kolko ja znam - K isto ima skladište u jastrebarskom.
Printable View
Cure, kako vi saznajete za akcije u Lidlu? (Prvenstveno me roba zanima.)
Dobijete letke doma u sandučić ili?
cure koje idete u Lidl ovih dana - može info ako netko vidi one zarolane madrace 90x200 po cca 440 kn
hvala unaprijed
Pratiš njihovu stranicu (vrlo je ažurna) ili se pretplatiš na newsletter na mail
uzela sam dolce za probu. pretpostavljam da je picante samo malo jači okus, a ne ljuta, a da je dolce blaža..
do sada nisam vidjala obje vrste, vec samo onu vindijinu...
Lazanje-bljak, ali preporučam feta sir, kao i mozzarella-odličan!! :)
Nisam se bas udubila u problematiku ali mislim da to ne šljaka.
Ja sam si spremila u Favorits ovaj link: http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl....xsl/index.htm
i tako uvijek vidim šta ima na akciji
ne pratim po trgovinama, to im ne radi, nego općenitu stranicu
čula sam da postoji njihovo centralno skladište negdje u zg gdje možeš direktno kupiti što je bilo na akciji u dućanima a nije prodano
ne znam jel patka
Nije patka, postoji besplatni telefon 0800 200 220 za nazvati ako na akciji zakasnis pa ti onda oni posebno pošalji proizvod koji hoćeš u dućan u koji hoćeš. Ako ga imaju na skladištu, naravno.
:naklon:
lazanje sam kupila samo jednom. nisu nam fine.
kupujem redovito lel prašak, choco nussu, zrnati sir (prefin), lisnato tijesto (već je razvaljano, super imati za iznenadne goste), kiki riki...
tu i tamo kupim aljašku kolju (češće) ili lososa (rjeđe:mrgreen: ).
mislim da nekad povuku robu iz dućana u kojima se ne prodaje, jer npr. u mrduši donjoj ne trebaju šatore, ili u perjasici strojčeke za uvezivanje papira :mrgreen:, pa se to vrati na skladište.
ja sam čak u dućanima u kojima kupujem tražila da mi nešto nabave, i nabavili su. samo treba namamiti šefa na razgovor :lol:...
Još jedan glas protiv lazanja. :mrgreen:
(Ali usrećila sam si pse, one glasaju za. :lol:)
MM i ja za, djeca protiv lazanja :)
Meni dobro, više nama ostane!
Zna li netko, može li se u Lidlu neka stvar unaprijed , recimo tjedan dana prije akcije rezervirati???
Kupila bih malome krevet , bijeli , koji je u katalogu, al me strah da se ne rasproda... :(
ne može
ajoj...šteta....
ali nazovi taj dan odmah u 8 pa neka ti rezerviraju.
imaš onaj besplatni broj, pa ako ga nema u tvom najbližem dućanu oni će naći sljedeći prvi.
:) :oops: hvala
mislim da cu najjednostavnje: njoke s gorgonzolom, tako da ona dodje do izrazaja..
e da, a choco namaz nisam, jednostavno nisam, smjela otkriti.
u dva dana je planula teglica :mrgreen:
mi smo jučer otkrili neki namaz sa topljenim sirom... ima okus kao da si listiće sira otopio i namazao na kruh.... preeeeefin je!
To onaj topljeni sir u trokutićima? S kravom na kutiji? To je francuski sir odličan. Ja ga uvijek imam u fridgeu
kužim, ja ga zovem Lidlov abc sir
odličan im je
evo još jedno otkriće .... smrznute pizze po 10 kn.... probali margaritu i neku ultra ljutu ali za 20 kn odičan ručak večera... da sam naručila dvije pizze ili isla raditi pizzu doma bila bi duplo ako ne i troduplo skuplja.... jedino sto smo konstatirali dragi i ja da ova recesija utjece na nas na nacin da poprimamo navike amerikanaca... kupujemo smrznuto i jeftinije umjesto svježeg i skupljeg pa očekujem da ćemo i mi uskoro imati umjesto dvadeset redova polica u supermarketu imati 20 redova hladnjaka sa svo smrznutom jeftinom hranom
kakva je tjestenina u lidlu? nakupovala sam onih xxl špageta po 4,40 kn danas, nadam se da su dobre
Meni su bas odlicne. Kupila malo pakiranje prije 2 tjedna i pojeli ih .Bolji su mi nego oni šarafići i školjkice