Stranica 22 od 50 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    Mury čestitam, jo1974 također, čestitke i nadam se da ćemo donijeti ovdje malo pozitivnih vibracija i za one koje još čekaju....
    X

Čestitke od srca!

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Draga Mury iskrene cestitke od srca

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mury draga čestitam od Nakon svega što ste prošli ti i tm, ovo je najljepši Božji dar! Uživajte i veselite se malom božićnom smotuljku!
    I svim drugim curama ~~~~~~~~~~~~ da što skorije postanete trbušaste!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mury stalno sam citala tvoj status i nikako se nisam mogla nacuditi kroz sto sve covjek mora proci...ovo je divno za vidjeti i od srca ti zelim veliku srecu do kraja

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Mury čestitam od srca i želim školsku trudnoću, ajme koje veselje si donijela!!!
    Uspjela si izmamiti i suze... većina nas je pročitala stare postove, od početka, u ovo vrijeme što smo na forumu, od kad jesmo, kad i ne pišemo, kad smo i mi u nekoj od faza... prošle smo sa zakašnjenjem i vremenskim odmakom i tugu i sreću s curama ovdje na forumu, s tobom...nismo si nikad ništa rekle jer je to bilo prije...neke su isto sada trudne, a da ni neznaju da mislimo na njih i pratimo dali je sve uredu, a s nekima se kave sada piju i bebolinci nam se njihovi smiju...
    Želim ovo zadnje svima nama zajedno!

Kako je to naša Frćkica lijepo sve napisala!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Drage moje!
    Jutros smo bili na prvom UZV na 5+5tt. kuca nam 1 SRCEEEEE!!! Ovu sreću tesko je riječima opisati....))
    I ovo srce je bio mali dvodnevni !!(bila su 2 dvodnevna i evo jedan kuca)

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bravo Noemi! I bravo mrvica mala

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Noemi, bravo za srčeko! Uživaj sa svojom malom mrvicom!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bravo Noemi , sada laganini dalje do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
    A ja sam kao pijana, pijem utriće jer me strah infekcije, pa me mantaju po cijeli dan, a miline, koja nirvana ,samo spavam pa nemam vremena misliti na ružno i negativno

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

čestitke!
    Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, evo konačno da Vam se javim. Naime, prošla sam puno postupaka, više od 7 godina muke i patnje nizasto. Na forumu s vama sam bila svakodnevno i onda više nisam imala snage za pisanje, organiziranje kavica.....pomalo sam išla onoj izlaznoj strategiji, ali duboko u sebi sam ipak još imala neku trunku nekakve nade gdje sam sama sebi obećala da ću vam se ponovo javiti kad ostanem trudna....
    Ali krenimo redom, nakon SD, dogovorila sam termin u PFC Prag, na SD sam se ioak upisala za lijekove i čekala......nakon toga šok rastava braka!
    Znači sve moje nade su pale u vodu.....Počela sam raditi, i krenuo mi je život novim tokom, udala sam se ponovo i ostala trudna prirodno!!!!!!!
    Mislila sam da nikakve šanse za to nema. Sada čekamo maloga dečkića koji dolazi sredinom srpnja ove godine.
    Znam da vas tu ima puno novih, i da me se puno Vas i ne sjeća, ali sjećam se sebe i mojih početaka da su me ovakve priče znale jako radovati, davale su mi nadu i kad mi je bilo najteže. Želim Vam svima puno sreće i ne odustajte, nada uvijek postoji..........

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

vidim da je ovdje jako veselo pa sam i ja došla počestitati!

Mury, Jo1974, Cannisa

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj izluđena prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, često vas čitam i napokon sam se odlučila i pridružiti.
    Sretna sam zbog svake kojoj uspije i tužna zbog svakog neuspjeha...
    Imam već curku dobivenu prirodno(ICSI nije uspio) i kako su mi ostale dvije blastice 02.05. sam imala kriotransfer.
    Mislila sam da se neću uzrujavati ako ne uspije i da me neće izluđivati čekanje, jer ipak imam već jedno čudo, ali...
    Stalno osluškujem svoje tijelo i tražim simptome... Jučer mi je bio 3 dnt i nisam imala bol u maternici već više grčenje lijevog jajnika, cike mekane. Danas mi se podriguje malo i nekako mi je čudan okus u ustima, i imam osjećaj da ću procuriti.
    Neznam da li sam umislila sve to? Neznam ni zašto i kako sam iz faze biti će volja Božja došla u fazu plače mi se, jer šta ako mi ne uspije??? I još jedan simptom, promjene raspoloženja, sad sam trenutno cendro
    Izluđena, sve su to simptomi i nesimptomi. Svaki put nakon ET sam imala SVE simptome, kad nisam imala ništa pitala sam se zašto ih nemam. I podrigivanje, i želja za slatkim, za jagodama u 11mj., krempitama koje sam tjerala muža da ih ide kupiti i kad je donio dvije bijesno sam ga pogledala u smislu da ti ne padne napamet da mi jednu uzmeš, i probadanja 4-5dnt, izostanak menge, sise prave za naslovnicu Playb**, o raspoloženjima ni ne želim... Još nisam trudna. A ima cura koje nisu imale nijedan simptom a prokucala su 2 srčeka. Tako da... odmaraj mozak koliko je to moguće! Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mury cestitke!
    Ostalim curama takodjer: jo, cannisa i sve ostale koje nisam polovila

I puno ~~~~~~~~ ostalima

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kako je lijepo citati fine vijesti..Nekako dok sam bilaa u zadnjem postupku, sve je bilo toliko depresivno,samo su lose vijesti stizale...neka se ovaj trend nastavi Svima vam saljem puno pozdrava,srece i snage Cestitke svim sretnicama

ninanina35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

bok cure! evo i mene tu! vidim da ste ovdje bolje aktivne nego na drugoj str.! pa reko ajde da se i ja pridružim i čestitam svima koje imaju prekrasne bete i mala srčeka kraj svojeg srca! <3 Sretno naravno i ostalima u kojoj god fazi bile! ja sam svoju dozu klomića popila ..bila jučer na pregledu..opet u četvrtak i još uvijek neznam na kakav postupak idem joj ,joj! al kakav god da bude ja sam spremna,makar se nadam da će se ipak odlučit za ivf zbog moje neprohodnosti! i jedva čekam!! velika pusa svima!!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Varnice, nadam se da ti je punkcija prošla dobro. Ti si u Petrovoj?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mury čestitam koje veselje ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje,sve školski!!
    svim ostalim novim trudnicama i kucajućim srdašcima želim također puno sreće za dalje,
    m@tt,loly,jo,cannisa,noemi ~~~~~~~~~~~~~~~~
    cure koje ste u postupcima ~~~~~~~~~~~~~da nastavite niz sretnih vijesti!!!
    anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni!!
    Svim tužnicama big hug!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno Odbrojavanje 2/2014

Draga Mury, presretna sam!!! Sad samo hrabro dalje... Daješ mi nadu
    Jo,cannisa, noemi bravo žene!!! Ovo je sjajan početak mjeseca~~~~~~ nek se samo nastavi ovako!!! Sretno svima!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od kika222 : 06.05.2014. at 20:17

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mury, Noemi čestitam!!!! Želim vam sve najbolje!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Prekrasne vijesti!! Cureeee čestitam vam od srca!
    Mury skidam kapu do poda. Bravo, bravo, bravo!! Nek vas sreća prati od sada i nadalje! Ti si nam svima velia, velika nada da se trud i samo velika hrabrost isplati. Daješ nam najveći vjetar u leđa!!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mury,

sad tek vidim vijesti !

Nisam u poslednje vrijeme često na forumu,pa malo kasnim sa čestitkama, ali za ovako nešto lijepo nikad nije kasno, zar ne?

Čestitam mila, nek sve bude školski!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nisam cesto tu al skicnem.. Mury cestitke od srca i da sve bude skolski!!!
    I ostalim curkama cestitke na betama, sretno na punkcijama i transferima i neka vam stimulacije donesu puno lijepih stanica!!
    Puno vibrica i prasine za sve u postupcima da se cim prije veselimo i vasem uspjehu...

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Varnice, nadam se da ti je punkcija prošla dobro. Ti si u Petrovoj?
    Je, 4 komada, Petrova

Sent from my PAP5430 using Tapatalk

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

sretno,sretno do samog kraja!!!!!!
    čestitke od srca!!!!!!
    Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Cannisa,bravo za trudnocu i novi zivot
    Jo1974,sretno do kraja ~~~~~~~~~~!!!
    A sada cu ja nastaviti niz nestvarno bajkovitih prica: dakle,nakon 5,5 god.pohoda po ivf klinikama, 9 god.braka,dvije biok.trudnoce,jedne VMT,jednog missed.ab,izgubljena dva andjela u 22 t,hrpom dijagoza,izmedju ostalog bez 1 jajovoda...cekajuci svoj 13 ivf,s uputnicom u dzepu... docekala 27 dc betu 260,a danas 30 dc beta 1460!!!!Sok,nevjerica,sreca,strah....sve je tu u meni,ali vjerujem ako je Bog dao ovo cudo i odlucio se proslaviti u meni i po meni...da cu za Bozic grliti nasu cudesnu mrvu
    Hvala mojoj dragoj bubekici sto me u cetvrtak nagovorila na test,jer mi je zbog fragmina bitno rano otkriti trudnocu kako bih mrvi priustila sto bolju cirkulaciju....ljubim vas sve!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...super...super.............samo lijepe vijesti ovih dana..........!!!!!
    Citiraj Noemi prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje!
    Jutros smo bili na prvom UZV na 5+5tt. kuca nam 1 SRCEEEEE!!! Ovu sreću tesko je riječima opisati....))
    I ovo srce je bio mali dvodnevni !!(bila su 2 dvodnevna i evo jedan kuca)

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

skroz sam luda!!plakala sam na tvoju negativnu betu i sad opet plačem,ali od sreće!!!!SRETNO SRETNO OD SVEGA SRCA

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Cure moje, koji sam ja cendro...
    Jučer sam bila kod doktorice i pita me da li sam bila na transferu i ja kažem da jesam i kako nemam baš puno simptoma i briznem u plač kao neki luđak. Bilo mi je neugodno. Kaže mi ona, samo plači, imaš pravo plakati, a da me utješi kaže pa imaš već jedno dijete... Nije ona mislila ništa loše, ima cura koje nažalost još čekaju na svoje prvo, ali ja sam se odmah sjetila svoje curke koja me već 2 godine moli za bracu ili seku...
    Danas mi je tek 5dnt. Betu bi trebala vaditi tek 12.05., a menga mi po mom kalendaru treba doci 11.05.
    Mislim da ću procuriti prije bete

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Čestitke curama i želim vam dosadnu i školsku trudnocu

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nisam često na forumu ali me posebno razveselila vijest da je naša Mury trudna, čestitam draga i da se grliš sa svojom bebicom za Božić,
    Jo1974 i tebi čestitam, sjećam te se još sa VV a bilo je to davno , nek ti bude sretno do kraja
    Svim trudnicama također želim sreću, a onima koje to još nisu da što brže dočekaju trudnoću, puse svima
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 07.05.2014. at 10:41

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Varnica prvotno napisa Vidi poruku
    Je, 4 komada, Petrova

Sent from my PAP5430 using Tapatalk
    Bravo! Držim fige za dalje...

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

11DC 2 folikula 17mm. Endo 8.5mm

Veceras u 20h stoperica, a u petak ujutro AIH.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Varnica, HelloKitty držim vam fige

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Varnice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bolji rezultat!

HelloKitty ,znači ostali ste samo na klomifenima.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mury čestitam od srca. Od kad sam na forumu pratim te i divim se tvojoj hrabrosti i ustrajnosti. Zaslužila si svu sreću svijeta i želim ti da sve bude školski do kraja.
    Varnice,HelloKitty,izluđena,geronimo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Noemi čestitke za srčeko!
    Cannisa čestitke na trudnoći!
    Za sve koje trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ako sam koga zaboravila nije namjerno

Sutra je uzv i ja umirem od straha. Ne znam dal je i drugima tako,ali svaki put prije uzv sam tako živčana i nervozna,a kad uđem u čekaonicu srce mi hoće van iskočiti. Krvarenja više nije bilo i nadam se da se druga mrvica hrabro drži!

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sretno sutra Arianm...samo se opusti i uživaj u trudnoći....

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ARIANM čestitam na bebici i želim ti da sve bude školski i ok.
    Vjerujem ti da si nervozna, i ja bi bila...
    Drži se i misli pozitivno

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ARIANM sretno sutra. Potpuno te razumijem. Ja idem u poedjeljak. Zadnji UZV e bio 31.3. i sad jedva cekam. Uzbudjena, srce lupa. Tlak ce mi skocit vec znam a ne bi trebao al nikako si ne mogu pomoc. Javi svakako kako je bilo

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Arianm poznat scenarij sa svakim ulaskom u bolnicu. Idem prvo pravac wc pa dalje
    Jucer na UZV sam pitala da li je beba jos uvijek tu.... Kad ce proci taj strah i napetost?
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 07.05.2014. at 15:13

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I ja se pitam isto,kada ce proci taj strah i kada cu se moci opustiti i uzivati u trudnoci?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mislim da ce nas strah sad zauvijek pratit. Uvijek za nesto. U trudnoci i nakon trudnoce i kad klinci narastu. Bar imam takav osjecaj da cemo stalno strahovat zbog necega...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Sretno sutra!
    Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Mury čestitam od srca. Od kad sam na forumu pratim te i divim se tvojoj hrabrosti i ustrajnosti. Zaslužila si svu sreću svijeta i želim ti da sve bude školski do kraja.
    Varnice,HelloKitty,izluđena,geronimo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Noemi čestitke za srčeko!
    Cannisa čestitke na trudnoći!
    Za sve koje trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ako sam koga zaboravila nije namjerno

Sutra je uzv i ja umirem od straha. Ne znam dal je i drugima tako,ali svaki put prije uzv sam tako živčana i nervozna,a kad uđem u čekaonicu srce mi hoće van iskočiti. Krvarenja više nije bilo i nadam se da se druga mrvica hrabro drži!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mury draga čestitam ti i ovdje želim ti urednu, veselu i bezbrižnu trudnoću

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Danas mi biologica nije htjela ništa reći, samo da nazovem sutra... Zadnja dva puta su mi taj prvi dan rekli da su se stanice podijelile, a danas ovo. Ne znam kaj da mislim...:/

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Svim novim trudnicama iskrene čestitke i sretno do kraja.
    Mury i Jo1974 posebno sam sretna zbog vas

Tužnice, zagrljaj i vibram da ne odustanete bez borbe

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Danas mi biologica nije htjela ništa reći, samo da nazovem sutra... Zadnja dva puta su mi taj prvi dan rekli da su se stanice podijelile, a danas ovo. Ne znam kaj da mislim...:/
    Dogodi se ponekad da dan nakon oplodnje pogledaju i ne mogu reci jesu li jajne stanice oplodjene ili ne, takva je prijelazna faza. Bilo je puno slucajeva ovdje, a imam i ja iskustvo, od 4 jajne stanice, na kraju su se 2 oplodile (jedna se podijelila), ali kad sam zvala lab rekli su mi da nisu sigurni jel se ijedna oplodila.

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Dogodi se ponekad da dan nakon oplodnje pogledaju i ne mogu reci jesu li jajne stanice oplodjene ili ne, takva je prijelazna faza. Bilo je puno slucajeva ovdje, a imam i ja iskustvo, od 4 jajne stanice, na kraju su se 2 oplodile (jedna se podijelila), ali kad sam zvala lab rekli su mi da nisu sigurni jel se ijedna oplodila.
    Ufff...
    Čekam sutra...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Varnica sretno!

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ista stvar je bila kod mene. Zvala dan nakon punkcije i biologica rekla da nema promjena i nek zovem ponovo sutra. Drugi dan je već bila 4 stanice. Sretnooooooooo

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Evo da se i ja javim..danas bila na brdu 9dc najveci folikul na desnom jajniku 12mm,kaze doktorica da je zadovoljna i da drugi nisu ni bitni,a endometrij super,u subotu opet idem ali kaze po svemu kak je sad misli da je u ponedeljak AIH..jeeeeee al u subotu cemo znati sve tocno

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Varnica vidim na drugoj temi da iza sebe imas 2 biokemijske i 1 missed ab, jeste radili imunoloske pretrage?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •