Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1152

Tema: kako ste popravili spermiograme..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vanilla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Negdje sam već na forumu napisala, MM je pio sve i svašta, al doslovno od Profertila do nekih biljnih čajeva i ništa. Otišao na pregled kod urologa koji mu je dijagnosticirao varikokelu, operirao ju i 9 mj. nakon operacije ostala sam trudna, prirodno. Da budem iskrena nismo ni pokušavali. Mislim da samo nalaz spermiograma nije dovoljan. Zašto ne pokušati saznati što je uzrok tako lošem nalazu? Možda vam nitko neće znati reći, a možda to uspijete riješiti. Želim puno sreće svima!!

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Vanilla prvotno napisa Vidi poruku
    Negdje sam već na forumu napisala, MM je pio sve i svašta, al doslovno od Profertila do nekih biljnih čajeva i ništa. Otišao na pregled kod urologa koji mu je dijagnosticirao varikokelu, operirao ju i 9 mj. nakon operacije ostala sam trudna, prirodno. Da budem iskrena nismo ni pokušavali. Mislim da samo nalaz spermiograma nije dovoljan. Zašto ne pokušati saznati što je uzrok tako lošem nalazu? Možda vam nitko neće znati reći, a možda to uspijete riješiti. Želim puno sreće svima!!
    Super, cestitam!!
    Koji si tjedan vec?

Gdje je M operiran??
    Posljednje uređivanje od sanjka : 12.01.2017. at 11:32

Vanilla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Super, cestitam!!
    Koji si tjedan vec?

Gdje je M operiran??

Ulazim u 17. tjedan. Operiran je na Sv. Duhu u Zagrebu. Moja topla preporuka za urologa gore!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •