdrav.
Dobrodošao astadaradim, broj od gdina Mije je 098/434 453. Čaj nekome pomogne, nekome ne. Mom mužu npr. nije pomoga, a pio ga je dosta dugo. Ne želim te obeshrabrit već reći realno stanje. Al nadam se da će tebi pomoći. Nemojte ti i supruga zazirati od medic. pomoći, pišeš da se već 5 godina trudite, a do trudnoće ne dolazi, to je puno vremena, a postoji problem na obje strane. Vrijeme leti i vratit se ne može. Za sve iformac. o bilo čemu vezano za MPO što vas zanima možete se ovdje na forumu raspitati, ima dosta tema, rado ćemo vam pomoći. Sretno sa čajem!
Samo da napišem da je moj muž već 3 i pol mjeseca na profertilu i sgram od prije par dana mu je bolji od onoga prije početka terapije...nije nešto znatno bolji, ali ipak je...e sada, jel to od tableta ili slučajno ne znamo..
Jas sam iz makedoniju,moj muz ima oligoastenoteratozoospemija,pa sam cula za neki travar miju od hrvatsku,pa moze mi neki da neki broj ,kontakt.HVala
Persula imaš dva posta iznad ;)
Zna li netko za izvrsnog androloga, koji zna više od nas? Nekog tko neće reći-to vam je tako? Na Rebru se čeka kontrolni s nalazima kod urologa godina dana! Navodno je dr Bernat s Rebra otišla u inozemstvo. Gdje je završila ekipa s VV? Nekoga tko prati svjetska dostignuća i alternativu? Privatno, socijalno, kako god.Pliz sva iskustva..
Dr peros s vv je jos uvijek na vv, ja znam samo za njega gore.
Mm je na rebro isao dr hauptmanu, jako je bio zadovoljan.
Hvala puno, Bubekice! Probat ćemo na te dvije adrese.
Mi smo danas dozivjeli sok - 17% pokretnih spermija!!!!!
Inace je najbolji rezultat bio jednom 4%, ali vecinom se krece 0-1%.
Immunace extra i bioastin pije pola godine, ali se sgram nije popravljao, a zadnjih mjesec dana pije puno c vitamina, nekog praha iz biobio.
Pozdrav! MM je rezultat prvog spermiograma bila oligoasthenozoospermia. U međuvremenu je pio antibiotike jer je imao bakteriju u ejakulatu, a naručila sam mu i čaj g.Mije, uzima vitamin e i c vitamin. Drugi spermiogram oligozoospermia... Opet bakterija, opet na antibioticima... Malo sam tražila po internetu i naletjela na ovaj članak: http://she.hr/maca-prirodna-hormonska-terapija/ Navodno Maca poboljšava sastav ejakulata, pa me zanima je li to itko koristio?
Ne želim pretjerivati s vitaminima i ostalim preparatima, znam da nije dobro uzimati previše toga odjednom, ali ja sam već pomalo očajna... :cekam:
Sada tek vidim da ovdje nisam niš javila... Nakon cca 5/6 mjeseci proxeeda, povremeno čaja sjemena piskavice i zdravca, kod MM nalaz OAT, nikad gori :-(
Imali smo trenutno poboljšanje s-grama, s nastavkom terapiju, nalaz se opet pogoršao, čak je i terato stigla, a na prvom je nismo imali...
Sada smo kandidati isključivo za ICSI, jer ne znamo zašto s-gram varira sa 80 milijona (smanjena pokretljivost) na tužnih 8 milijona-OAT.
Varikokele nema, brisevi uredni, spolni hormoni uredni, spermio kultura uredna, blaga upala prostate (veli dr da ne utječe na nalaz s-grama)..
Tak da smo dignuli ruke od vitaminčeka, jer smo potrošili novca za barem polustimulirani postupak...
Sretno :-*
Kod nas varira ovisno o tome koliko je puno debelo crijevo jer mm ima cistu na sjemenom mjehuricu koju su nasli na magnetskoj rezonanci.
Bubekice, čitajući forum pronašla sam kak si pisala da je nakon pražnjenja crijeva TM bio bolji nalaz.
Držim vam figeeee <3
Da pokušam i ja svom dati laksativ prije idućeg nalaza? Štetiti ne može...
Uopće ne znam kaj da više kontroliramo :-( Sada uzima zadnju dozu od 200mg Ubiquinola, pa idemo na zadnji s-gram i konačan dogovor na koji postupak...
Hvala draga :-)
Pa mozda da probate, da, ali mozda ne bas u postupku nego ako cete ic na kontrolu.
Dižem temu :)
Mi smo popravili spermiogram i to drastično sa ovom mješavinom za plodnost http://hr.iherb.com/daily-wellness-c...5?rcode=ktb637
Nažalost, ovaj postupak su moje stanice bile koma, uz najjaču stimulaciju dobila sam samo dvije i to jako loše kvalitete tako da nismo niti došli do transfera. :(
Hvala NinaDrv! Mi smo jednom popravili sp s profertilom, nakon toga opet je bio loš, m ga je prestao piti jer mu je loše od njega, tako da svakako trazim neku alternativu...
Žao mi je za neuspjeli postupak!!:-( :heart:
Ne predajem se :)
Suprug nastavlja piti ovo, a i ja ću nešto da poboljšam stanice za slijedeći postupak.
MM je prestao pušiti prije godinu dana i pio je suplemente i vitamine s ovog linka:
https://www.youtube.com/watch?v=tRTDlSlE6oI
To je uglavnom koliko vidim isto što sadrži i Profertil (Profertil sadrži još i glutation kojeg tu nema). Spermiogram mu se poboljšao od 5.1 milijun spermića ukupno u cijelom ejakulatu na 31.9milijun sad na zadnjem spermiogramu. On te suplemente baš i nije zapravo pio redovito jer mu je izgledalo puno tableta, a i žalio se isto da mu nije dobro u želucu od njih. Pa smo sad naručil Profertil da proba s njim u nadi da mu od njega ne bude mučno, a i nadam se da će ih piti redovito jer je sve u jednoj tableti.
Mi smo u dva i pol mjeseca sa profertilom sa 6% progresivnih došli na 21%,biologica na vv se čudila da smo u tako kratkom vremenu za duplo popravili nalaz
Mi nažalost nismo uspjeli popraviti spermio s vitaminima, mineralima, astaksantinom i tribestanom. Sad smo na Fertilupu. Al ne da popravimo količinu (genetski problem), nego da probamo popraviti morfologiju. Vidjeti ćemo ...
Drage cure,
Možete li mi molim vas reci da li se ovo sve u kompletu može uzimati da bi se poboljsao spermiogram, a da sve te silne tablete u poniste djelovanje međusobno.
Inace ima dijagnozu asthenozoospermia i hypospermia.
Uzima slijed.: Bioastin 12 mg, Vitamin E 400, Cink 30 mg, Selen 55 mg, Vitamin C 400, B12 250 mg, folna 400 mg, Maca prah, Cimet i med.
Hvalaaaa
Moj muž je uzimao Bioastin, cink, magnezij i mulitivitamine, sve odjednom uz obrok. Nalaz mu se jako popravio tako da mislim da i tvoj može uzimati sve odjednom.
Nina,
Hvala :)
Negdje sam već na forumu napisala, MM je pio sve i svašta, al doslovno od Profertila do nekih biljnih čajeva i ništa. Otišao na pregled kod urologa koji mu je dijagnosticirao varikokelu, operirao ju i 9 mj. nakon operacije ostala sam trudna, prirodno. Da budem iskrena nismo ni pokušavali. Mislim da samo nalaz spermiograma nije dovoljan. Zašto ne pokušati saznati što je uzrok tako lošem nalazu? Možda vam nitko neće znati reći, a možda to uspijete riješiti. Želim puno sreće svima!!
Dijagnoza je oligoasteno, dobila sam i pronašla nekoliko imena pilula. Koji su vaši savjeti? Ono što pronalazim su Profertil, Bioastin, Tribestan i FertilUp. Oni ušli u uži krug. Jesu li i vaši favoriti ili imate neke druge? Kako odlučim što kupiti?
Danas dijagnozi dodano: oligoastenoteratozoospermia. :kbell:
Sara,nama nista nije posebno pomoglo. Na preporuku mpo dr muz je pio bioastin. Je malo podignuo brojeve (oba puta isto),ali i dalje je bila ista dijagnoza
Jednostavno kod nekih pali,kod nekih ne ocito
MD je pio fertilup, ali nije baš puno pomoglo. Nakon dva mjeseca terapije morfologija se popela s 3% na 7%, ali je pokretljivost pala, pa je završio na astenozoospermiji.
Kod nas je prvi spermio bio normo, i to baš super (a u to vrijeme je kao zlu ne trebalo pio selen, cink, vitamin C, B12 i ćaj zdravac),
zatim nakon mj-dva je bio oligo (u to vrijeme nije pio ništa),
pa smo krenuli opet sa dodacima i sad u 11.mj je ponovno bio normo i to opet baš baš super (pio je cca 2-3 mj L arginin, vitamin E, spirulinu, koenzim q10 i moje tablete za kosu u kojima je B kompleks i cink).
Kod nas definitivno dodaci znače razliku. Inače je pušač.
MM je pio godinu dana fertilup, povremeno bioastin (ćorak) i tribestan (ćorak), pa zadnjih pola godine medicinske gljive. Nama se ne može povećati proizvodnja, al nakon godinu i nešto pijenja svega toga (bez obzira što je morfo 100% patološka) došli smo do 4 savršene bastice.
Savjet urologa i MPOvca je: selen, bakar, cink, B kompleksi i antioksidansi. Bitno je da se malci naboostaju iznutra, bez obzira što su izvana loši. Sa svim tim dodacima kod težih dijagnoza treba biti uporan i to baš uporan. Bar 6 mjeseci u kontinuitetu. Nositi široke bokse, ne slipice (hladiti jaja) i ne kupati se, već tuširati.
MM je trenutno na dozama jakog antioksidansa, pa ćemo vidjeti sad što će pokazati.
Frixie koji su to antioksidansi ako ti nije bed napisati.
Inace nova sam u svemu pa mi svaki savjet dobro dode. Kod nas je 4. spermiogram uzastopce pokazao jako lose stanje. Broj nesto ispod donje granice, pokretljivost koma, onih brzo pokretnih skoro nista, morfologija vise od 99% patoloskih :-(
Uzrok se ne zna, kariogram i ona genetski testovi su uredni.
MM je na medicinskim gljivama, meduostalim cordyceps i chaga (za nju se smatra da je prirodni najjači antioksidans). Vidjeti ćemo kako će sve biti, pa ću tek onda moći il ne preporučiti.
Inače cure, čiji su muževi isto pili antioksidanse, jako hvale Advanced Antioxidans formulu od Solgara.