a šteta :lool: samo sam kratko držala slušalice, ostalo sam pregledala nabrzinu bez zvuka, možda ubacim ovo ponekad
samo ne znam kad :škartoc:
Printable View
a šteta :lool: samo sam kratko držala slušalice, ostalo sam pregledala nabrzinu bez zvuka, možda ubacim ovo ponekad
samo ne znam kad :škartoc:
Skulirana pisale smo istovremeno. Nadam se da ce ti brzo proci trbuh a kod mene nije do pune pupe nego sam nadam se povratila tu 1 kilu. Ubrali mi treninzi metabolizam samo tako jela ko termit a sve laksa. Sad je to stalo nadam se.
Valjda me necete cuti koncem zime kako kukam da bih se spustila ispod 60kg ha ha ah zene...
Jucer decelerator a danas mmx.
Al neka me prehlada lovi, spojilo se s pms-om. :bljak:
:-* svima
Sani :love2:.
Danas na rasporedu upper. Radila sa 4 kg i osjeti se da ih nisam podigla kako treba od augusta. Ramena i prsa sam morala sa 2 kg, to mi je oduvijek stekalo.
ja sam opet danas samo plesala, nadam se sutra pojacati zuzkom
bas sam umorna, odoh u horizontalu uz knjigu
elizabeth george i inspector lynley, well-schooled in murder
nista bolje od engleskih ubojstava za odmaranje :aparatic:
Sani :love: nek brzo prodje!
J-la, summer :klap:
Ja sinoc u 22h napravila zwow 59 :)
Danas cu na fitnes, nema mi pilatesa ovi tjedan jer je instruktorica na edukaciji, moram vidit sta se nudi umjesto toga.
summer, kužim te za ubojstva u engleskoj, ona uvijek lijepo opuste čovjeka :lool:
ja sam se sinoć riješila bolesne i zdrave djece i onda odvježbala onaj Stronger što je willow gore linkala. Baš mi je tako nešto trebalo za buđenje, nije previše težak i za razliku od zuzke svako malo ti da vremena da dođeš do daha.
Kod mene jutros upala mišića, onih između prsa i ramena/ruku. Nema grljenja danas :lool:.
Ola cure!
Skulirana, nadam se da nije opet viroza i da si danas već bolje!
Mb, krenula ti summerinin stopama! Bravo, bolje i u 22 nego nikako :-)
Bravo i ostalima za sve odrađeno!
J-la fino si sredila ruke, dobar je feeling priznaj!
Nisam zuzku 100 godina, mogla bih nešto njeno odradit ovih dana. Zapravo mi je ova kombinacija trčanje- girja super pa mi se ne da ništa mijenjati. Jedino bih neko dobro istezanje, imam samo Shaunovo iz Focusa. Dajte neki provjereni link pliz.
Jutros 8km, 5:55. Bilo je super, nije previše hladno, čak je bilo još par trkača osim nas. U ponedjeljak ni jednog!
Ivana s, bravo za trčanje i pejs i girju! Baš mi fali ono naše jutarnje ćakulanje dok smo se pripremale za pm . Što se cenera tiče, uopće nemam feeling da se za njega može nešto pripremati - danas ste imali tempo trčanje, hoćete li uskoro i intervale. I na koliko misliš raditi duge intervale?
Ja danas imam 5x600 metara sa pejsom 5.15-5.10, jedva čekam.
Baš mi treba nešto brzo.
Kjb, sad imam više intervala u programu nego u onom za pm. Ali ovo sam složila za onu utrku od 17km, ne za cener. Uglavnom slično kao i kod tebe, slijedeći tjedan imam na 600m pejs 5:18, to mi je ok, možda ću i brže potegnuti. Imam još neke duže na 1km ali to mi je stavio oko 5:50 u kombinaciji sa 200m na 4:56.
Jel vhodate između intervala ili lagano trčite? Ja sam prije hodala a sad lagano trčim.
I meni je bilo lakše kad sam znala da i ti trčiš i dižeš se s istim ciljem :love:
Ivana super za trčanje!
j-la tako je meni bilo poslije prvog treninga plivanja!
ja sam jučer bila solo na bazenu (kako je bila tekma nismo imali gdje ostaviti auto pa je MM samo odvezao i dovezao),
i plivala punih sat vremena (s ful malim stankama)...
mam bi bolje ide kad me nitko ne dekoncentrira :lool:
danas poslije posla idem sa sis u shoping!!! :-D
unfortunately, sa svojom karticom, but I will survive! 8-)
Ivana s odlicno za trcanje pejs km sve!!
Kjb i ja jedva cekam nesto brzoooo iako ovisim o muzu veceras jel stizem na trening ili ne no svejedno cu odradit.Mogu i sama. Imam nekih pola sata na 5:00 a sigurno cu ubacit neke sprinteve za kraj i onda doma snagu. Pozelila sam se planka obicnog, bocnog, climbersa i sl.
J-la moze ljubljenej umjesto grljenja :-)
MB svaka cast na volji u te sate, bravo darling!
Boxice super za bazen i shopping.odlicne su ti one cizmice.
Ja i dalje zabušavam, al zato idemo u Istru na sportske igre pa bum igrala graničara. U slobodno vrijeme je predviđen pilates i mala škola trčanja, a ja planiram šetnje, trčanje, plivanje... :)
Nera ako budeš imala vremena, idi i na pilates. Statičan a ubitačan :-).
Za upalu me razumijete :heart:!
Lili nije primjereno grliti ljude na poslu, a još je manje da ih ljubim :lool:. Šta ću kad sam puna ljubavi :-)!
Ja sam išla godinu dana na pilates i jako mi se sviđa. Sad se ne uspijevam uskladiti s MM-om i njegovom školicom. Čim ju završi, nastavljam. Imamo organizirano na poslu 2x/tj iza posla.
Planiram ja i na pilates i na školu trčanja i Power walk i radionicu izrade smoothia... sam ak ispadnem na vrijeme u graničaru. :lol:
Ja danas restam. Prehladjena i 1dc.
Kombinacija za ususkat se uz dobar film ili knjigu.
Imam i ja opustajuca engleska ubojstva :-)
meni je jučer kolegica dala nešto milijun puta bolje od poljupca
stojim ja kod kopirke, a ona dođe do mene i veli mi: moram ti nešto reć: otkad vježbaš, imaš super dupe
:sp:
:lool:
mi se ljubimo samo kad su rođendani :)
Tang, dobro da nije kolega:lool:
Spajka, takav kompliment treba zaslužiti:mrgreen:.
Kjb i ivana, bravo za otrčano, vrijedne ste!
Ja sam trebala jučer trčati, ali lijevalo je, pa ću danas; fartlek je u planu.
j-la bravo za povratak utezima!
ok jesam ja jedina koja umire od smijeha svaki put kad spomenete fartlek? :lool:
To je prava kolegica :sp:! Meni samo govore da sam smršala, a niko nit ruke nit dupe ne komentariše :durise:.
Spajka ja volim pipat mišiće kad vidim da neko vježba, a grlim onako, od dragosti. I ne svakoga, i ne ono da se prislanjamo :lool:.
I kod nas je to samo za rođendane.
Ivana, plan je ovakav
Example 1: Long Distance Events (10k, 5k, 3k, Cycling)
- Warm up with a steady jog for 10 minutes
- Run hard, above race pace for 4-5 minutes
- Jog slowly for 1 minute
- Repeat 6-8 times
- Cool down at a steady pace for 10 minutes
To je plan, a realizaciju ćemo vidjeti, ali svakako ću mijenjati tempo.
i meni fartlek smijesno zvuci :jednostavna: :aparatic:
meni je jucer kolega rekao, di si ti meni, lipoto, smrsavila si, sva se utegla <3
malo sam ga potapsala po ramenu, grlim bas drage ljude
inace nisam touchy-feely tip, otvorena sam i zafrkavam se, ali ako te diram usput, znaci da si mi bas drag(a)
radujem se vecerasnjem treningu, necu plesat nego nac nesto za ispuhat se
koje vi dobre kolege imate :mrgreen:
mene nema ko komentirat :( a nije ni da se vide neke promjene :lool: morat cu malo stisnit :mrgreen:
danas bi rado trcala, super je vrime, ali mi zao da mi propada clanarina koju sam platila pa cu otic, ima neki b fit i hiit od 30 min ako stignem prije.
sutra dizanje rano, ljecnicki moram obavit za vozacku.
Kakva razlicita iskustva imamo...ja sam ocito kako ono touchy feely tip :lol:
Mi se ljubimo ingrlimo sta ja znam za rodjendane, nakon godisnjih ili dugih odsustva s posla, kod cestitanja blagdana npr.Nova godina, Bozic, kad netko dobije dijete, promaknuce ma svasta se nadje. Mene ljube kad mi cestitaju na rezultatima s utrki a to je cesto jer hodam po utrkama i tako. Meni je bas drago da je tako.
Super su mi kolege koje vam primjete napredak, promjene i sl :klap:
Spajka znam da ti ne volis da te se dira, tm te valjda ne nervira s rim :mrgreen: a i on je ipak nesto drugo. :-)
Dijana super planovi!!!
Nervira Lili nervira. Nera ti je svjedok. Valjda sam autisticar.
ja cu te izljubiti jednom kad te vidim :mrgreen:
tangerina, super kompliment :)
baš mi je drago da si vježbala s Nickyjem,
ja nastavila dalje s ovim https://www.youtube.com/watch?v=y6wxgDQclaQ
meni je poprilično teško ali kao što si primjetila, dozvoli ti pokoji predah da uhvatiš zraka, u svakom slučaju, ja nastavljam s "nogometnim" treningom ;)
ja isto nisam touchy feely tip ali mi je najnormalnije da se ljubimo u ovim prigodama koje je lili nabrojala, tipa rođendani, blagdani, rođenja, diplome.. nije mi to puno diranja
ova moja kolegica koja me komplimentirala je i sama počela vježbat prije par mjeseci, to objašnjava zašto mi je mjerila guzicu :lool:
morat ću i ja njoj uskoro vratit uslugu (al neka se još pati, i čuvat ću to za neki tmurni grozni dan da joj ga uljepšam) :mrgreen:
willow, mislila sam i ja večeras možda iron, ali umjesto toga sam dogovorila s mužem da večeras oboje vježbamo s girjom, tako da ću onaj sedmominutni što je flopi diplomirala :)
rečeno - učinjeno!