Sara :-*
Cure drage, mislim i molim...u tisini forumarenja stvari dobijaju druge perspektive...
I dug se ovaj nas put cini ali opet mozemo biti mirni jer je On uz nas... bvb sve... ljubilice, posebno si mi u mislima...
Printable View
Sara :-*
Cure drage, mislim i molim...u tisini forumarenja stvari dobijaju druge perspektive...
I dug se ovaj nas put cini ali opet mozemo biti mirni jer je On uz nas... bvb sve... ljubilice, posebno si mi u mislima...
Cure, i mi smo s vama u molitvama pa skoro svaki dan, svaki dan jedno otajstvo krunice (koga si Djevice rodila) na čast Djevici Špilje mlijeka (donio mi je župnik iz Izraela). Mislim da je netko pisao da mu se tako uslišala želja.
Evo cure mali podjsjetnik...Na dan sv. Marije Anđeoske ili Porcijunkule, 2. kolovoza, može se dobiti potpuni oprost od vremenitih kazni ako dođemo u koju od franjevačkih crkava, izmolimo "Vjerovanje", "Oče naš", ispovjedimo se, pričestimo i molimo na nakanu Svetog Oca.Hvala vam na lijepim riječima...U molitvi sam stalno s vama...
Curke drage gdje ste??? GO su prošli :lol:
Ja se i dalje molim svaki dan za nas neplodne parove i nadam se da smo i dalje zajedno u našim molitvama!
Uskoro namjeravam u Međugorje, vuče me jako tamo (već sam bila naravno), a pogotovo na brdo Križevac, tamo je nešto posebno, poseban mir, toplina, ne može se to riječima opisat. Kada budem išla, idem sa posebnom nakanom u kojoj ćete sve biti. Ne znam još točno kad idem, ali sigurno ću vam javit!!
Ukljucujem vas sve u svoje molitve...dat ce i nama dragi Bog da iskusimo radost majcinstva :* Drzite se i ne gubite vjeru i nadu!
Na GO sam bila od foruma...
Ali u molitvama ste mi cijelo vrijeme
Splićanka :bye:
I ja se i dalje molim, svaki dan za sve neplodne parove...
Pozdravljam sve hrabre i ustrajne i tužne žene i one koje su možda izgubile nadu nakon teških padova i neuspješnih postupaka i razočarenja na ovom našem MPO putu. Al kao što je Ledamo rekla ne gubimo vjeru i nadu. Bog ima plan i za nas :heart:
Molim te dragi Bože da mi pokloniš malog anđela, znam da bi bila dobra majka i dala bi sve na svijetu za tu bebicu, i molim te da svim ovim ženama uslišiš njihove molitve, jer nema tužnijeg kad majka plače za svojim djetetom a još je tužnije kad majka plače za svojim nerođenim djetetom...tuga je golema...ispuni naša srca radošću i veseljem...
Cure s vama sam ja svaku večer molim se da nam dragi Bog podari ono što najviše želimo.Evo ja odoh sutra u Prag pa ču do malog Isusa zamolit ga da nam pomogne!:-)
Drage moliteljice, u mislima s vama, premda sam rijetko na forumu, i sa željom da nam Bog svakoj podari dijecu koju toliko želimo.
Ustrajno u nadi, vjeri, ljubavi i poniznosti... Nagrada i plodovi i milost neće izostati...
BVB sve!
Drage moje, samo vam želim prenijeti da se u subotu 14.09. u Sveticama kod Ozlja održava seminar duhovne obnove i molitve za nerođenu djecu, za neplodne parove, za žene koje su imale pobačaj i općeniti za obitelj kod patera Marka Glogovića.
Program traje od 09-18 h. Koga zanima neka malo progugla, oni to zovu 8.molitveni sabor. Organiziran je prijevoz iz ZG, Vukovara, Đakova.... a može se doći i u vlastitom aranžmanu.
Mislim na sve vas, i u mojim ste molitvama :heart:
Ah naš pater Marko...dok je bio na Turnju uživala sam u svakoj misi...Da bilo bi lijepo otić ali ja sad nisam u stanju..ali otiči ču ja kad se malo oporavim...S vama sam drage suborke svaku večer !
Iva, hvala na informaciji. Ne bi bilo loše otići, premda ne znam puno o tome svećeniku.
Cure u mislima i molitvi s vama. BVB sve!
Iva, to mi se čini baš lipo i uvijek bi rado otišla na tako nešto, al samo da mi je malo bliže mom gradu. Svakako hvala na informaciji i nadam se da će biti cura koje će biti u mogućnosti otić.
I meni ste sve u molitvama i mislima :heart:
Cure puno vas pozdravljam, molite i vjerujte i dat ce nam Bog milosti koju trazimo ,ja vjerujem u to.Bit cemo i mi majke samo kad za to dode vrijeme.
Bozji blagoslov svima.
Meni iz zagorja je sve daleko jer radim i za vikende tako da ne mogu nigdje, ali zahvalna sam svima vama koje se sjetite svih nas trudilica zajedno. Puno mislim na sve vas i vjerujem da dragi Bog čuje naš vapaj, samo moramo biti strpljive...
Kika222 :heart: i ostale cure, mislim na vas, molim, u čekanju ali i u miru!
BVB sve!
Evo drage moje da malo podignem temu. Dobra prijateljica mi je na ovo nedavno obratila pažnju. Nisam bila sigurna dal da postam ovdje ili gdje boli neplodnost, toliko me zaboljelo. Dio je članka iz časopisa Pia a govori o majkama, dio propovjedi za Majčin dan:
"Ne zaboravimo pak, da nam dar majčinstva ne daje pravo isključivanja onih koje majke ne mogu biti. Moja druga misao ide tebi, ženo, koja ne možeš postati majka.
Ženo, zašto plačeš - zar zato jer se osjećaš zaboravljeno?
Poznata mi je rana srca tvoga iz razgovora, komuniciranih života, supruga koje na koljenima isplakuju bol čežnje za djetetom i rane križa koji im je povjeren.
Zato ponavljam: biti majka nije povlastica. To je dar. Ipak, Gospodin ponekad tako raspoređuje darove da je teško uopće i pokušati shvatiti zašto je to tako!
Nitko ne vidi tvoju muku što je ćutiš kada promatraš trudnice ili malu djecu. Tko može vidjeti koliko je čežnje u tebi? I koliko jača mora biti tvoja vjera da iz tjelesne neplodnosti izrasteš
u duhovnu majku dobrote i ljubavi za druge? Ništa ne može nadomjestiti vlastito dijete, ali ljubav koju si čuvala za njega samo Bog može preoblikovati u ljubav za druge.
Križ žene koja srcem čezne biti majka velik je. I zato si ti, koja si srcem majka, vrijedna našeg poštovanja, i čestitke na današnji dan!"
Aaaaa, piki baš si me rasplakala, a je me i teško ovih dana rasplakat :love2: :heart:
Mury draga nije mi bila namjera ikoga rasplakati (sebe jesam), ali bilo mi je žao ne podijeliti s vama! Drži se i uspješno liječenje!
Hvala ti piki ...:) sad mi se moja bol čini malo manja:love2:
Svima šaljem :love2: u mojim ste molitvama...
Piki, prekrasno napisano! Nije isto kad žena ima svoje dijete i voli ga kao majka te kad nema svoje, ali ima nećake ili neko drugo dijete koje voli, ali mu nije majka.To mnogi ne razumiju.
Cure i ja sam se često pitala da li je Božja volja da ne budem majka, a ja si to ne samo jako želim, već mi je to najveća želja i vjerujem da me On nije zaboravio ni zaboravio moje žarke molitve i eto tu je dijete koje treba majku, a ja dijete i našli smo se na drugačiji način. Sad on ima svoju majku, a ja dijete rođeno iz srca i puno molitve i boli, iz "trudnoće" koja je trajala sedam godina.
Ja i dalje molim za sve nas i želim vam reći da uvijek gledajte naprijed i mislite pozitivno :zaljubljen:
Piki lijepo si podigla temu.
Špelkice tako mi je drago da ste uspjeli posvojit (čitala sam te na temi vezanoj za to, pružit jednom djetetu toplinu doma, ljubav i vodit ga na njegovom putu je nešto tako humano i prekrasno, ne znam kako bi se spretnije izrazila, naravno da ti je dragi Bog uslišao molitve i postala si majka i tako si lijepo ovo napisala "dijete rođeno iz srca i puno molitve i boli, iz "trudnoće" koja je trajala sedam godina".
Mury bit ćeš majka jednom, znam da je teško, al nisi sve ovo dosad prošla uzalud, ponekad ne razumijemo i teško nam je prihvatiti Božje planove i križ koji nosimo, al on ima plan za sve nas :heart:
Cure, sve ste mi u molitvama!
Špelkica, Mury, Sara, Kika :heart:
Cure, tu sam, u novim pripremama za dalje... Mislim na vas, molim se, ali sam posve mirna, nekako... Mislim da ako Bog dade želju, dat će i način... Važno je samo mu predati i svoju tugu, ali imati vjere... Vjera čini čuda-... Pusa svima...
Nebi bilo u redu da svoju priču zadržim za sebe pa sam je odlučila podijelit sa vama, dragim suborkama u želji da postanemo majke.
u braku smo skoro 5 god i odlučili smo krenuti u mpo postupak jer smo vidjeli da se ništa po pitanju prirodne trudnoće ne događa. Nakon loših nalaza mm, loših prognoza dr ja nisam tila odustat tek tako. prije prvog postupka sam osjetila potrebu da odem sa mm u Međugorje. Ne da tražim od gospe da mi podari dijete nego da mi da snage da što bezbolnije podnesem poraz (ako dođe do toga), da mi da snagu i da me uputi. molila sam je samo da se ne slomim. često sam se u životu molila i sv.RITI.ona mi je uvik bila u pomoći. jutros, nakon završene devetnice toj svetici, 12 dnt sam ugledala svoj plus na testu. znam da je to tek prvi korak, prva stepenica, ali dala mi je nadu da će bit sve u redu, znam da će bit sve u redu..... ipak ovo je moj prvi plus:)
Ajme jojo, prekrasno! Sretno :heart:
Evo drage moje curice:-),noćas se vratih iz Međugorja...Ah što reč ,sama pomisao na to hodočašče sve govori.Molila sam se za sve nas da nam MAJKA BOŽJA udijeli milost i da mi uskoro sve postanemo majke.Bile ste mi sve u molitvama.
Drage moje suborke, danas sam skroz slučajno bila u jednoj prekrasnoj crkvi u Molvama gdje nam je svećenik objašnjavao o svakom djeliću crkve i također je spomenuo da svetkuju Svetu Filomenu koja je zaštitnica trudnica i žena koje se bore sa zatrudnjivanjem (smrznula sam se kad sam to čula) nadam se da je to neki znak od gore, pomolila sam se Njoj za mene i za sve Vas.
Cure,ja vas i dlaje svaku večer spomenem u molitvama...
Nažalost se izgubila pojedinačna molitva za one kojima je u tom trenu najpotrebnije,ali vas sve skupa spomenem...
Pojedinačna ili grupna, isto je ako je od srca i iz srca.
:heart: svima, bvb!
Zelim moliti s vama....i zelim da molite sa mnom....previse j tereta na mojim ledjima....a vase price su me dovele do suza...
Zelim moliti s vama i zelim da molite sa mnom,,,,prevelik je teret sve ovo za moja mala ledja....Boli svaki mjesec
Ivy86... Bog te blagoslovio i dao ti snage za ovu našu mukotrpnu borbu... Ja sam danas bila na kamenitim vratima i rasplakala sam se ko kišna godina, bilo mi je malo lakše jer je i mm bio samnom...
Počela sam prije tri dana moliti devetnicu sv.Riti i Praškom malom Isusu..
Sve ste mi u molitvama, molit ću i za Vatricu i za njenu bebu~~~
O Bože danas je opet teški dan...:cry: daj mi snage i strpljenja
Drage moje cure, pozdravljam vas sve i želim vam reći da se molim svaki dan za sve nas neplodne parove i za nas koje tako jako želimo postati majke. Moramo bit jake i strpljive i ustrajne, znamo da je to nekad jako teško, ali Bog nas vodi i dat će nam snage za sve i na kraju ono što najviše želimo. Ja vjerujem u to, u Njegovu volju koja će biti najbolja za nas.
Sve ste mi u mislima i molitvama :heart:
Da li bi neka mogla d ami proslijedi krunicu sv. Ane...bila bih joj jako zahvalna...
Ivy86, ne znam ti tu krunicu...
Ruthy, sara10, frćkice, splićanka30... Di ste žene?? Danas mi je zadnji dan devetnice sv.Riti, molim i dalje za sve nas trudilice:)Bvb:)
Hvala ti dragi Bože što je lberc trudna():heart: