Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    To onaj topljeni sir u trokutićima? S kravom na kutiji? To je francuski sir odličan. Ja ga uvijek imam u fridgeu
    ne!! ovo ti je baš sirni namaz u duguljastoj kutijici... odličan je... ne znam točno kak se zove budem pogledala

a i ovaj u trokutićima je odličan, ja kupim onaj na 3 kata i dugo mi traje a stavljam ga najviše u kiflice kad pečem... njamii

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    ne!! ovo ti je baš sirni namaz u duguljastoj kutijici... odličan je... ne znam točno kak se zove budem pogledala

a i ovaj u trokutićima je odličan, ja kupim onaj na 3 kata i dugo mi traje a stavljam ga najviše u kiflice kad pečem... njamii
    Hitno reci kak se zove, ja taman kontam kad se umorim od čišćenja stana prošetat do Lidla po par sitnica pa bih ga možda čvaknula

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Hitno reci kak se zove, ja taman kontam kad se umorim od čišćenja stana prošetat do Lidla po par sitnica pa bih ga možda čvaknula

ne mogu ti reći jer sam na poslu a namaz je doma u friđu...

kutijica ti je duguljasta, bež boje ispod... mislim da nekak na S...al nisam sigurna... pogledaj sve namaze,na ovom ti na deklaraciji piše sirni namaz s topljenim sirom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •