Artisan,prekrasne vijesti!!! Cestitam i da ovakvih iznenadjenja bude sto vise na forumu ~~~~~~~~~~~~~!!!
Artisan,prekrasne vijesti!!! Cestitam i da ovakvih iznenadjenja bude sto vise na forumu ~~~~~~~~~~~~~!!!
Artisan čestitam!!! Baš lijepo iznenađenje za vas![]()
Artisan, cestitke!!!! Cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Procitah ova iskustva sa biologom na bolovanju, jedinim u bolnici, jos jedan dokaz da za normalnim tokom civilizacije kasnimo oko 150 godina, sramota, banana republic
Bok cure, moze pitanje samo, postavila sam na temu, nema odg jos.. Vi koje ste radile prohodnost jajovoda, da li znate kad se na uputnicu radi, da li ja mogu u koju ja bolnicu zelim ili moram u onu kojoj pripadam, tj u svom gradu? tnx
U teoriji možeš u kojem god gradu želiš. Faksiraš uputnicu i preporuku od mpo-specijaliste i oni te naruče ako tu pretragu rade. Tako je više-manje za sve preko hzzo-a. Pacijenti imaju pravo gdje god žele ili prije dođu na red obaviti pregled. Jedino što ne možeš je tražiti refundiranje putnih troškova ako imaš u svom gradu ili negdje bliže a ne želiš kod njih. Ja idem kod neurologa u Zg a u Ri je cijela ergela s klinikom za neurologiju, tako da bi isto trebalo vrijediti i za hssg.
Da li mi moze moj soc. gin dati uputnicu za Zg, ako ja nisam tu ili ide samo na preporuku mpo specijalista?
Može, u biti ti je on i daje. Mora biti A3 i nek ne specificira u koju bolnicu te šalje. Meni jednom nisu htjeli uzeti uputnicu jer je bila naslovljena za Milosrdnice a išla sam na Rebro. Pa ajd fino kući u Ri po drugu. :mad:
Nema na čemu.
Gledaj samo kad se budeš naručivala da te ne otpile sa spikom da oni to rade samo za svoje pacijente. Jer ako imaju ugovorenu uslugu preko hzzo-a, a ako ju rade na uputnicu znači da imaju ugovor, ti se prema hzzo-u imaš pravo pregledati gdje god želiš pa se pozovi na to.
xavii u OB Karlovac sam išla s uputnicom od svoje gin. Odmah su me naručili, bez ikakvih pitanja, osim sto pitaju da li imaš papu i briseve
jutro! evo kavice
17.d.c. prijavljujem uzasne mucnine, vec 3 dana sam na sodi bikarboni, zeludac me zeza, cicobolja, jucer lijevi jajnik probadanje, lh vrrlo blijeda... i dalje mislim da je anov.cik.
pozdrav svima i uzivajte u neradnim nedjeljama!![]()
Ivana.sky hvala na kavici evo bas pijem "cino"
Artisan lijepe vijesti!! Cestitam! Nek nas je sto vise takvih
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~kom sta treba ,posluzite se![]()
Ivana.sky, hvala na kavici, ja sam si uzela i jednu ljutupasala mi...
Ne znam baš bi li se složila da ti je ciklus anovulatoran ako te cice bole, to je obično od progesterona, a njega nema osim ako nema i ovulacije (ili luf-a, jel?!)
I mene bole..i mislim si da mi je to od duphastona..
Fuksija, mene nikad ne bole od duphastona
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bok, cure!
Upravo se vratila s transfera. :D
Ovaj mjesec su mi jajnici podivljali i zavrsila ja na IVF-u.
U cetvrtak sam imala aspiraciju i danas su mi vracena dva malca (osmerostanicni embrij 3.dan).
Za 12 dana vadim betu. Uf, tko ce to docekati!
ja sam u petak imala transfer, vracena jedna blastica. Rekli mi da 30.11 uradim test i da javim u bolnicu koji je rezultat.
Bubekica..nije da me nes jako bole al onak malo su mi natecene i ak se slucajno negdje naslonim osjetim ih..ali vec sam vise puta imala umisljene simptome tak da mi je sad vec sve ravno
Medeja i malenna...drzim figesve cemo saznati krajem mjeseca
![]()
Onima kojima nisam čestitala, čestitam i nazdravljam
Onima koje čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostalima, da nitko ne bude izostavljen![]()
došla sam malo vidjeti kako su poznate mi cure (žao mi je što ne mogu sve pratiti, previše mi je to...)
čestitam svim trudnicama
bubekica što ima kod tebe?
sutra napokn idem obavit papu i briseve pa ćemo vidjet kad će nalazi bit gotovi i startamo
malo kasno na rakiju od eryngium, baš mi treba, mogla bih tražiti i repete......
I ja...a sad je taman vura za jednu (il dvije) kratke,zato -
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Evo i ja cu uzeti jednu medicu kao lijek za grlo, zivili![]()
Dugo me nije bilo tu tj. virkala kad stignem pa dok ne pohvatam sve saljem kolektivne vibre kome trebaju a svim trudnicams crstitam i zelim im mirnu i urednu trudnocu do kraja.
meni treba jedna putnapred spavanje...
hoće li tai rakijca
?
Jutro svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima treba.
Poseban pozdrav njanja1, evo i tebi jedna poseno spremljena domaća ali virtualna kavica![]()
Malo kasnim jutros jer mi kašalj nije dao spavati i zato odmah jedna ljuta s medom, natašte![]()
Onima što ih zdravlje i dalje služi![]()
meni je sutra beta, ali neće biti nekog veselja..opet..
krenulo malo ..pa sve jače, probija vještica!!!
pa preventivno drmam jednu virtualnu
svima u postupcima želim puno puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~
...mora nakon kiše doći jednom sunce..naše malonas sigurno negdje čeka..
kameleon jesi radila test ?
Drzi se ~~~~~ evo malo za snagu.
Evo i ja cu jednu kratkustigla i moja vjestica na 18.d.c.
kameleon ,
Joj pak,pa kud na 18.dc...![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 18.11.2014. at 18:59
žuži nije to nis novoga. Ciklusi su mi 21-23 dana, sada smo bili u postupku, folikuli su punktirani tako da se sve jos vise skratilo.
Joj joj joj..te vještice![]()
Dobro jutro svimaskuhana , caj, ness.. ma sta god kome pase.
Moze i nesto kratko za one kojima treba za cirkulaciju, antistres terapiju i sl.....
kameleon kako je ?
eryngium ne mozemo kupiti zivce ali ih probajmo smiriti.Zivili !
Evo malo ~~~~~~~~~~ kolektivno za sve i za sto god trebali !
dobro jutro svima.
evo i mene na kavici, a bome bi pasalo nešto i za bolju cirkulaciju![]()
Drage trudilice javljam vam da sam danas vidjela jedno malo❤!!!! Želim vam svima ovu sreću!!!!
artisan,čestitam,baš me raduju spontane trudnoće
Medeja,malenna88 ~~~~~~~~~~~~~~
pak,kameleon žao mi je.grlim <3
kika222 ,šećer za kraj,od <3 čestitam ,dosadno školski do kraja
Ja prijavljujem svoju betu,14,biokemijska...ništa,idemo dalje,potrazit ću svoju sreću u 2015g.
i još svima kolektivno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~<3
kameleon draga šta reći kad sve znaš?! Grlim...
plavo oko žao mi je!
svim tužnicama veliki hug, sretnicama šaljem jednu virtualnuza sreću hehe
Kika222,bravo zai sretno do kraja ~~~~~~~~!!!
Plavo oko,grlim najjace![]()