Onima kojima nisam čestitala, čestitam i nazdravljam :pivo:
Onima koje čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostalima, da nitko ne bude izostavljen :coffee:
Printable View
Onima kojima nisam čestitala, čestitam i nazdravljam :pivo:
Onima koje čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostalima, da nitko ne bude izostavljen :coffee:
:bye: došla sam malo vidjeti kako su poznate mi cure (žao mi je što ne mogu sve pratiti, previše mi je to...)
čestitam svim trudnicama :heart:
bubekica što ima kod tebe?
sutra napokn idem obavit papu i briseve pa ćemo vidjet kad će nalazi bit gotovi i startamo
malo kasno na rakiju od eryngium, baš mi treba, mogla bih tražiti i repete......
I ja...a sad je taman vura za jednu (il dvije) kratke,zato - :mama::mama:
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Evo i ja cu uzeti jednu medicu kao lijek za grlo, zivili :pivo:
i mene nešto češe nos, pa za prevenciju :pivo:
Dugo me nije bilo tu tj. virkala kad stignem pa dok ne pohvatam sve saljem kolektivne vibre kome trebaju a svim trudnicams crstitam i zelim im mirnu i urednu trudnocu do kraja.
meni treba jedna putna :pivo:pred spavanje...
hoće li ta :coffee: i rakijca :pivo:?
Jutro svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima treba.
Poseban pozdrav njanja1, evo i tebi jedna poseno spremljena domaća ali virtualna kavica :coffee:
Malo kasnim jutros jer mi kašalj nije dao spavati i zato odmah jedna ljuta s medom, natašte :pivo:
Onima što ih zdravlje i dalje služi :coffee:
pridružujem se :coffee: hvala curke...
njanja :love2:
meni je sutra beta, ali neće biti nekog veselja..:roll:opet..
krenulo malo ..pa sve jače, probija vještica!!! :evil:
pa preventivno drmam jednu virtualnu :pivo:
svima u postupcima želim puno puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~
...mora nakon kiše doći jednom sunce..naše malo :heart: nas sigurno negdje čeka..
kameleon jesi radila test ?
Drzi se ~~~~~ evo malo za snagu.
Evo i ja cu jednu kratku :pivo:stigla i moja vjestica na 18.d.c.
kameleon , :love:
Joj pak,pa kud na 18.dc... :-/
žuži nije to nis novoga. Ciklusi su mi 21-23 dana, sada smo bili u postupku, folikuli su punktirani tako da se sve jos vise skratilo.
cure moje... :ghug:
Joj joj joj..te vještice :-/
pak :love2:
Dobro jutro svima :coffee: skuhana , caj, ness.. ma sta god kome pase.
Moze i nesto kratko za one kojima treba za cirkulaciju, antistres terapiju i sl.....:pivo:
kameleon kako je ?
eryngium ne mozemo kupiti zivce ali ih probajmo smiriti :pivo:.Zivili !
Evo malo ~~~~~~~~~~ kolektivno za sve i za sto god trebali !
dobro jutro svima.
evo i mene na kavici, a bome bi pasalo nešto i za bolju cirkulaciju :-)
pak, hvala na :pivo: pomoglo je! :heart:
Drage trudilice javljam vam da sam danas vidjela jedno malo❤!!!! Želim vam svima ovu sreću!!!!
artisan,čestitam,baš me raduju spontane trudnoće
Medeja,malenna88 ~~~~~~~~~~~~~~
pak,kameleon žao mi je.grlim <3
kika222 ,šećer za kraj,od <3 čestitam ,dosadno školski do kraja
Ja prijavljujem svoju betu,14,biokemijska...ništa,idemo dalje,potrazit ću svoju sreću u 2015g.
i još svima kolektivno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~<3
kameleon draga šta reći kad sve znaš?! Grlim... :(
plavo oko žao mi je!
svim tužnicama veliki hug, sretnicama šaljem jednu virtualnu :pivo:za sreću hehe
Kika222,bravo za :heart: i sretno do kraja ~~~~~~~~!!!
Plavo oko,grlim najjace :love2:
plavo oko :love2: bas mi je zao :-(
kika222 cestitam na :heart:
plavo oko zao mi je....
Artisan, kika222 čestitam, lijepe vijesti!:-)
Medeja, malena88 :fige:
Žužy, Kameleon, pak, plavo oko :love2: i držim fige da sljedeći put bude onaj dobitni.
Plavo oko :-( :-( :-(
Kika..yeeeee! Tak me obraduje kad vidim ovakve divne vijesti..odmah mi se cini da ce jednom i meni biti..
Od danas na cuvanju jedan osmostanicni.Beta 01.12.
dazler sretno..i ja radim test 30.11.
kako se osjecas
Pozdrav svima.
Danas je 7 dana od transfera, sigurna sam da nece uspjet jer svaki dan kuci bude neka frka da sam jutros sve se tresla koliko sam plakala. Ako meni uspije onda ce svakom, jer svaki dan me svekrva psihicki maltretira da sam morala zakazat razgovor sa psihologom.
Ako neuspije sigurno necu pocet sa novim postupkom, jer znam da necu uspijet, jedino da se odselimo iz ove kuce a to ce bit mozda za nekoliko godina :(
Tako je tuzno to cuti, kao da ti sve muke oko postupka nisu dovoljne, jos ti je samo nedostajao neki energetski vampir. Probaj ti to staviti na ignore, bar dok cekas betu. A ne mora to uticati na ishod postupka, ja uvek pomislim da zene zatrudne i u ratu pored svog stresa kojem su izlozene. Ali svakako da treba takve osobe koje nas frustriraju skloniti iz zivota, zbog nas samih.
Joj malena,razumijem te i zao mi je sto to prolazis...ja se bas nesto svadam ovih dana s muzem non stop..a inace se nikad ne svadamo..ne znam jel mi to od hormona ili sto al si mislim isto da mi nece uspjet od stresa..s druge strane dobro je napisala vojvodjanka,desi se trudnoca i pod stresom i kod milijun drugih stetnih faktora..ali da, mi bi stvarno trebale biti zasticene ali nazalost ne mozemo zivjeti pod staklenim zvonom..
Nadam se da ce uspjet,jedino jos imam nadu nista drugo. Da nije ovog foruma i skole mi sigurno bi zavrsila u ludnici.