Cure s vama sam i dalje! Kako ovih dana više odmaram (svako malo je kauč moj) tako molim i sjetim se svih vas tu i onih koje nisu ovdje i molim da svi mi osjetimo radost roditeljstva. Najteže je reći "budi volja tvoja", jer što ako Njegova volja ima za mene neki drugi plan a ne biti mama?
Joj Piki, to se i ja pitam... To je vjecita tajna i dvojba...Sto je za mene odredjeno i sto je za mene bolje?
Vjerojatno necemo nikad do kraja biti sigurni je li odgovor koji imamo pravi!? Bar na ovom svijetu i zivotu.
Zato je vazna vjera da on za nas zna bolje. Nije to lako shvatiti i prihvatiti... i primjeri u povijesti vjere potvrdjuju da su izabrani bili kusani... npr Abrahamu je bilo naredjeno da zrtvuje svog sina... na srecu nije morao na kraju.. sina kojeg je Sara rodila jedva i tek kao stara zena..
Malo je onih koji prihvacaju volju bozju bez straha i dvojbe... ta nismo sveci... no u Bibliji ima ionih primjera koji govore da se na Njegovu svetu volju moze 'utjecati' ustrajnom molitvom, odricanjem i postom... dakle, kako je jedan pametan covjek rekao Bog je pedagog i odgaja nass ljubavlju... to ucenje nije lako ali najvaznije je znati da nije besmisleno i bez nagrade...
Prolazeci kroz iskusenja big nas ne kaznjava... naprotiv - priprema nas na nesto prekrasno a tko zna kad cemo to moci spoznati..
Evo dok ovo pisem imam potrebu da kazem i da je jedno znati a drugo to prozivjeti... zato mi je drago da smo si u ovome medjusobna podrska... pogotovo cure koje ne gube vjeru nakon toliko muke i pokusaja... cvrsto vjerujem da On to SVE vidi i zna!
I btw Piki stavljam te na molitvenu listu za betu! Da bude volja njegova bas ovaj put!
Cure cekalice Piki i Frcka - nadam se da ste mirne i radosne... uz sva kulturna dogadjanja bila jucer na klanjanju i misi... mislila i molila za sve...
Za bete i za sve nas ostale... nadam se da nismo na molitvenom go-u...
Drage moje!Sara, Ruthy
još se držim!
Uz vas je lakše, hvala što mislite na mene!![]()
Frcka, tu smo, nisi sama i ne boj se! .♡♥♡
Svim curama pozdrav i blagoslov ♥
Frćkice samo hrabrosarice
ruthy
...
Svaki dan ste mi sve u molitvama,samo što puno radim ovih dana pa ne stignem pisati, pozdrav svima!!!
Frćkice samo hrabrosarice
ruthy
...
Svaki dan ste mi sve u molitvama,samo što puno radim ovih dana pa ne stignem pisati, pozdrav svima!!!
Samo da javim da sam i dalje s vama...
Kika, Splicanka, Sara, Mury i ostale moliteljice... za Frckin testic... i Ljubilicine js da se oplode i za Piki i sve ostale iz naseg kruga da nam postupci urode plodom... Boze, koji nisi na godisnjem odmoru i koji se nikad ne umaras dijeleci milost i milosrdje onima koji se tebi utjecu... pogledaj na nas i na sve parove koji zele postati roditelji... molimo Te!♡♡
Sara, sjetila sam te se jucer kod prvog citanja na misi, kad kaze Jahve Abrahamu: za godinu dana ce tvoja zena Sara roditi sina...
I dalje, kroz misu stotinu ascijacija na nas sve na ovom forumu, posbno moliteljice...
Cure drage, vecina je vec na odmoru od posla i pokusaja...i trebamo se odmoriti od svega, pogledati u sebe, malo umiriti, voljeti se i maziti... pogotovo vi koje sad cekate rezultate a ne nedate se dobrom ishodu... frcka i tiki nadam se da ce vas beta iznenaditi a ako ne nemojte biti tuzne,prinesite u tugu za buducu nakanu...ljubilice zelim ti uspjesan postupak i da nas razveselis... cure,previse je negative tako da sam s vama u duhu i molitvi, manje na forumu, premda sam pratila sto je s vama... buduci do jeseni vecina moliteljica nece pokusavati manje cu i ja pratiti forum. Ali skicnit cu... svima zelim cudo da se dogodi pa da za najkasnije godinu dana drzimo svoje dijete...molimo te Boze... pusa svima i bvb ♡
Posljednje uređivanje od Ruthy : 22.07.2013. at 10:15
Nije tiki nego piki ♡![]()
Draga frćkice žao mi jemolit ću za tebe danas da se čim prije oporaviš i kreneš ispočetka..
Sarice i ruthyce
Ljubilice
Mury
Za sve nas drage moliteljice~~~ da nam se dragi Bog smiluje...
curke, čuvam 2 blastice.... Daj Bože da nas razveseli beta
hvala što mislite na mene![]()
Frćka jako jako mi je žao...![]()
I dalje si mi u molitvama...
I inače i dalje molim za sve nas...
Sretno ljubilice ... javi nam kako je proslo.. povirim samo na ovaj pdf jer mi je s moba nezgodno...
Bvb sve i ustrajmo u molitvi, nadi i vjeri... doci ce i nase vrijeme, a kad dodje ne treba zaboraviti ovo sto je bilo sad...
Pusa svima
Tako je Ruthy, uvijek tako lijepo sve kažeš! Naravno da nećemo zaboraviti ovaj put, pa i kako bi!!! Ja sam u zadnje vrijeme isto malo manje za kompom, ali molitva ne izostaje niti jedan dan. Samo ustrajnost, ustrajnost, vjera, ne smijemo posustati.
Mislim na sve vas
Frćka draga znaš koliko mi je žao, al kao što rekosmo, budimo hrabre, ustrajne..
Ljubilice neka ovo bude tvojih pet minuta! Iskreno se nadam tvojoj velikoj beti!
Cure zajedno smo i dalje![]()
Cure s vama sam svaku večer...ali ne pišem.Umro mi je otac i sva sam još u šoku ali ne brinite s vama sam svaku večer i molim za svaku od vas![]()
Draga Valiana moja iskrena sućut. Ne postoje riječi utjehe u tako teškim trenucima, neka te dragi Bog utješi i da ti snagu i tvojoj obitelji. Suosjećam s tobom. Bit ćeš mi u molitvi! Drži se draga, uz tebe smo![]()
Valianapredobro te razumijem
Kika, Sara, Frcka
Ljubilice, kako si, ima li vijesti?
Molimo i ufajmo se u Gospodina. Pusa svima..
ruthy hvala što misliš na mene.... danas sam 5dnt, prerano za bilo šta, trudim se biti strpljena
Valiana mislim na tebe..
Ljubilice držimo fige i molimo za tebe.
Drage cure uzdajmo se u Boga jer on zna naše potrebe. U nedjelju na misi mi se jedna svećenikova rečenica baš lijepo urezala, a glasila je ovako: "Bog na naše molitve odgovara sa DA ili NE JOŠ ili IMAM NEŠTO BOLJE ZA TEBE". Bog nikada nije gluh na naše molitve, zato samo budimo ustrajne i zajedno u našim potrebama. Sve vas puno
Mislim na vas.
Sara
Cure drage, mislim i molim...u tisini forumarenja stvari dobijaju druge perspektive...
I dug se ovaj nas put cini ali opet mozemo biti mirni jer je On uz nas... bvb sve... ljubilice, posebno si mi u mislima...
Cure, i mi smo s vama u molitvama pa skoro svaki dan, svaki dan jedno otajstvo krunice (koga si Djevice rodila) na čast Djevici Špilje mlijeka (donio mi je župnik iz Izraela). Mislim da je netko pisao da mu se tako uslišala želja.
Evo cure mali podjsjetnik...Na dan sv. Marije Anđeoske ili Porcijunkule, 2. kolovoza, može se dobiti potpuni oprost od vremenitih kazni ako dođemo u koju od franjevačkih crkava, izmolimo "Vjerovanje", "Oče naš", ispovjedimo se, pričestimo i molimo na nakanu Svetog Oca.Hvala vam na lijepim riječima...U molitvi sam stalno s vama...
Curke drage gdje ste??? GO su prošli
Ja se i dalje molim svaki dan za nas neplodne parove i nadam se da smo i dalje zajedno u našim molitvama!
Uskoro namjeravam u Međugorje, vuče me jako tamo (već sam bila naravno), a pogotovo na brdo Križevac, tamo je nešto posebno, poseban mir, toplina, ne može se to riječima opisat. Kada budem išla, idem sa posebnom nakanom u kojoj ćete sve biti. Ne znam još točno kad idem, ali sigurno ću vam javit!!
Ukljucujem vas sve u svoje molitve...dat ce i nama dragi Bog da iskusimo radost majcinstvaDrzite se i ne gubite vjeru i nadu!
Na GO sam bila od foruma...
Ali u molitvama ste mi cijelo vrijeme
Splićanka![]()
I ja se i dalje molim, svaki dan za sve neplodne parove...
Pozdravljam sve hrabre i ustrajne i tužne žene i one koje su možda izgubile nadu nakon teških padova i neuspješnih postupaka i razočarenja na ovom našem MPO putu. Al kao što je Ledamo rekla ne gubimo vjeru i nadu. Bog ima plan i za nas![]()
Molim te dragi Bože da mi pokloniš malog anđela, znam da bi bila dobra majka i dala bi sve na svijetu za tu bebicu, i molim te da svim ovim ženama uslišiš njihove molitve, jer nema tužnijeg kad majka plače za svojim djetetom a još je tužnije kad majka plače za svojim nerođenim djetetom...tuga je golema...ispuni naša srca radošću i veseljem...
Cure s vama sam ja svaku večer molim se da nam dragi Bog podari ono što najviše želimo.Evo ja odoh sutra u Prag pa ču do malog Isusa zamolit ga da nam pomogne!![]()
Drage moliteljice, u mislima s vama, premda sam rijetko na forumu, i sa željom da nam Bog svakoj podari dijecu koju toliko želimo.
Ustrajno u nadi, vjeri, ljubavi i poniznosti... Nagrada i plodovi i milost neće izostati...
BVB sve!
Drage moje, samo vam želim prenijeti da se u subotu 14.09. u Sveticama kod Ozlja održava seminar duhovne obnove i molitve za nerođenu djecu, za neplodne parove, za žene koje su imale pobačaj i općeniti za obitelj kod patera Marka Glogovića.
Program traje od 09-18 h. Koga zanima neka malo progugla, oni to zovu 8.molitveni sabor. Organiziran je prijevoz iz ZG, Vukovara, Đakova.... a može se doći i u vlastitom aranžmanu.
Mislim na sve vas, i u mojim ste molitvama![]()
Ah naš pater Marko...dok je bio na Turnju uživala sam u svakoj misi...Da bilo bi lijepo otić ali ja sad nisam u stanju..ali otiči ču ja kad se malo oporavim...S vama sam drage suborke svaku večer !
Iva, hvala na informaciji. Ne bi bilo loše otići, premda ne znam puno o tome svećeniku.
Cure u mislima i molitvi s vama. BVB sve!
Iva, to mi se čini baš lipo i uvijek bi rado otišla na tako nešto, al samo da mi je malo bliže mom gradu. Svakako hvala na informaciji i nadam se da će biti cura koje će biti u mogućnosti otić.
I meni ste sve u molitvama i mislima![]()
Cure puno vas pozdravljam, molite i vjerujte i dat ce nam Bog milosti koju trazimo ,ja vjerujem u to.Bit cemo i mi majke samo kad za to dode vrijeme.
Bozji blagoslov svima.
Meni iz zagorja je sve daleko jer radim i za vikende tako da ne mogu nigdje, ali zahvalna sam svima vama koje se sjetite svih nas trudilica zajedno. Puno mislim na sve vas i vjerujem da dragi Bog čuje naš vapaj, samo moramo biti strpljive...
Kika222i ostale cure, mislim na vas, molim, u čekanju ali i u miru!
BVB sve!
Evo drage moje da malo podignem temu. Dobra prijateljica mi je na ovo nedavno obratila pažnju. Nisam bila sigurna dal da postam ovdje ili gdje boli neplodnost, toliko me zaboljelo. Dio je članka iz časopisa Pia a govori o majkama, dio propovjedi za Majčin dan:
"Ne zaboravimo pak, da nam dar majčinstva ne daje pravo isključivanja onih koje majke ne mogu biti. Moja druga misao ide tebi, ženo, koja ne možeš postati majka.
Ženo, zašto plačeš - zar zato jer se osjećaš zaboravljeno?
Poznata mi je rana srca tvoga iz razgovora, komuniciranih života, supruga koje na koljenima isplakuju bol čežnje za djetetom i rane križa koji im je povjeren.
Zato ponavljam: biti majka nije povlastica. To je dar. Ipak, Gospodin ponekad tako raspoređuje darove da je teško uopće i pokušati shvatiti zašto je to tako!
Nitko ne vidi tvoju muku što je ćutiš kada promatraš trudnice ili malu djecu. Tko može vidjeti koliko je čežnje u tebi? I koliko jača mora biti tvoja vjera da iz tjelesne neplodnosti izrasteš
u duhovnu majku dobrote i ljubavi za druge? Ništa ne može nadomjestiti vlastito dijete, ali ljubav koju si čuvala za njega samo Bog može preoblikovati u ljubav za druge.
Križ žene koja srcem čezne biti majka velik je. I zato si ti, koja si srcem majka, vrijedna našeg poštovanja, i čestitke na današnji dan!"
Aaaaa, piki baš si me rasplakala, a je me i teško ovih dana rasplakat![]()
![]()
Mury draga nije mi bila namjera ikoga rasplakati (sebe jesam), ali bilo mi je žao ne podijeliti s vama! Drži se i uspješno liječenje!
Posljednje uređivanje od piki : 04.10.2013. at 20:50