Citiraj:
rozalija prvotno napisa
Pila sam Yasmin i bila malo napuhana.
Dodirko ne znam da li je pregled na konzultacijama obavezan... mene je gledao na UZV... mislim da su neke cure rekle da su samo imale razgovor bez pregleda.
Printable View
Citiraj:
rozalija prvotno napisa
Pila sam Yasmin i bila malo napuhana.
Dodirko ne znam da li je pregled na konzultacijama obavezan... mene je gledao na UZV... mislim da su neke cure rekle da su samo imale razgovor bez pregleda.
Nije tgi obavezan draga moja, ukoliko ti inzistiraš doktor te pregleda a ako ne tražiš, onda nema pregleda.Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
Uglavnom samo je riječ o UZV pregledu i cijena je malo različita ako nemaš UZV je 50 EUR a ako imaš 60 EUR.
Dodirko, nije obavezan ultrazvuk! Ja sam htjela da me pregleda, kad sam već bila tamo. Mislila sam, možda vidi nekaj kaj nitko nije vidio. :)
Neznam dali se ćeka ili ne i dali možemo kao strani državljani uopće iči tamo, raspitati ču se pa ti javim.Citiraj:
marta26 prvotno napisa
Rozalija, ja sam pila mycroginon - nabavila ga u BIH a mozes i u SLO (oni mi ga preporucili) i nisam imala neke gadne nuspojave iako su mi prve u zovotu kontac. pilule
Marta26 ja sam kod Reša i da, vraća 3 dan bez obzira na broj js, prošli put sam ih imala 16 i vratio mi je 3 dan.
I ja bih rekla da je dr. s VV prije mislio na KBC Ljubljana nego na dr. Resa.Citiraj:
kate32 prvotno napisa
A sto se boldanog tice slijedeci put obratite paznju kako izgleda transakcija s tim nasim novcem i usput, bas me zanima da li je itko odavdje uredno dobio racun od dr. R. za pregled, folikulometrije, postupak, lijekove?
Ja sam na punkciji imala 10 JS i odmah mi je bilo receno da ce transfer biti 3. dan. Prema mojem zapazanju transfer kod dr. Resa je u pravilu 2. ili 3. dan.Citiraj:
marta26 prvotno napisa
uzimala microgynon prvi put i bio mi je grozan.Citiraj:
Vali prvotno napisa
drugi put yasmine, gotovo zanemarive nus-pojave.
da trebam/hocu opet, uzela bih yasmine
Rozic, sretno :*
vjerojatno niko, ja sam dobila račun kod konzultacija, a za UZV 0 bodova, sutra idemo opet, kad smo kod toga-ni u zg nisam dobila kod MPO privatnika dva puta račun za folikulometrije, a to mogu prijaviti za povrat poreza i zato sam ljuta, za dr Reša mi svejedno..Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
ja sam u viliju na kraju dobila racun normalno, s tim da je u to bilo sve ukljuceno, dakle i folikulometrije. a valjda ce na kraju dr res dat racun :? toliko propusta ima taj covjek, da se stvarno nadam da je u onom najvaznijem ipak detaljniji, a u stvari je labos bitan i biolog, dalje sve sreca! koju svima zelim, nek smo sve u 2010 trubsaste!!!
virovali ili ne ja sam dobila racun za konzultacije
za lijekove nisam
Dobili smo račun samo zadnji dan nakon transfera na iznos od 1.100 E, niti jedan prije. 3 puta sam išla po smrzliće po 500 E, nikad račun.
Ima propusta kod njega i sve gleda kroz lovu, šta god ga pitam on prvo kaže koliko to košta, pa tek onda mi odgovara na pitanje?! Ali...nije nas briga ako je stručnjak i ako mu je lab. dobar kad smo prisiljeni ić van HR!
dakle, jel može netko plavuši s nevelikim kvocijentom inteligencije objasniti na koji broj treba zvati kako bi se naručila na konzultacije u Mariboru?
zovem onaj za samoplačnike od 15 do 16 i stalno je števikla nedosegljiva... zvala o ordinaciju dr magdalene i to nije to. na druge se brojeve nitko ne javlja...
Ko prvo, ja sam mislila da sam ja ta plavuša s puno pitanja :)
Kod Reša se dobije račun za prvi pregled (uzv+spermići), to je onaj od 50 eur.
Jučer nisam dobila račun za UZV 35 eur.
Za lijekove ne daje račun, to je točno i to nam je on sam napomenuo. Ali me isto tako svaki put pitao koliko koštaju lijekovi u ZG da zna reći pacijentiacama ako ga pitaju (cijene su tu negdje samo ovo iz ZG mogu staviti u poreznu prijavu).
I u biti na tom prvom pregledu čovjek kaže da je ICSI 1100 EUR.
No sad se pitam da ja nisam završila kod krivog doktora kad kažete da u Ljubljani ima MPO i u bolnici (no ovo je jedini doktor u Ljubljani kojeg se spominje u ovom kontekstu po netu).
Ja bum ipak zadržala dobro mišljenje unatoč rukavicama, zelenoj krpi i nedostatku računa. I tako ih ne mogu pravdati u poreznoj prijavi.
Bitno da se ne čeka i da na kraju bude pozitivnih rezultata :)
E, da, druga plavušo, meni se čini da sam se na broj za samoplčilnike naručivala između 14 i 15
U biti nazvala sam onaj drugi broj pa su mi rekli kad da zovem na ovaj pravi broj.
Kaj se taj broj ne zove od 14? Ajde, ksena, zovi odmah!Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
joj :cekam:
na Dan žena smo u Mariboru :D :D :D
:DCitiraj:
ksena28 prvotno napisa
Citiraj:
ja sam dobila račun kod konzultacija
Citiraj:
virovali ili ne ja sam dobila racun za konzultacije
Citiraj:
Dobili smo račun samo zadnji dan nakon transfera na iznos od 1.100 E
Racun ili Blagajniski prejemek? Jer to su dvije potpuno razlicite stvari!Citiraj:
Kod Reša se dobije račun za prvi pregled (uzv+spermići), to je onaj od 50 eur.
Za mene je uredno izdavanje racuna cak i za najmanju sitnicu jako bitna stvar, a kada mi netko naplati preko tisucu eura i ne izda racun to smatram vrlo zabrinjavajucim.
Aurora meni je dao Blagajniški prejemek.
Ksena.............. :D :D :D :D :D
zato ja volim MB....dobijes sve napismeno, a nakon postupka i kratko izvjesce, dobijes racun, cjenik .....s druge strane sve je vrhunski cisto sto je meni jako bitno i profesionalno i ako uspijem MB ce sigurno biti moja opcija :mrgreen:
ksena, juhuuu! :D
:D :D :D :D :D :DCitiraj:
ksena28 prvotno napisa
Mi bili na konzultacijama 09.03.2009. godine
:heart: :D :D :DCitiraj:
ksena28 prvotno napisa
cure :* hvala što se veselite sa mnom
ksena ~~~~ :D ~~~~ :D ~~~~ :D I FEEL SLOVENIA
:heart: :heart:
Ksena28~~~za dan žena :D :D :D
Aurora sorry, nisam bila na forumu od ovog tvog posta.Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
Ja ih nisam ništa zvala, osim na dan slanja dokumentacije da se naručim odmah i na konzultacije. Dakle, došlo "samo od sebe".
Nadam se da je i tebi termin stigao u međuvremenu ili da će stići ovih dana.
Dodirko, ja sam imala identičnu situaciju.Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
Konzultacije u Mb sam trebala imati 23.11, a betu 28.11.
Nazvala sam ih u Mb nakon transfera, objasnila im situaciju, pitala za savjet, i sestra mi je rekla da onda ne putujem tada u Mb i dala mi novi termin za konzultacije već 9.12.
Ksena, neka ti slijedeći dan žena samo bude odličan uvod u ono što slijedi s novom školskom godinom!!!! :D
[quote="Aurora*"]Koja je razlika? Čemu uopće služi Blagajniski prejemek? (baš sam znatiželjna)Citiraj:
Racun ili Blagajniski prejemek? Jer to su dvije potpuno razlicite stvari!
na dan zena?
pa to mora upaliti! :D :D :D
Meni je bitnija princeza koja mi zna zaspati u naručju nego ikakvi računi. Bacio sam malo pogled na tvoje postove i vidim tvoju priličnu suzdržanost kod dr. Reš-a oko zapravo nebitnih detalja. Kada dobiješ račun u Mariboru 3-4 puta veći za istu uslugu vjerujem da si sigurno presretna, jer ako je izdan račun onda je sigurno i plaćen porez slovenskoj državi, a to je ono što svi zapravo želimo.Citiraj:
Aurora* prvotno napisa
lezanka, cestitam na maloj slatkici :D :D :D
lezanka ja sam istog mišljenja, ma briga mene za sve račune ovoga svijeta ako nama uspije postupak kod njega, zato ja zanemarujem sve ove nebitne stvari i fokusiram se na jedno :saint:
pozdrav i sretno svima!
lezanka, nemoj tako, naravno da nam je svima princeza u naručju bitnija od računa. Nemoj svaku, kako sam kažeš, "suzdržanost" prema Rešu osobno shvaćati. :* kćerkici!
lezanka, :* princezici :heart:
pozdrav paru iz Rijeke (ako čitaju) koji su bili kod dr Reša jutros u 5 :)
Nisam Aurora, ali moram se osvrnuti na ironiziranje - nepotrebno:Citiraj:
lezanka prvotno napisa
1. Trosak postupka u Mb SIGURNO nije 3-4 puta veci nego kod Resa
2. NIJE nebitno da li se tokom transfera/folikulometrije/punkcije moze infekcija ili ne - posebno iz perpektive zene koja se onda mora lijeciti, a narocito ako je kojim slucajem postupak uspio, pa je prisutan i rizik po bebu
3. Kad se dobije princeza, bude svejedno gdje se islo u postupak - ali ne dodjemo svi do toga.
Apsolutno shvacam tvoje zadovoljstvo Resom, no niko nije bezgrijesan, a svako ima pravo odvagnuti kome ce i zbog cega platiti postupak - vlastitim novcem, sigurno se slazes.
Pusa princezi!