Super! Taj volim tu i tamo ubaciti. Kad se zelim unistiti :-)
Printable View
Super! Taj volim tu i tamo ubaciti. Kad se zelim unistiti :-)
to je onaj s 1000 reps?
ja ga nikad nisam napravila :oops:
j-la, misliš da nisam jela palačinke :lool:
ALI- integralne, bez ulja i s maminim pekmezom
anci :lool:
Anci :lol:
A danas sam cijelo popodne mislila na tebe. :-)
Bila sam na sisanju i super mi je posusila kosu. I sad mi se zao uznojiti :anci:
:lool: aj nek i ja dobijem smajlic :*
anci :lool:
i ja sam napravila zwow 57, takodjer tri runde jer su me prekinuli.
j-la jel radis svih 20 sklekova muske
ja radim 10 i onda 10 na koljenima.
summer bravo za disciplinu :klap: mozes ti to!
laramama koliko imas sa biciklom do posla
kod mene je nizbrdo 2-3 min :lool: ali zato se nazad vracam uzbrdo 10 ak minuta.
Mb, hoces i ti probati ovu vjezbu sto sasa i zhang rade: http://www.bodyrock.tv/2011/11/28/it...0-rep-workout/
Ja cu danas vjerojatno na trcanje pa ne znam hocu li biti sposobna, ali mozda napravim pola cisto da vidim kako mi ide i koliko mi treba vremena.
Vjezbe izgledaju normalne :D
jučer ništa, cijeli dan u opsadnom stanju pa peglanje do 22h. Uspjela napraviti jednu rundu nekih zuskinih zuskine za trbuh i 10 sklekova.
Utješno je što nisam puno jela :)
laramama :lool: sorry
vec sam jednom prije primjetila gresku al djaba kad ja tvoj nick citam tako. i inace imam tedenciju krivo procitat pogotovo nickove :srami se:
ancci jel to onaj 1000 rep? gledala sam ga i ja al triban puno vrimena odvojit pa cu vidit kad cu imat toliko
Nije to tako puno vremena, izmedju 40 i 50 minuta. Ili ako si Danci 30 i nesh ako se dobro sjecam..
Eh da. Moja frendica koja redovito vjezba vec preko godinu dana dosla je na isti otok na kojem smo mi pa vec par dana dodje ujutro da vjezbamo skupa. Doma isto vjezba Zuzi, jedan trening dnevno. Uglavnom, ono sto je potpuno evidentno je da vecinu vjezbi nepravilno izvodi. Bas sam joj rekla da je pametnije i raditi lakse treninge i sporije ali s dobrom formom vjezbi. Mene sin snimi svako toliko da vidim kakva mi je forma pojedinih vjezbi jer mislim da kod svih nas koje vjezbamo doma postoji opasnost da lose izvodimo vjezbe, cak i bazicne poput sklekova i cucnjeva, a onda osim sto nema koristi jos je i pojacan rizik od ozljede.
Sasa, i ja sam razmisljala da me cure snime pa da provjerim kako radim. Onda to mejlam zhang :lool:
Vratila sam se s trcanja- malo vise od 6 km i pace 6:21.
Umrla. 35.17. Tresem se sva.
U sijecnju mi je trebalo 45 minuta!
Meni za taj treb cca 50min. Vazno mi je da svaki puta bar za malo budem brza
Zhang ti si radila pune burpije, a rade se half burpiji. Zato ti je trebalo 50 minuta. Jer si umjesto 100 napravila 200 sklekova;)
zhang, ja sam si mam povećala očekivano trajanje :lool:
ali ne znam iskreno hoću li danas jer osjećam da me trčanje iscrpilo. iako sam išla ujutro, već je bilo vruće na dijelovima gdje nema hlada. bila sam sva crvena.
off topic, sasin post na jednoj drugoj temi mi je dao inspiraciju za današnji ručak mmmmm: http://www.jamieoliver.com/recipes/b...racking-burger
obožavamo ih!
meni ce garant tribat skoro sat :lool:
moram probat nema druge. odo pogledat, ionako samo dezuram na poslu :mrgreen:
j-la moci ces, moci. to sam i ja mislila na pocetku da necu moc :)
Anci, sad mi tvojih 6'21'' izgleda totalno nedostižno :mrgreen:
Ja ću večeras, kad sunce zađe ;)
napravila sam 5 rundi, dakle pola, za 23min
vruce je, cijedilo se s mene, morala sam stalno brisat pod da ne padnem
Kavi, brzo ces ti u trkacku formu ;)
Mb, super pocetak! :)
znači da ga ja i ne počinjem, trebao bi mi sat i kusur :lool:...
kavofob :-*, dobro nam se vratila...
ne ne super je, probaj obavezno, ne moras svih 10rundi.
meni je bilo previse vremenski ali budem jednom.
i vruce je grozno a ne mogu vjezbat pod klimom
anci ti nisi probala?
Nisam. Ali hocu.
Danas sam isla na trcanje pa, naravno, nisam mogla ujutro jer me bas iscrpilo jer je vruce. Poslije mi se nije dalo :mrgreen:
A sad sam puna lubenice :mrgreen:
J-la, slazem se s mb, probaj pola i tri, cetiri runde. Zasto ne?
Tako sam ja radila ove teske :D
57 sam isto prvo manje rundi. Poslije sam uspjela sve.
Isto tako i onaj swimming in your sweat ili kakovec... Prvo sam do pola pa drugi put cijeli.
Hvala j-la :grli:
Otrčala ja svojih 5 km, pejs 6'37'', ali sam se konačno dobro osjećala... nisam krepavala, nije mi bilo zlo, jedino je pao mrak, a ja potpuno sama na nasipu i zadnjih parsto metara sam jedva čekala da izađem na cestu.
Znala sam da će pasti mrak pa sam povela pesonjicu da mi pravi društvo, ali me blesavica sljedila 1/3 puta i onda se vratila doma. Grrrrr :mrgreen:
Totalno sam happy, još me endorfini pucaju valjda... totalno sam zaboravila kako je dobro osjećati se dobro nakon treninga.
Mamite me s IWRS, taj mi je jedan od dražih :zaljubljen:
Malo nas pukla vrucina :lool:
Odvazila sam se na trcanje i istrcala 6 km, brzina 6:24.
Mm si je kupio neke tenisice za trcanje, Mizuno, sad su na popustu 50% i on tvrdi da su odlicne. Ima i zenskih, te Mizuno i Salomonke. Ja se bas ne kuzim, no ako nekome treba, a u Intersportu.
bome je meni i piramida veceras bila it will rain sweat :)
ono kad ti curi u oci ili kad osjecas kap kako klizi niz ledja i udobno se smjesta na topu/hlacicama
nisam se dala smesti
al da je vruce, uf, vruce je
Ja sam probala ujutro, ali ne ide. Prevelike su mi tezine za takvu nerazgibanost. Pa sam si sva spora.
A popodne nisam jer sam manjem radila torte. Jucer je bio rockas, ali ce nam sutra doci bake i dede.
za ekipu imamo kad se vrate s mora.
Je, vruće je, izgleda da je stiglo ljeto sad kad ja odlazim s mora :D
Prijavak unatrag par dana:
četvrtak: tempo trčanje (10 minuta 6:20, 20 minuta 5:20 i opet 10 minuta 6:20 min/km)
petak: core i lower body
subota: dužina, 13 km, 6:24 min/km
nedjelja: odmor, tj. samo plivanje
večeras: 6,5 km, pejs 6:10
Anci, Mizuno jesu odlične, i ja sam svoje uzela prije dvije godine u Intersposrtu s 50% popusta, super su za asfalt, mekane. Već bi ih trebala mijenjati, dosta su kilometara prošle, nadam se da će biti još kakvog izbora dok se vratim u ZG, tu baš i nema.
Kavofob, vidiš da se vraćaš u formu, polako i sigurno :klap:
Slažem se sa sasom za izvođenje vježbi, sigurna sam da i ja neke krivo radim (zato ove kompliciranije niit ne radim), ali mi nije palo na pamet da se snimim pa pogledam, baš ću probati.
ah,blago vam se koje vjezbate...ja moram prijavit najveću prisilnu pauzu u zadnje 2god, ima 10dn da nisam vjezbala... :(
prosli sam vikend popila 3ću turu antibiotika od ožujka,stalno mi se vraća bronhitis i ne može mu se naći uzrok...danas sam opet došla doma od dr sa vrecicom punom tableta (opet antb) i očajna sam....dok sam vjezbala do prije 10dn sam bas osjecala da nemam snage za odradit ista alavija,uspuhala bi se i pocela kasljat nakon 30 swingova...:(
odustala sam i rekla da cu opet krenut kad budem mogla odradit trening kako spada...
nadam se da se nece sav trud izgubit,meni se vec cini da je ono malo misica ispuhalo..
nije da treniram cijeli zivot pa da cu se odma vratit u formu ali valjda su nesto ipak zapamtili....
skulirana baš mi žao. Ne sekiraj, pamti tijelo.
BTW moji nalazi stigli, naravno da su dobri.
Jučer ujutro sam odradila skoro cijeli speed 2,0 prekinuli me s tel pozivom i hrpom zadataka. U međuvremenu sam zgulila nogu tako da mi je zlo od pomisli na čarapu i tenisicu, možda nešto večeras odradim što mogu bosa.
Skulirana, bas mi je zao :(
Vibram da sto prije prodje...
Kosjenka, ima vjezbi koje idu na bosu nogu, polako :)
Super za nalaze!
Vikki, vuces me da ih kupim :mrgreen:
Ja sam u nedjelju imala zasluzeni rest day, jucer novi kb trening i 56icu. A danas cu mislim opet zwow 100 i 26.
skulirana drži se, vratićeš se brzo ti u formu kad se malo tijelo oporavi
Kosjenka :-D
ja standardno odrađujem br po rasporedu