Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1152

Tema: kako ste popravili spermiograme..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cerepaha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Otišlao mi post.
    Ali mu je otkriven helikobacter pilori u stolici (pretragu je radio nevezano za spermiogram, imao je drugih problema i bolova u trbuhu). Nakon popijene antibiotske terapije leukocita više nema, a spermiogram se poboljšao dosta. Sad je normozoospermija. Nalazi krvi su mu uvijek bili savršeni.
    Možda ima neku upalu drugdje u tijelu i lekociti se pokazuju u spermi.

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj cerepaha prvotno napisa Vidi poruku
    Otišlao mi post.
    Ali mu je otkriven helikobacter pilori u stolici (pretragu je radio nevezano za spermiogram, imao je drugih problema i bolova u trbuhu). Nakon popijene antibiotske terapije leukocita više nema, a spermiogram se poboljšao dosta. Sad je normozoospermija. Nalazi krvi su mu uvijek bili savršeni.
    Možda ima neku upalu drugdje u tijelu i lekociti se pokazuju u spermi.
    Vidis super informacija.to sam i ja cula da taj problem ukoliko nadji uzrok moze biti relativno lako rijesiv i znacajno poboljsati spernio. A neznam ja nisam primjetila neke druge probleme. Osim kaj mu se znalo pojavit neko crvenilo na glavicu pa nestati. A brisevi, bakterioloski eakulata i urinokul uredni. Al za pocetak bi bilo dobro da ode andrologu ili urologu da se izvade hormoni i napravi uzv.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

U braku sam oko godinu i pol, nemam djece. Supruga je radila nalaze i kod nje je sve uredu, međutim kod mene je spermogram slab, slaba pokretljivost spermatozoida ispod donje granice odnosno minimuma. Radio sam nalaze ureoplazme, mikoplazme, hlamidiju, spermokulturu i urinokulturu, svi ti nalazi su negativni. Radio sam ultrazvuk prostate i to je uredu. Na spermogramu mi pokazuje povišenost leukocita i povišenu viskoznost. Primjetio sam kod sperme da je želastine mase odnosno da je u nekakim
    grudvicama kada vani izađe i to baš bukvalno u grudvastom stanju se pojavi. Moram naglastiti da imam redovne seksualne odnose. Sad me zanima zbog čega mi se sperma pojavljuje u ovakvom stanju.Ako neko zna u cemu je problem da li se susreo Sa slicnim ili zna nekoga Sa licnim problemom. Hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Jan 2021

Početno

Citiraj Nemasekirancije prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis super informacija.to sam i ja cula da taj problem ukoliko nadji uzrok moze biti relativno lako rijesiv i znacajno poboljsati spernio. A neznam ja nisam primjetila neke druge probleme. Osim kaj mu se znalo pojavit neko crvenilo na glavicu pa nestati. A brisevi, bakterioloski eakulata i urinokul uredni. Al za pocetak bi bilo dobro da ode andrologu ili urologu da se izvade hormoni i napravi uzv.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
    Pozdrav, oprostite sto uljecem kao padobranac, ali je moguce da spermiogram (asthenozoospermija) moze biti povezan sa heliobakter u trbuh??!! probao sam od čaj do maca prah, do fertil up po 3mj, ali nije pomoglo, uvijek slaba pokretljivost :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •