Turkish getupsi su zakon! S desnom sam mogla i vise, ali lijeva mi je koma
Printable View
Turkish getupsi su zakon! S desnom sam mogla i vise, ali lijeva mi je koma
Moze sutra. Preko moba mi je komplicirano.
Koje je olaksanje vjezbati kad nemas viska kose. Odrezala sam ju :)
Danas piyo core. Kad se sjetim kako mi je plank nekad bio tezak, a sad mi je bilo lakse raditi dizanje jedne noge do lakta i nazad u pravom planku nego na koljenima.
Uopce ne znam kako su uspjeli održavati se na podlakticama i jednom koljenu. Mene je boljelo koljeno od pritiska. Lakse mi je na stopalu.
cubana vidila sam na fejsu, bas ti dobro stoji kratka kosa :)
ja upravo gledam sta bi vjezbala danas :) triba isprobat nove patike :)
betti :naklon:
beta cardio triput prekidan, al dobro.
I ja se užasno znojim po licu, cijela kosa bude mokra, neko sam vrijeme nosila ove znojnike oko ruke i to je zapravo dobra stvar. I spasila sam se kads sam se ošišala, no nisam skupila hrabrosti ošišati se nakratko (imam neku jadnu kosu, ne znam kako bi to izgledalo).
Palčice, super za jesenski plan, ja sam odustala od zagrebačkog, stalno imam neke pauze pa ne stignem prema planu trčati, ali ako budeš išla otrčat ću koji kilometar s tobom kao podrška :)
Anci, kako ti se sviđa raditi s girjom, koliko ima kila?
Betty, to je izvrsno ako možeš ta turska dizanja s 8 kg :-o nisam probala dosad, bojim se da bih se tek onda ozlijedila, izgleda mi dosta teško.
Prijavak: jučer 5,5 km, takva se nevera spremala da su i sve trkačke aplikacije crknule. Jutros plivanje pola sata (nekakav pokušaj 40 sec kraul ili leđno, 20 sec lagano prsno), more je toplo, ali sam se vani smrznula ko usred zime. Večeras 8 km, baš mi je sjelo sad kad je zahladilo.
Vikki, svidja mi se i iznenadjena sam da mi nije tesko raditi s 8 kg.
Bojala sam se da ce mi biti tesko, ali je ok. Sad mislim da bih mogla normalno svingati s 12 kg :lool:
nije te privukao zwow 4? :mrgreen:
koje si to kupila?
danas mislim da ću ovaj pa probaj ako ti paše: http://warriorz.us/zwow/z69/
jedino ne znam jel se može čime zamijeniti plank pull. nemam baš mjesta za to :/
možda probam, ali mene prilično nervira ako se stalno moram vrtjeti i nešto namještati :lool:
edit: zaboravila napisati- jutro sam započela sa 100 swingova! 5*20. divota :heart:
Flopice, tebi sam vec prije rekla da si krasna, ali ova mala ti je genijalna. To su neki novi klinci :-)
Moji rade zgibove, stariji se vec dobro ufurao..
nemoj sad, cijelo jutro si mantram, nes landrat cijeli dan, nes jest sve s nogu, spremat ces kucu, oprat ces sve jastuke i zavjese (prozore sam vec eliminirala, stata rada kad kisa stalno pada), spremit ces kuhinju i tako to, bas me zanima sta cu danas popodne napraviti :alexis:
Jucerasnji trening, s pogledom na Zlarin :heart:
2 runde:
10 kick through push up
10 3xjump lunge&kick
10 one leg dead lift with row - right (sa nekim kamenom s plaze :mrgreen:)
10 side pland hip raise - right
10 one leg DL - left
10 side plank - left
:lol:
spajka, blago ti se!
ja picim mami s cergom (bez mm) i ostavljam BR doma, radit cu one vjezbacke izazove sa fitmame, jer me tamo tehnologija zafrkava
betty, covjece, ti nisi normalna
e, vidla sam jucer u nekom ducanu girju od 2 kg
i mislim se: pih, koja glupost, kaj je to mojic curama :lool:
a prije koji mjesec nisam ni znala kaj je to
Ja san julčer ko spajka - pekla palačinke :mrgreen:
I nemam problema sa kosom :mrgreen:
Al imam sa motivacijom ovaj tjedan :/ pišem jedan rad i svaki minut mi je dragocjen pa odma najranije jurim na posao i preskacem teretanu, evo vec cetvrti dan, danas sam cak dosla do tamo i okrenula se jer kao mozda cu ga uspit dovest do draft verzije da posaljem sefici. A i poprilicno sam umorna ... Nadala sam se da cemo popodne planinarit ali je vrime katastrofa, ne moš nigdi sve ove dane. Mozda uspijem bar odvozit biciklu danas popodne.
Cubana, jesi skroz na kratko?
e palčice, nisam komentirala, super za maratone? jel to inače ideš ili ti je sad prvi put?
betty, koji kul trening!
anci, ne znam jesam vec napisala, meni se ti zwowovi koje ti linkas uvijek cine jako teski, ne mogu sebe jos ni zamislit da ih odradim, mozda bi na jesen mogla pokusat nesto, al bas su izazov.
vikki, blago ti se za plivanje
Kosjenka, kad ce bit rezultati? bit ce sve dobro :hug:
Maruska, potpisujem MB, vidi koliko sam ja komplimenata dobila a ne da ne mislim tako nego ono dijametralno suprotno od toga, tako da - salji slike! i ti seni!
cubana, koliko si se ošišala?
vikki, pa nije toliko teško, ja sam radila s 8kg, s tim da mi je 8 prelako za desnu ruku, a taman na granici teškog za lijevu ruku
malo jeste iscrpljujuće, pogotovo kad ima toliko ponavljanja, ja nisam mogla vjerovati koliko se znojim dok to radim, a uopće nisam bila zadihana
anci, super za jutarnje swinganje! :lool:
spajka, nećeš ništa napraviti, vjeruj mi :bin_der_dan_dat:
Dok ja napišem eto još postova ...
spajka, aj lipo gustaj, steta rada na kucanskim poslovima kad ce se ionako opet sve zaprljat :mrgreen:
Anci :lol:
zhang, ninja :heart:
Ginger, ja san sad guglala i konačno znam što je girja
Eeeee da, betty, super trening.
i probala sam toes to bar, mogu samo do pola.
Zhabice, zasto ti, ono, ne vjezbas doma?
Ovako sa odlaskom u teretanu, to je stvarno dosta vremena. Doma mozes u pola sata biti gotova....
zhang, majketi, na ovoj sam temi valjda godinama :lool: pa te ne kužim do kraja. što je kick through push up?
:lol:
To je od zuzke. Probat cu ti naci link.
mene je vjezba odusevila kad sam ju vidjela.
a cak je ona to iskombinirala sa girjom.
Svidjet ce ti se.
zhang vidis da pise rad :P
moj neki otisao i sad cekamo, nisu jos odbili pa valjda ima nade :lool:
svake godine ostanem ja par dana sama, jer moram rastegnuti GO na sve silne praznike, pa ne mogu ljeti ostati dugo. i nekad napravim nekad ne. mozda ovaj vikend zbilja se i upregnem. morala bi jer nisam vec neko vrijeme.
sad sam se sjetila prosle godine nisam ostala sama, vec sam landrala po islandu (sa 4 frendice). nije ni to lose bilo. MM smatra da mi mora nekako par dana dati samoj, da mogu cijelu sljedecu godinu izdrzati.
A mozda cu provesti vikend s inesicom u vrtu i pit cemo caj iz mog finog porculanskog seta. i vegetirat cemo.
joj mrzim kad imam toliko mogucnosti. a onda vrijeme proleti i dodje subota kad ja moram ici dolje.
vis ovo ljeto bi se mogla i vdijeti sa vjezbacicama. ruzno je vrijeme, nema kupanja. dakle splicanke ocemo jednu kavu?
Zato što zapravo nemam mjesta. Mogu radit recimo neke vjezbe u kojima se puno ne mičem, joga ili neko rastezanje na podu, al to nema nekog velikog smisla, uvijek ima neka vjezba di udarim u komad namjestaja ili luster i zapravo se ne mogu pošteno ni rastegnuti :roll:
U svakoj sobi u kojoj sam pokusala vjezbat imam luster, cak i u hodniku! u kojeg redovito uradim par puta, zamahujuci, ako hocu u svojoj sobi vjezbat prostor za vjezbanje mi je sirok max 1,2x2m izmedju mog kreveta i prozora, kad rasirim ruke udarim u nesto, ako hocu u dnevnome vrlo slično, u djecjoj sobi imam malo vise prostora al mi je luster iznad glave, cim poskocim udarim u njega, ako se maknem od njega udaram ili u ormar ili u krevete dječje ili stolić, a o legićima na koje sam nagazila, sjela ili slično da ne pričam, pokupimo sve i redovito ostane taj JEDAN kojeg ja dohvatim :tantrum:
Uglavnom, pokušala sam i uvijek ima nešto što mi smeta i to me uzasno frustrira, da ne govorim o djeci koja sjedaju po meni kad se krenem na podu rastezat, pa bi i oni sa mnom a i ovako nema mjesta i tako, odustala sam nakon nekoliko pokušaja.
Teretana mi je usput, na putu do posla, ponesem sve za otusirat se, nemam fiksno radno vrijeme, krenem od doma oko 6ipo i u 8 sam na poslu. Kad odem fizcki na takvo mjesto onda sam na to koncentrirana i skroz mi je drugi djir nego doma. Zapravo mi od svega najvise pase pilates i grupno vjezbanje al mi se bilo jako tesko uskladit sa ostalim obavezama, pokusat cu mozda opet na jesen krenut pa vidjet kako se izorganizirat.
Mislim da je to ovaj, nesto me zeza pomretanje videa. http://youtu.be/qHuEd3KVAwk
Kaj su plank pullovi?
Tko još ima link i pass, selfie je gore.
Skroz na skroz :)
Živciralo me to svakodnevno pranje. Vježbam navečer i ne mogu ići spavati dok se kosa ne osuši, a suha je ko ona mama metla sa reklame :)
Spajko, meni prošlo dva tjedna. Oprala sam frižider :sramota_od_domaćice:
Cubana, prelijepa si!!! Super ti stoji. Jako si slatka :)
Zhang,
Plank pull imas na zwow 69.
http://warriorz.us/zwow/z69/
To je ono kad si u planku i vuces uteg po podu.
anci nije me privukao onaj zwow :lool:
pogledam ovaj danasnji sa laptopa poslin.
evo me taman na davanju krvi tako da cu to odgodit za sutra.
patike su ove: m.sportsdirect.com/mt/www.sportsdirect.com/new-balance-480v4-ladies-running-shoes-214307?un_jtt_v_un_PDP=yes
uzivo su jos lipse :)
zhabs drzim fige za planove i razumijem te za nedostatak prostora, ja sve moram istjerat iz sobe kad vjezbam i jos pola stvari moram razmaknit
ne mogu vise editirat, evo link opet, valjda je sad ok
http://m.sportsdirect.com/mt/www.spo...t_v_un_PDP=yes
moje su ljubicaste :)
ja drvim po drugom tjednu Focusa:-)
Flopice, mala vježbačica je odlična :zaljubljen: , skroz je fokusirana .
Cubana, dobro doša u kratkokose :-)
A sto se tice spremanja, ja sam tek jucer skinula posteljinu s djetetovog kreveta :oops:. U ponedjeljak stiže doma pa da ju ne dočeka :mrgreen:
Kosjenka, vjerujem da će nalaz biti dobar :hug. I ja sam prije par godina radila punkciju no sve je bilo u redu.
Ma idem grupno. Imam taj plan u primozgu da jednom krenem kao i vi sa kućnom vježbanjem, ali zbog raznih okolnosti sto tehničke sto osobne naravi, mi je zasad lakše ovako.
Tu i tamo odem ba streching gdje već idem dvadeset godina.
Ali pred nešto vremena sam u istom centru otkrila jednu drugu grupu koju vodi jedna super ženska.
Ona to zove bodyfit, a to je mješavina svega pomalo, ali sa jakim naglaskom na središnji dio tijela i snagu, sa dosta elemenata pilatesa. Voditeljica vodi plesne radionice, vježbe za polaznike muzičke akademije, i radi certifikat iz pilatesa. Tako da je zapravo sama osmislila tu neku svoju metodu.
To mi bas treba. Kad sam bila dvadeset mi je stretching (sa dosta vježbi iz baleta) i callenetics bio dovoljan.
Sad trebam vise snage i trbušnjaka razne vrste. A ona nas stvarno ubija. U početku sam mislila da ću umrijeti. Side plankovi su mi bili sf, a sad već imam puno više snage.
I to mi bas treba. Ja sam visoka, tanka s dugim nogama, tako da su sve te vježbe gdje trebaš trbušnim mišićima dizati noge (sistem poluge) meni uvijek bili noćna mora. Rastezljiva sam bila i ostala, ali vidim, kako vrijeme ide, da mi popusta snaga, te da se sad trebam više na nju fokusirati.
I bome, to je super osjećaj, kad vidim kako su mi leđa puno cvrsca i cijeli torzo se stisnuo.
Cubana, super ti stoji, ali meni je i dalje zao tvoje kose :zavidna:
Spajka, ako te tješi ja najmanje napravim, kad imam najviše vremena.
A iskreno rečeno, ja taj lijepi tjedan kad si sama, ne bi trošila na zavjese i jastuke i spremanje kuhinje. Nikako.
Vježbaj i uživaj.