Telefon mi je poblesavio. Jutros sam odradila pola 6w6p. Idem na punkciju dojke pa da usutkam Jeremiju u sebi odskakutala sam bez obzira na kasnjenje.
Printable View
Telefon mi je poblesavio. Jutros sam odradila pola 6w6p. Idem na punkciju dojke pa da usutkam Jeremiju u sebi odskakutala sam bez obzira na kasnjenje.
Kosjenka, hug... Bit ce sve ok, samo hrabro ~~~~
kosjenka ~~~~~~~~~~~~~~~
betty, 167cm
Kosjenka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne znam d ali d ažicam vaše slike jer neću onda nikada staviti svoje, a bio bi red da uskoro koju okačim i hoću, samo čekam dan kad ću se osjećati spremnom za kritiku. Sada sam na 53 kg, ali koža na truhu nikako da nestane.
Nisam trčala nekoliko dana, znoj (čit. boravak u grudnjaku među cicama) ubio je mp3 skupa sa uljuljkanom kompilacijom. Jadan on i jadna ja. Posudila sam neki do kupnje nekog koji će negdje na meni visiti, izvan grudnjaka ovaj put.
Danas se vraćam na stazu. Sa čudnom muzikom.
spajči još te jednom čujem o tvom salu :oklagija:...pa ti si utegnuta, i nema tog celulita o kome pišeš...
vikki, dupe nad dupetima...od zadnjih slika vidi se pomak, i to veliki...a puzavac je premeden :zaljubljen:...
kosjenka ~~~~~~~~~ bude to sve ok!
MB to pravo bolno zvuči :-(...~~~~~~~~
Kosjenka, neka sve prođe dobro! :love:
Kosjenka držim palčeve :love2:
palčica samo ti stavi slije, nećemo biti preoštre :-)
vikki pa bem mu miša jel jedina ja trebam biti u neznanju?! :P
malena beba drži se, ja tvrdim da su ti blesavi padovi uvijek najgori...
ugl., odlučila sam se za BR od jiilian, odradila sam onaj c1
čini mi se da će mi trebati neko vrijeme da pohvatam što kad i kako
ali bitno da se skače, tako da ne brinem previše...
Kosjenka ~~~~~~~~~~
Anci, a kakav pomak bi ti htjela? Tak i trebas biti!!! Mrak!
Zhabice, a bezobrazne li prve slike :mrgreen:
Vidi se da si vjezbacica i sad, mislim, nemas se sta zaliti, samo malo ucvrstiti
flopi pa ne ide prvo cadio
ide wo1, wo2, c1, wo1, wo2, c1, pauza
i drugi tjedan isto tako
ja prepisala od kavofob :strebsa:
Kosjenka :-*
MB, polako
anci, ti si meni sva sesna. Ne treba ti dalje mrsaviti.
ostale cure, jel me ignorirate pa ne saljete linkove na fotke?
Ja sam se pofotkala, isti badic, isto mjesto, ista poza (koliko sam mogla pogoditi), godina dana razmaka.
Meni se cini da sam malo dobila mase, ne vide mi se vise rebra iznad cica. Malo sam dobila i drugdje. :mrgreen:
I definitivno vidim da sam gornji dio dobro nabila (na fotki s ledja se vidi) i jos mi je ostalo posla oko dupeta. Naravno. :-)
Zhang, fala, sreco! Salji fotke!
Mb, kako ti je?
Ginger nek sam ja odradila pa ću sutra zamijeniti redosljed...
vidjela sam da nisam sve dobro shvatila , gdje si ti točno našla taj raspored?
na FM?
zhang i ja želim vidjeti slike!
zhang daj slike!
anci dobro mi je samo me pece. ogrebala sam lakat, podlakticu, bedro, koljeno,,rasjekla jedan prst na ruci i jedan na nozi te iman manju ogrebotinu ma ledjima :/
Mb, joj... Bas koma :(
Zhang, da, dobila su meso i bas si mi lijepa :heart:
Super izgledas! Ova zadnja fotka u spavacoj s medicinkom? mi je super :)
Bas si kulerica :)
Fotka u spavacoj sa medicinkom :lol:
Kako kaze balasevic: sram ga bilo tko pomisli lose :mrgreen:
Hvala ti :-*
Ja sam vec mislila jesam li kompletno zabrijala ili stvarno imam vise mesa.
zhang može i meni?
ja vam sada i nemam nekih sličica za podijelit jer već dugo redovno ne vejžbam, niti pazim na ishranu...imam neke dvije fotke, koje bi mogle poslužiti za prije i poslije u kilama a ne u formi...
i još kad naučim na fotkiju aploudovat slike :mrgreen:...
Flopi, sori, poslat cu veceras kad budem za laptopom svima, ne znam s moba.
Joj sorry, mislila sam se vratit na tvoj post i komentirat da prihvacam izazov :mrgreen: nema odustajanja! Barem godinu dana!
Evo saljem ti fotke i cekam tvoje! :heart:
Nedavno sam naletila na nase fotke od onog ljeta, sjeca se, morala bi ih ponovo potrazit pa ti ih mogu poslat ako hoces?
MB, uf! Stvarno zvuci gadno :(
Daaaaa...salji. bas sam daas vikki rekla da te ja pamtim zgoodnu. Idem sad skicat fotke.
Ima, inace, jedan izraz na koji naletim na sportskin stranicama: a year from now, you wish you started today :-)
Zhang, bas tako!
Sjecam se da si u rujnu napisala- ako zelite novi lool na plazi, sad je pravo vrijeme za start :lool:
Core cardio beta, nije tako strasno ako se uzme da je cardio :uteg:
ma iskreno ne znam da li zato sto nisam vjezbala od petka ili zato sto taj cardio i nije tako strasan
i kakv je taj speed 2?
sutra popodne je opet rodjendan, pa razmisaljm opet oko 6. ocu to ja moc? :kbell:
To je bilo u rujnu? Dobro sam i napisala :lol:
Uglavnom, zaba i spajka preeeetjeruju. To je sve sto imam za primijetiti. :-P
Malo discipline i evo vas. Vidite kako sam u rujnu bila pametna :lol:
Našla sam slike!!!!!!!!!!
Šalji mail na pp :*
kako su nam djeca bila mala, bebice :heart:
Spajka, ak me sjecanje ne vara :ginko:, meni je beta core cardio laksi od alfa cardio. Eto :D
A sad malo ja :lool:
2 runde:
10 comp.burpee
20 goblet squat s 8 kg
10 dive bombers
10x2 one leg DL s 8 kg
I dvije tabate: high knees i air squats.
Standardni disclaimer za dive bombere... Al bez muke nema nauke :lool:
Dodala sam dvije tabate jer bi me zhang pitala hoce li biti sto od cardia popodne :lool: pa sam napravila ove dvije. Ok, sefice? :D
kad ja napravim dive bombere kako se zapovjeda to cu smatrati svojim pravim pravcatim uspjehom, dakle khmmmmmmm khmmmm nikad :kbell:
Anci je laksi je, sad me muci speed 2 za sutra ujutro, neko je rekao da je teskooooooo, negdje mi zvoni tako u glavi.
palči sa 53kg i ako se ne varam 163 cm si ovako odokativno napamet bi rekla i premršava.
Hvala cure na vibrama, kako sam i mislila nisam danas raspoložena za neko vježbanje, sutra idem sa klinjom u zg tako da opet ništa. U srijedu nešto kratko i jako (ovaj speed 2,0 je savršen)
MB~~~~~~~~~~~da nam što prije zacijeliš.
Spajka, to je speed 3 :)
Dakle, nemas izgovora za sutra.
Kosjenka, mislim na tebe :)
Spajka :-P
anci, dobro da jesi jel bih te vec priupitala :mrgreen:
Ajme mb :-o koma!
Kosjenka si dobro?
zhang cekam pp!
flopi, poslala mi neki link na face, cini mi se
al ja neman fejs pa ne mogu ponoviti
idem potraziti di sam zapisala
Evo:
body revolution
1.faza
1. i 2. tjedan: w1-w2-c1-w1-w2-c1-odmor
3. i 4. tjedan: w3-w4-c1-w3-w4-c1-odmor
2.faza
5. i 6. tjedan: w5-w6-c2-w5-w6-c2-odmor
7. i 8. tjedan: w7-w8-c2-w7-w8-c2-odmor
3.faza
9. i 10. tjedan: w9-w10-c3-w9-w10-c3-odmor
11. i 12. tjedan: w11-w12-c3-w11-w12-c3-odmor
Gore fali da mi je to poslala kavofob
zhang sta si zgodna :naklon: :naklon: super, super izgledas! trbusnjaci :naklon: i jesi, nabacila si malo mase
jesan, dobro sam se pribila, sva srica nigdi nisan glavom udarila