Vidim da me se proziva. Moji simptomi nisu umišljeni, već pravi Samo, bili su jučer, danas ih više nema :D Dakle, osim nevjerovatne živčanoće i plakanja bez razloga, tu je onaj osjećaj hladnoće, bol u jajnicima, mučnina navečer, sise bile napuhane, više nisu. Podrigujem stalno, i danas me probolo dolje sredina. Danas 8dpo, i eto, čekam nedjelju da se moji divni simptomi rasprše u prašinu!

Mnogo puta sam si rekla da javno neću iznositi simptome dok ne popiškim plus, ali, zanesem se I nikad se ne znam koji je ciklus dobitan! :D

Limeta, ja osobno znam jedan primjer gdje je nakon operacije dijagnoza bila normo. Frend kaže da je malo neugodno sjediti i to, ali, prođe. Nažalost, još nisu ostvarili trudnoću. Što se tiče testića, piškim ja onaj svoj rabljeni svako jutro, ovisnost, jbg.

MonaLi, vesele sitnice, da. I uživaj u njima. Mene blagdani deprimiraju jer sam slobodna samo nedjelju, danas radim popodne, ponedjeljak radim normalno, tak da mi je sve to više stres nego veselje. I šaljem vibrice više za tu M. Kad je treba, nema je, kad ne treba, dođe i ranije. Kuja.

Vadila sam danas tsh, idući tj moram po nalaze kod dr., ali čini mi se da mi štitnjača divlja i od tud svi moji silni simptomi "trudnoće".