Jagodice - istu priču imam i ja... moja mama je imala 2 spontana prije mene,
Evo danas slavim 30.ročkas...
Slobodno mi čestitate :D
Printable View
Jagodice - istu priču imam i ja... moja mama je imala 2 spontana prije mene,
Evo danas slavim 30.ročkas...
Slobodno mi čestitate :D
Mona pa sretan ti rockas!
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 24.3.2016.:preskaceuze:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:dancingfever:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~46.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 30.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~28.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~ 25.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :love2:
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~10.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 7.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Jagodicabobica i Ninci dobro nam došle
u Ljubičice, sretno curke!!!!
Sretan ti rodendan monaaaaaa! Da ga dogodine slavis s bebacem u ruci!
MonaLi, kakva je situejšen kod tebe???
Di nam je nestala Zola? Zola.. di siiiii???
Ima štogod novoga? :kokice:
Hvala vam curke moje, vi najbolje znate moju jedinu želju za rođendan :)
Danas me svi pitaju ono užasno pitanje "kak se osjećaš sa 30?", a ja im kažem fakat iskreno, "koda mi je 23"...
Ništa od menge još... mogla sam to poželiti za početak :roll:
Mona sve najbolje zelim!!! Evo nas od dr dugo se zadrzali u Os. Ugl nalaz ce biti kroz 10 dana. Ali dragi mi je reko da mu je ta sto je radila ultrazvuk rekla da ima neku zilicu koja je jako smanjena i da ce mozda trebat operativni zahvat. Sad neznam sta da mislim jel se netko mozda susreo s ovim??
MonaLi, draga, neka ti je sretan ovaj 30!!!
Anka, joj, kaj nije Limetin dragi imao tako neku dijagnozu? ili sam pomješala? Nadam se da će sve biti ok, pa iako zatreba zahvat, da ćete brzo nakon njega ugledati II
Ostale, danas mi je baš neki koma dan, tipkamo se sutr :*
Jutro!! :coffee:
Anka, Tanita moj mm ima prosirene vena, mislim da se to zove varikokela..jucer je trebao s nalazima kod urologa, pa nije uspio ubaciti se... uglavnom slj.sedmice ide pa cemo znati vise o tome... ugl neki su prijatelji doktori rekli da to oni ne bi operisali, a ni on bas nije odusevljen tom idejom.... opet vidjecemo u konacnici kad urolog sagleda sve nalaze...
Jel se meni cini ili bi mogao pasti koji testic jutros?? Drzim fige :fige: koja bude piskila!!!!
:* :*
Jutro svima, i curke hvala na čestitkama:)
Hoće li onda neko piškiti?
Danas radim do 14h a ne do 15h, ajme koje gluposti i sitnice vesele čovjeka :D
Juuuutroooo! :coffee:
MonaLi, sretan rockas sa mrvu zakasnjenja!
Bas se je zaljubicastilo tamo gore. Kako tko dise? Jagodica, s obzirom da imamo iste dc, kada ti mislis piskiti? i koliko ti u prosjeku traje ciklus? ima netko neke (umisljene) simptome? Jutros sam se sama sebi smijala ko blesava, sva sam se sretna probudila s novim simptomom - bole me grudi i taman si mislim tooo, jos jedan. i onda se sjetim da sam jucer na treningu između ostalog radila i vježbe koje pogađaju mišiće prsa i da je to samo upala mišića! :lol:
Ninci - hvala :) haha to se i meni znalo desiti kad sam trenirala...sva sretna što boli i onda se sjetim :roll:
Jao ja bi da dobim M... poludit ću. A ako dobijem npr danas opet nije dobro jer spolne moram vaditi do 4.dc a praznici su do utorka. Eto ja bi da na Uskrs dođe M, vibrajte za mene :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 25.3.2016.:preskaceuze:
~~~~~~~~~~~~~~~
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~47.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 31.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~29.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~ 26.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~11.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 8.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jutro ekipica !!!! :coffee:
Anka, nisam se s tim susretala, ali želim ti zavibrirati da što prije riješite problem ~~~~~~~~~~~~ :fige:
Ninci :lol:zato ja ne vježbam hahaha !! A od umišljenih simptoma... ajme cijelo čudo. Za 5dpo zbilja pravo čudo !!!!
(od mučnine, bolnih grudi, štipkanja u predjelu maternice, do izražajnih vena, valunga, i ttpp bla bla bla..!!!!)
I sam da se pohvalim, nije to ništa šta moj mozak može još smislit... samo mu treba još malo vremena.. ! A tog
sad imam na pretek dok čekam :cekam: Čekaj da čuješ tek Tanitu :mrgreen:
MonaLi ~~~~~~~~~~~~ da ti m dodje kao poklon na Uskrs!!!
Vidim da me se proziva. Moji simptomi nisu umišljeni, već pravi :lol: Samo, bili su jučer, danas ih više nema :D Dakle, osim nevjerovatne živčanoće i plakanja bez razloga, tu je onaj osjećaj hladnoće, bol u jajnicima, mučnina navečer, sise bile napuhane, više nisu. Podrigujem stalno, i danas me probolo dolje sredina. Danas 8dpo, i eto, čekam nedjelju da se moji divni simptomi rasprše u prašinu!
Mnogo puta sam si rekla da javno neću iznositi simptome dok ne popiškim plus, ali, zanesem se :) I nikad se ne znam koji je ciklus dobitan! :D
Limeta, ja osobno znam jedan primjer gdje je nakon operacije dijagnoza bila normo. Frend kaže da je malo neugodno sjediti i to, ali, prođe. Nažalost, još nisu ostvarili trudnoću. Što se tiče testića, piškim ja onaj svoj rabljeni svako jutro, ovisnost, jbg.
MonaLi, vesele sitnice, da. I uživaj u njima. Mene blagdani deprimiraju jer sam slobodna samo nedjelju, danas radim popodne, ponedjeljak radim normalno, tak da mi je sve to više stres nego veselje. I šaljem vibrice više za tu M. Kad je treba, nema je, kad ne treba, dođe i ranije. Kuja.
Vadila sam danas tsh, idući tj moram po nalaze kod dr., ali čini mi se da mi štitnjača divlja i od tud svi moji silni simptomi "trudnoće".
Imam Hashimoto. Na terapiji sam nekih godinu i pol.
Dobro da si dala prekontrolirati štitnjaču.
:fige: za dobre nalaze. :*
Kaj, sve jajca farbate? :D
Ola komadi!
Padam s nogu, došla s posla, napravila francusku, mileram tortu, sad odoh oribat kupaonu i sebe.
Moja velika curka mi je puno pomogla, jučer je sredila sobe, ljubi je mama.
Tanita.. sam nek farbaju... i mi bi trebale hahahah
O Mami pa ti pravo vrijedna danas bila..bravo za curicu.... :klap:
Jutro, cure, evo mene na poslu.
Ne znam, puna sam simptoma, a opet, sve to moze biti i pms. Voljela bih da se ne nadam, pa se iznenadim, ovako mislim da ce biti obrnuto.
Tanita.. bit ćeš ti nama dobro. Možeš se samo ugodno iznenenadit.. vjerujem da si si sama već izvagala i šanse i da si se pripremila i na " - " jer tako naša psiha funkcionira. Nju ne možeš zavarat. I vjeruj mi nećeš ispast luda ako pokaže " - "jer sve su to i simptomi pms-a koji se jako lako mogu zamjeniti..
Ma sve znaš, u ostalom ja ti želim sreću.. i nedaj se obeshrabriti. Jednom ste uspjeli do plusića.. budete vi i opet!! :love:
Evo jedna svima za ohrabrenje :ghug:
"That's The Way It Is"
I can read your mind and I know your story
I see what you're going through
It's an uphill climb, and I'm feeling sorry
But I know it will come to you
Don't surrender 'cause you can win
In this thing called love
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is
When you question me for a simple answer
I don't know what to say, no
But it's plain to see, if you stick together
You're gonna find a way, yeah
So don't surrender 'cause you can win
In this thing called love
And that's the way it is
When life is empty with no tomorrow
And loneliness starts to call
Baby, don't worry, forget your sorrow
'Cause love's gonna conquer it all, all
And that's the way it is
And that's the way it is
That's the way it is
That's the way it is, babe
And that's the way it is.
https://youtu.be/T6wbugWrfLU
Hvala, Ives. Volim Celine.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 26.3.2016.:preskaceuze:
~~~~~~~~~~~~~~~
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~48.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~ 32.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~30.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~ 27.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~12.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~~ 9.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Anka91dobro na došla uLjubičice!!Sretno!
Tanita prasim te baby dustom na veliko za neke vesele vijesti :*
pratim vas i navijam :)
Dobar dan cure moje!
Kolaci suhi ispeceni, torta glazirana, francuska slozena i jaja pofarbana (muzeku se prijetim ak bu zlocest da budem mu u plavo ofarbala ;) )! I kupaona oribana.
27dc! Trest ujutro negativan. Cekam M da mogu sutra popiti malo vina. Nikad nije isla preko 28, znaci ja za Uskrs farbam gace.
Ljubim vas sve!
Čovječe kak ste sve vrijedne... Ja sam samo jaja ofarbala (7 se razbilo putem)! Nit sam kaj pekla, nista...kaj sam jedina? :O
Sutra idem na doručak kod punice a na ručak kod mojih. Najest cu se mladog luka, jaoooo ne mogu dočekati :)
Jagodice - ajde bar mozes malo zaliti klopu sutra:*
Ooo cure bas ste zaljubicastile listu :)
Kod mene gotovo sve, jos zavrsne radnje i cekat muza da dode s posla da farbamo "jajca" :-D
Tanita ~~~~~~~ saljem vibru za trudnicke simptome. Treba biti pozitivan i vjerovati u dobro!
Jagodice, cekaj ti jos sutra :) nikad ne znas! Koji ti je dpo? Necemo odmah negativu bacat! Trudna si dok se ne dokaze suprotno!!! :)
Sretno cure :fige:
Narancica po meni je danas 14dpo ali nisam sigurna. Ak ne dobijem do rucka pila bum sokice!
Ove godine sam ja prvi put domacin za Uskrs pa se trudim! Haha. I farbala jaja s lukom ljubicastim i odusevljena sam!
Pokusavam ne razmisljati o M da ne izludim. Znam da je proljece varljivo pa ono....
Jagodice, samo se opusti! Sto se treba dogoditi, dogodit ce se! Sve ima svoje razloge... razmisljaj o tome kak ces ugostit svoju obitelj i prijatelje, a cucu pusti sad na miru haha
Ako se M dogodi, dobro, iduci ciklus imamo novu sansu!
"Netko to od gore vidi sve, povlaci konce i igra se"
Prepusti se :love2:
Ma tak i je. Veselim se jako sutra jer ce mama i burazi od decka doc na rucak i popodne moja mama. Pa se veselim jer volim to kad smo skupa i kad se druzimo!
Zapravo mi je sve ovo sad zanimljivo jer sam dobre volje pa samu sebe promatram hahaha.
I vratio mi se apetit, nakon kaj sam 3 dana bila prakticki na 1 obroku dnevno....valjda isto proljece.
Jaooo sve mirisi po kolacima i kuhanoj sunkici! PUS (pred Uskrsnji sindrom)
Curke koje ste ikad ista s ebaya narucivale, jel mora bit bas kreditna? Naime mi ni jedan nemam kreditnu a nebi bas da mi buraz narucuje testove ili lh!
Ja znam, ne treba kreditna. Ja imam Visu electron sa tekućim, PBZ. I kupujem :)
Hmmm. Oki probat cu jedan dan! Hvala ti! Kak je kod tebe? Ista od M?
Noup, jos nista... Pijem antibiotik i probiotik i vitamine... To je moj život ovih dana. A M ce valjda uskoro, hope so!