11DC 2 folikula 17mm. Endo 8.5mm
Veceras u 20h stoperica, a u petak ujutro AIH.
Printable View
11DC 2 folikula 17mm. Endo 8.5mm
Veceras u 20h stoperica, a u petak ujutro AIH.
Varnica, HelloKitty držim vam fige:-)
Varnice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bolji rezultat!
HelloKitty ,znači ostali ste samo na klomifenima.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Mury čestitam od srca. Od kad sam na forumu pratim te i divim se tvojoj hrabrosti i ustrajnosti. Zaslužila si svu sreću svijeta i želim ti da sve bude školski do kraja.
Varnice,HelloKitty,izluđena,geronimo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Noemi čestitke za srčeko!
Cannisa čestitke na trudnoći!
Za sve koje trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ako sam koga zaboravila nije namjerno :-)
Sutra je uzv i ja umirem od straha. Ne znam dal je i drugima tako,ali svaki put prije uzv sam tako živčana i nervozna,a kad uđem u čekaonicu srce mi hoće van iskočiti. Krvarenja više nije bilo i nadam se da se druga mrvica hrabro drži!
Sretno sutra Arianm...samo se opusti i uživaj u trudnoći....:mama:
ARIANM čestitam na bebici i želim ti da sve bude školski i ok.
Vjerujem ti da si nervozna, i ja bi bila...
Drži se i misli pozitivno:-)
ARIANM sretno sutra. Potpuno te razumijem. Ja idem u poedjeljak. Zadnji UZV e bio 31.3. i sad jedva cekam. Uzbudjena, srce lupa. Tlak ce mi skocit vec znam a ne bi trebao al nikako si ne mogu pomoc. Javi svakako kako je bilo
Arianm poznat scenarij :love2: sa svakim ulaskom u bolnicu. Idem prvo pravac wc pa dalje
Jucer na UZV sam pitala da li je beba jos uvijek tu.... Kad ce proci taj strah i napetost?
I ja se pitam isto,kada ce proci taj strah i kada cu se moci opustiti i uzivati u trudnoci?
Mislim da ce nas strah sad zauvijek pratit. Uvijek za nesto. U trudnoci i nakon trudnoce i kad klinci narastu. Bar imam takav osjecaj da cemo stalno strahovat zbog necega...
Mury draga čestitam ti i ovdje :klap: želim ti urednu, veselu i bezbrižnu trudnoću :-)
Danas mi biologica nije htjela ništa reći, samo da nazovem sutra... Zadnja dva puta su mi taj prvi dan rekli da su se stanice podijelile, a danas ovo. Ne znam kaj da mislim...:/
Svim novim trudnicama iskrene čestitke i sretno do kraja.
Mury i Jo1974 posebno sam sretna zbog vas :heart:
Tužnice, zagrljaj i vibram da ne odustanete bez borbe
Dogodi se ponekad da dan nakon oplodnje pogledaju i ne mogu reci jesu li jajne stanice oplodjene ili ne, takva je prijelazna faza. Bilo je puno slucajeva ovdje, a imam i ja iskustvo, od 4 jajne stanice, na kraju su se 2 oplodile (jedna se podijelila), ali kad sam zvala lab rekli su mi da nisu sigurni jel se ijedna oplodila.
Varnica sretno! :fige:
Evo da se i ja javim..danas bila na brdu 9dc najveci folikul na desnom jajniku 12mm,kaze doktorica da je zadovoljna i da drugi nisu ni bitni,a endometrij super,u subotu opet idem ali kaze po svemu kak je sad misli da je u ponedeljak AIH..jeeeeee al u subotu cemo znati sve tocno :)
Varnica vidim na drugoj temi da iza sebe imas 2 biokemijske i 1 missed ab, jeste radili imunoloske pretrage?
Stavila sam sad u potpis.
Ne, nismo radili imunološke jer me ne žele poslati. Iza sebe imam 1 lpsc i 2 histeroskopije (septum), pretrage na trombofiliju (homozigot u PAI 1 i MTHFR- drugi IVF bio s fraxiparinom, nije pomoglo), kariograme (u redu), hormoni štitnjače (TSH oko 2,5 pa sam na Eutyroxu da bude ispod 2).
Sent from my PAP5430 using Tapatalk
Varnice, ja sam imala punkciju kad i ti, ali ih uopće nisam zvala (nekako mi je lakše živjeti u neznanju). Nemoj se sekirati, sve ćeš saznati na vrijeme...
pa dobro, ne vidim sto bi jos mogli (?), buduci si vec na terapiji za pai i mthfr...
Fraxiparin smo probali na prvom postupku i nije pomogao. Na drugom nismo uopće.
Vjerujem da postoji još pretraga koje bi mogla napraviti, ali iskreno ni neda mi se više istraživati.
Večer cure, imam pitanje. Interesira me koliko od vas je išlo u 12. tjednu na kombinirani probir i koliko je to uopće potrebno? Razmišljamo da odemo u polikliniku Harni.
Ja sam odbila kombinirani... Radi se u 12 tt kako bi se u slučaju lošeg nalaza moglo stići napraviti pobačaj a znala sam da mi to osobno uopće nije opcija pa sam odlučila niti ne ići na taj pregled... U biti sam dogovorila sa dr da kad bude radila uzv ako nuhalni nabor bude ok i sve ostalo po ps-u da neću kp.
m@tt, ako idete na kombinirani, toplo preporučujem da uzv napravite kod nekog iskusnog ultrasoničara (moja preporuka je dr. Kos) i onda s nalazima uzv-a na vađenje krvi u Vinogradsku. u Breyeru je bila masa pogrešaka (znam čak nekoliko primjera iz bliskog kruga ljudi), a Vg je ipak najiskusnija po tom pitanju.
Ja mislim da nije loše napraviti probir.Nije istina da te ako su nalazi loši šalju na pobačaj već ti preporučuju amniocintezu jer je ona vjerodostojnija. U svakom slučaju psihički se pripremiš u slučaju lošeg nalaza...
I mene zanima taj kp,ja sutra ulazim u 7.tj. pa ni sama ne znam jel da idem ili ne...
m@tt radije idite dr.Kosu u Ginekos ako ste odlucili privatno. Znam za par gafova od doticne doktorice vezano za mjerenje NN, jedan od njih moja sestricna.
Ja bi trebala slijedeci tjedan odluciti dal cu ici ili ne. Al ja idem u Petrovu gdje i vodim trudnocu, a krv bi onda vadila u Breyeru
Cure,da se javim.Danas 6 dnt.Bila sam jucer na pregledu zbog hipera.Sve je u redu,jajnici nisu povecani.Dr.kaze da nema naznake niti najmanjem krvarenju.Jucer sam bas imala postenu vrtoglavicu.Danas su me cicke pocele malo vise bolit i tu i tamo me bocne dolje a drugo nista.Svima šaljem ~~~~~~~~~~~
ljubilice, i ja znam za gaf doktorice vezano uz mjerenje nuhalnog i isto ne bih kod nje. a čini mi se da imamo i primjer među forumašicama - javit će se već... zbilja je bitno da nuhalni mjeri stručnjak za to. a ako i Kos šalje u Breyer, da se dogovoriti da se kod njega napravi samo uzv - tako bih ja.
a zašto i ti ne bi vadila krv u Vg ako ideš? samo dođeš s uzv nalazom. za Breyer stvarno znam za prekonekoliko gafova - jednoj su osobi čak 2 puta napravili bespotrebnu paniku i pritom bili poprilično bezobrazni (dok nisu saznali da je novinarka i ukakili se jer im se zaprijetila pa se ispričavali i vratili lovu - prvi put joj poslali tuđi nalaz i to ne kombiniranog nego tumorskih markera koji su bili povišeni, a s drugom bebom joj poslali krivi nalaz kombiniranog s izrazito visokim rizikom za Down, da bi nakon 3 dana samo poslali mail da zanemari prethodni nalaz jer je ovaj novi (koji je bio uredan) njezin. bez slovca isprike, a ljudi 3 dana umirali od straha i već dogovorili amnio).
M@tt ja idem u ponedjeljak u BetaPlus na kombinirani. Kednostavno da znam. Bez obzira na nalaz ne namjeravam ni na amnio a niti pobaciti. Ali jednostavno zelim znati
Ništa od ovog postupka. :'-(
Zao mi je :-(
Bok drage moje! Eto ja se vracam doma sa ljepim folikulom na lijevoj strani(neprohodnoj)i sa stopericom za danas navecer i u subotu na inseminaciju...da dobro ste procitale..inseminaciju..doktorica je bila i ona bude i u subotu...nije mi jasno zakaj AIH..i sad sam ljuta na samu sebe jer nisam pitala ama bas nista! Zablokirala sam totalno! I kaj sad? Da ju pitam nesto u subotu? Nema nikakve sanse da se predomisli?
Ninanina, kako AIH, a jajovod sa te strane neprohodan? Je li to jedini folikul?
Varnica, žao mi je, grlim!
Matt, što se kombiniranog tiče - sve ovisi o tome koliko vam ta informacija znači. Zašto ne? Najčešće je nalaz uredan.