Meni je najbolji magnezij direkt 300 , prasak ( cisti) ima po ljekarnama.Citiraj:
otkako vise i jace vjezbam, primjetila sam da znam dobiti grceve u nozi, ali ne one "normalne" u stopalima, nego bas bolne u kojim ami se misici listova ukoce, ili straznji misici natkoljenica. i to poprilicno boli, a i nije bas ugodno.
pretpostavljam da bi uzimanje magnezija moglo biti rjesenje. e sad nisam htjela kupovati u apoteci neke vitamine, jer te obicno odrape. odnosno uzimam tu i tamo neke dobre kombinacije iz bio i bio (cijena - boli glava),
ali sam si mislila magnezij cu potraziti u dm-u. ne mora biti neki "cudesni" produkt.
e sad. tamo ima puno vrsta, sto sumecih, sto u tabletama. od razlicitih proizvodaca. i naravno, samo dva produkta tipa: cisti magnezij 300 mg. ostalo su razne kombinacije, te vitamini b skupine,, te e i c, Q10, te kombinacija svega toga.....pa onada opisi za izdrzljivost misica, za sportase, pa onda za misice, srce, nerve..itd..itd pa to jos od razlicitih proizvodaca. pogubila sam se.
ja sam na kraju uzela magnezij "vulgaris" sumece tablete. sto vi kazete? da li se netko od vas razumije u problematiku.
da li je dovoljno uzeti taj "obicni" magnezij, ili su bolje sve te kombinacije? i ako jesu, koja?
ps. pijem ih par dana, i grcevi su se smanjili.