Ivana s, zao mi je. Nadam se da ce brzo proci.
Ja sutra idem zubaru, vec sad me strah :-(
Printable View
Ivana s, zao mi je. Nadam se da ce brzo proci.
Ja sutra idem zubaru, vec sad me strah :-(
flopi, bas si brza!! bravo :klap: :klap:
sani :love: bit ce sve ok!
Sani, moja prva rečenica zubarici je bila:ja se bojim zubara :lool:. Al smo nakon dva puta pričale o svemu, ono brusi mi zub, a ja se cerekam. Nemoj se plašit, sve će biti ok :-*.
Lili, Rahela, izvještaj :cekam:.
Flopi bravo!
Kod nas je dan užasan, magla i minus.
jutros smo kćer, pas i ja navijali za našeg trkača taticu na utrci na čudnoj stazi oko tvornice kraš - sjetila sam se svih vas trkačica i bilo mi je žao što vas ne poznajem u stvarnom svijetu tako da vas mogu bodriti.
nadam se da ću uskoro pogoditi i neku sunčanu utrku (prošli put sam bodrila neru i mm po jakoj kiši i mi navijači smo bili mokri skoro ko trkači)
Ivana nadam se da je jednodnevna
Flopi super ti je pejs, vjerujem da ti je bilo krasno trčat.
MB od sutra šetnjice po suncu, toooo
Gdje su nam Lili i Rahela sa izvještajem?
Hej cure
Lili je rasturila, a ja nisam trcala
Jucer sam se probudila potpuno bez glasa, a ni danas nije bilo puno bolje, pa sam odlucila preskociti utrku da mi se sve skupa ne spusti na pluca
Inace, Lili, koma za tramvaj, sreca pa je sve dobro proslo
Jelena, dobrodosla, cure su vec napisale, sve uglavnom pratimo neke trenere ili programe, pa kad ih ides ponoviti vidis koliko si napredovala
Ja sam trenutno na zuzki i njenim zwow treninzima koje gledam na yt
Kjb, koju drustvenu igru ste igrali? Obozavam se igrati
Mb, slusaj naseg forumskog gurua, znas da sve zna :heart:
Koga sam preskocila? Summer, j-la, Mini, Dijana, Jadro, super za odvjezbano i otrcano
I zaboravih spomenuti, Dijana, ljetos sam isla raditi pull up i krivo sam ga napravila, desna ruka otisla skroz ukrivo i jos uvijek mi nije proslo do kraja. Tako da suosjecam za bol u ramenu
Zaboravih Flopi speedy pohvaliti, jesi brza, a nedavno si se zalila da nikako da ubrzas
I da, zaboravih prijaviti svoj shoping od neki dan, nove Mizunice su pale, kad krenem trcat i ja cu letit :lool:
Dan 29
D:malo sjemenki i orasastog, nisam bila gladna pa nisam forsirala dorucak, imali smo rucak relativno rano
R: salica bistre juhe, krmenadla s rostilja i kupus salata
V: eggmjolk i orasasto. Opet nisam gladna. Cudo nevidjeno.
Da mi je netko prije mjesec dana rekao da cu cijeli ciklus prezivjeti bez uh i slatkog.....
Kako su mi moji bili, i mamu zeza tlak, nisam vjezbala, sutra nadoknada.
Rahela zao mi je sto si propustila utrku, ali je grlo u pitanju pa ti se valja čuvati. Prolazim to pa znam kako ti je. Moj glas je od dubokog seksi došao do faze sad ga ima sad ga nema :lool:.
Odradila power sculpt, i sad sam pisala, 117 sklekova sam napravila u 40 minuta. Napominjem da ne radim još ful do poda već do visine lakta, što je meni veliki napredak. Vjerujem da bi i vi mogle više. Sad na kupanje, sva sam mokra.
Bravo Lili, nas spidi :-D! Nisam ni sumnjala :-D!
j-la, svaka cast za sklekove!!!! I ne napominji nista, napravila si 117 sklekova.
Ja se salim s mm da mi zubar mora dati injekciju cim mu kazem dobar dan :-)
Bravo za lili, i za mamitzinog muza! Bravo za sve trkace danas ;-)
Rahela i spajka...niste fer, sad hocu i ja mizunice, pa makar u kutiji stajale, onako ko spajkine, da se ne prljaju :-P
Sani nemoj odmah injekciju, bolje će biti i tebi i zubaru.
I ja sam tako govorila, bez anestezije ništa, a onda mi je rekla, ajd sad zinite samo da pogledam i odmah počela brusiti zub.
Kad sam ja ovoliki strasljivac to iznijela bez problema i ti ćeš :-*.
Samo da te podsjetim da si nedavno botoxirala koljeno, to je mnogo gore od popravke zuba.
A sad sam shvatila i poveznicu, prvo si botoxirala koljeno da ne pobjegnes zubaru :lool:.
Malo da te nasmijem pred zubara :-*.
J-la :lool:
Sani ~~~~~ bit ce sve ok. A sta trebas radit kod zubara?
Ja radije podnesem malo bili nego anesteziju :škartoc:
J-la 117 sklekova :naklon: svaka cast zeno!
Rahela bas mi je zao sto si propustila utrku, ozdravi brzo!
Mini bravo za ustrajnost!
Mm i ja bili u kinu, prvi put ikad sami bez djece (ni kao momak i cura nismo bili)!
Bas sam uzivala :) necemo o tome sta sam pojela, kino je jednom u ko zna koliko :)
J-la :lool: a bome se isklekirala posteno.bravo!!
Sani drzim fige! Ivana s draga vibram da prodje!
Flopice cudo moje ma bravooo draga!
Ispricavam se cure sto kasnim s izvjestajem al ono nisam znala rezultate pa nisam znala sta napisat.
Naime ja sam na pola puta skuzila da sam zaboravila Garmin (1.put u zivotu na utrci) al bitno da sam rezervnu robu ponijela.uz to frendica mi je digla broj dan prije pa nisam imala ni broj.
I tako sam se vec pripremila da trcim bez broja i Garmina kad smo se pronasle 20 sek prije starta pa sam brzinski nakacila broj.
Lili ti si ti bila rastresena od uzivancije noc prije bez djece ;)
Bravo za mrak rezultat!!!
Rahela dobro si odlucila, nema smisla forsirati jos po ovoj zimi.
J-la svaka cast!!!!
Sani, molim te bez panike, samo se smiri, i iskreno ne volim kad mi s vrata traze anesteziju, nekad stvarno nije potrebna a cim malo zaboli mozes zatraziti.
Mene glava rastura, cijeli dan lezim i molim boga da mi do jutra prođe....
Bilo je neobicno trcat bez sata ko muha bez glave. Nemas pojma koliko jos imas za otrcat, nit koliko brzo trcis.
uglavnom moj pb na 5km 22:47 pejs 4:32 (stareka sam trcala na 4:35). Mogla bi i cesce trcat bez sata :lool:
4.u kategoriji (35-44), ukupno 13.zena, najbrza sam bila iz kluba.Prva imena su zaista autoriteti u trcanju npr. Matea Parlov ( trci p. 3:30 km/min).
Vidjela rahelu koja trenutno nema glasa al je svejedno izgledala svjeze.
Mamitzi steta da sam znala rado bih te upoznala.iznenadilo me koliko je puno trkaca bilo (350 trkaca) na takvoj utrci.
edit: na ivana s na komentar o uzroku rastresenosti :lool:
Ivana s a joj još te nije popustilo :-(! Vibram da bude bolje!
MB te se kalorije ne broje ;-).
Napisala sam vam broj sklekova da vam ukažem da svaka od nas kroz neki wo odradi toliko a nismo ni svjesne. Pratiš zadano i odjednom se skupi priličan broj.
Lili wow! Čestitam :naklon:!
ola žene...ne stižem baš pratit,neku sam večer krenula i toliko ste o hrani pisali da se sam se samo ustala i pošla u špajzu...:lol:
vježbam redovno, nabasala preksinoć na ovu simpa ženskicu pa odradila njen kružni:
https://www.youtube.com/watch?v=AulGwjIv3m8 izgleda mi baš taman....
MB,pa kako to da niste prije u kino išli?
ja bome isto s vrata tražim anesteziju, rekla sam zubarici da sam rodila dvoje bez problema ali nemoj mi prčkat po ustima bez anestezije...taj osjećaj iščekivanja hoće li te zabolit,odnosno bolje reć kad će te zabolit...ma nema šanse...i još moraš stat mirno...ona bol od inekcije mi je ništa, drugačija je,ono od bušenja zuba piči pravo u mozak... ali,ima gorih od mene, kad idem kod paradontologice na čišćenje tražim da mi desni malo premaže sprejem, ima pacijente koji pod inekcijama rade prvo gornju pa donju vilicu...(odvojeno u 2 navrata)...
Lili, regrutirat ćeš masu novih vježbačica s ovim avatarom...;)
i brrr za bliski susret,dobro ste prošli!
j la,ja bi počela te sklekove po PS-u ali bome kako im odmiče broj bili bi sve plići i plići... :)
sve gledam o kakvoj hladnoći pričate,u nas oko podne ide preko 10°C, ja šetam sa raskopčanom vindjakom....
ivana,pa jesi li krknula što za bol? ako si povraćala da nije od dehidracije?
kad spominjete borove, danas sam prošla pored crkve blizu mojih, imaju ogromne prekrasne jaslice na livadi/masliniku ispred koji još stoje,samo su odavno pogasili lampice...mislim da čekaju festu sv. Vlaha za skidanje, navodno neki do tada po običaju i drže bor ....
mi smo naš riješili prije nego je MM otišao,ne bi sama mogla bor spremit u šufit...
inače,eno njega u Peruu, pukle mu gaće kad se penjao strmim skalama na brod,većina robe (osim dresova) mu je preuska (jer i inače voli usko) tako da ih mora šivat (između noga) da bi imao u čemu doputovat doma,ha ha ha...sad je naravno na dijeti,LOL....
Skulirana :lool:
Šta reći Lili, rasturaš. Jedva čekam sljedeći rezultat, kod tebe nema nikad na dolje
Skuli, umirem na muža.
Jučer rest, iako sam navečer toliko toga doteglila iz Konzuma da me ramena rasturaju.
Rahela, igrali smo Dixit, nekakve asocijacije - bilo je čudnovato društvo (različite dobi, zanimanja) pa je bilo tim zabavnije
Ne da mi se na posao.......
Ivana, ma sve ja kuzim al ovo je uzasan strah. A danas idem samo na dogovor.
Trebam vaditi minimalno dva zuba i jos ponesto.
Ja sam tip poput skulirane.
Nadam se da si danas bolje. ;-)
Skuli, super ti je muz. Vidis da nije puklo, ne bi ni na dijetu isao.
Skuli :lool: na muza!
A ne znam zasto nismo isli :/
Kad smo bili momak i cura daleko nam bilo (sat vremena voznje u jednom smjeru). S dicom smo gledali crtice u kinu dok nisu mogli sami ostat. Ne znam, sad se poslozilo dosta toga. Djeca se mogu brinit sama za sebe pa je lakse. Vec je pao dogovor za iduci film koji cemo gledat :mrgreen:
Sani, ajme vadjenje zuba :drama:
Imam traume od toga! Nadam se da ce kod tebe proci bez komplikacija ~~~~~
Ivana s kako si jutros?
Kjb zvuci zabavno! Mi smo igrali drinkopoli nedavno, zabolio me trbuh od smijanja!!!
Lili wow wow, neman sta reci :naklon: :naklon:
Jedan ogroman :naklon: Lili? Spremas se za olimpijadu 2020 realno? :sp:
Skulirana, sad kad ti muz pocne spijunirat forum za savjete :lol:
Spremam djecu za vrtic/skolu i slazem raspored za danas. Kad se rjesim djece cu odradit Kaylu, pa posao pa oko 1 idem sat vremena na svoju brzu setnju. :love:
J-la, svaka čast, jesi ono ti pisala kako ne možeš baš sklekove?:naklon:.
Ivana, jel bolje? I ja sam jučer morala mrknut ketonal za glavobolju.:/, propao mi dan.
speedy flopi, :naklon:.
Rahela, bit će utrka još oho-ho. Da, veliki zez za rame, žao mi je da si i ti u toj kaši /:
Lili, bravo, fakat si strašna! Čestitam na novom PB-u. A imala si ti bome i cijeli grad prejahat do ravnica, svaka čast da ti se dalo po jučerašnjem vremenu! U čet najavljuju zatopljenje, ne mogu dočekat.
Mini, pa smanjio ti se apetit, logično, bravo, super ti ide!
skuli:mrgreen:, samo da kažem, ako netko ne zna, na jugu su "gaće" "hlače" :mrgreen:.
sani, drži se, neće sigurno biti strašno, a uvijek je tu mogućnost anestezije.
Skuli sad mu možeš nabijat na nos što te nije slušao :mrgreen:!
Ponavljam, svaka od vas može ove sklekove. Između svake runde sklekova imaš vježbe za core ili noge, pa onda 30 sec pauzu, nije problem, jer se mišići taman odmore do sljedeće. Pa to vam je isto u P90X3, Challenge, gdje cijelo vrijeme radiš sklekove i na kraju nemaš pojma da si uradio 100.
Sani, sretno danas!
Cure, zlatne ste :-*
Lili bravo!!!
Sani držim fige, možeš ti to!
mb lijep vikend, ponovi malo češće!
bravo svima vama zapravo
mini super za tvoju volju i organizaciju!
ivana s nadams eda je danas bolje kod tebe
I kjb također...
prijavljujem jillian michaelsi njezin killer buns & thighs level 1
oko 44 min.
pošteno me oznojila
stara dobra jill
goničica robova :storma:
odoh sad za poslom, valja nešto i raditi :-)
Skuli, :lool: za muza
J-la, bravo za sklekove! Lili za pb!
Flopice, super tempo, i super ugodjaj! A bravo i za danasnji trening.
Skuli, Kris, i jos neko, ako ima, bravo za odvjezbano.
MB, i ja jedva cekam u kino. Al ne vidim ga u svojoj buducnosti jos bar po godune :lol:
Mi smo jucer puno setali po Marjanu, jutros cu neki kratki trening snage, a popodne slavimo malcev peti rodjendan :)
Sretan rođendan malom zmaju :-D!
Flopi, baš si dobro rekla, gonič robova je Jill!
Hvala curkice moje :kiss:
Ja kad malo bolje razmislim zapravo ova motivacija koju dajemo/primamo na ovoj temi fakat zlata vrijedi. Mene je to motiviralo na samim početcima kad sam se priključila temi a evo drži me i danas. Čim nešto dobnro odradim/istrčim eto mene da prijavim :mrgreen: i onda mi bude još draže.
Sani sretno danas darling!
Nije dao Edit:
Hvala curkice moje :kiss:
Ja kad malo bolje razmislim zapravo ova motivacija koju dajemo/primamo na ovoj temi fakat zlata vrijedi. Mene je to motiviralo na samim početcima kad sam se priključila temi a evo drži me i danas. Čim nešto dobro odradim/istrčim eto mene da prijavim :mrgreen: i onda mi bude još draže.
Dijana da pičila sam iz Španskog do Ravnica a sjetila se Garmina negdje hmmm.. na Savici :lool:
kjb je zasad stalno imam pb-e, al doći ću i ja do plafona kao i svi, tad će bit ups kako... :-)
Sani sretno danas darling!
Nera :-)
Nego najavljuju topljenje leda i zatopljenje, jesi u stavu spremna za :trci:?
Ja sam počela imati velika očekivanja od naše Flopice, vidite li vi cure kako je ona ubrzala: Speedy Flopi runs Plitvice!!! :trci:
Lili mi ti zivmo u posebnoj mikroklimi, ja sam jutros morala cistiti snijeg, a bome je i Nera do auto svoj razgrnula.
Lili, žao mi za nezgodu s tramvajcem. Ja sam ju imala kad su veliki bili mali, kod džamije mi tramvaj strugao zadnji dio auta, a ja se ljuljala s djecom unutra jer od gužve nisam mogla upasti u traku, svi stajali na mjestu. Malo bio zguljen, al ZET-ovka se nikad nije pojavljivala na sudu i palo u zastaru.
Ženo-zmaj, ti rasturaš! Ko prava profićka!:klap:
Kako sus veli, nama danas zasnježilo. Ne bum krenula prije veljače.
U petak na povratku s Noći muzeja u 23 žena trčala, a u sub sam srela trkača u 23 h, još u svakoj ruci nosio mini utege.:-o
Sani, samo hrabro! Ti si ko moja Mazica. Kitica popravi po 2 zuba, a Mazica ne želi ni ući. Jedva jednom otvorila usta i to je bilo sve. Ima 4 popravljena zubića, al treba ponovo. I tako mi nju dovedemo, al ona ni na stolicu ne sjedne.
Bravo za sve vrijedne trkačice i vježbačice!
Nera, mazica sam od glave do pete :-)
Trkac s utezima u nasem selu??
Potpis pod spajku, auto sam jutros cistila.
Flopi, bravo za jillku! Ona je zvijerka.
A ti em si brza em ces imati ubojita bedra :-)
Izvadila sam cetvorku kojoj nije bilo spasa. U petak sam narucena ponovno u 9h.
Sad malo boli rana ali da se izdrzati.
Moram ici raditi tortu. Sutra je mm rockas.
A mislila sam se i s Bobom podruziti. ;-)