O moj Bože,pa kako to,šta kažu dr., od čega tako obilno krvarenje,jel opet hematom ili? Ne vjerujem da je od e.colli.Drži se,svi mislimo i molimo se za tebe i bebicu.
Printable View
To obilno krvarenje je od posteljice koja je preko usca, e.coli nema veze s tim..mislim da sad ide manje nego jutros.. A jos sam i bolove imala..fuj fuj..is, is sve te gadurije..
Ajme vatra, cuvaj se ~~~~~~~
Lina fuj za doca, a ti odmaraj
Bubimitka uzivaj dok te tetose
Muma, vec? Brzo doslo, ha? Najbolje ce biti kad bude Erika
Pusa svima
Najprije ~~~~~~~ svima kome treba
vatra86 drž se ~~~~~~~
muma uživajte na tečaju :-)
linalena jesi nabasala na krasnog doktora:drek:
Mi obavili pregled, izgleda da imamo curu! :zaljubljen:
Veli dr da smo veliki - 350gr na 19+5tt, sve je super, vrtila se i okretala na sve strane a lupka me vec 3 sata svako malo, uzbuđena je ko i mama :-D
Jedino sam dobila vaginalete zbog iscjetka, u petak kontrola ako ne prestane... a briseve kad joj spomenem ko da nije ni čula :twisted:
Kolko uopće košta ako ih želim sama platiti?
nov@ jeeee za curku!!
jel ti to imas istu dr ko i Muma?
Je, zbog briseva pitam
Pa ne znam za iscjedak, meni je dosta obilan, a brisevi, papa i ostalo uredni...
Tesko je ovak napisati, je li to ok, ali da, u trudnocu je to poprilicno pojacano....
Vatra :love2: samo nek je bebolino dobro, ti mi se drzi i ne dopusti da te depra lovi, samo vjeruj da ce sve biti ok.. ljubim te mića
Ginger da, već je i to došlo. Piše da se krene oko 30tt, prvi utorak u mjesecu, a to je sad...
nov@ kao prvo, bravo za cuku!!!! (znam da si to priželjkivala ;-)) A drugo, zar i ti sine Brute? :lol: Ne razumijem zašto to ne rade a trebali bi. :voodoo: Za cijenu bolje ne pitaj - 700-1000kn! Clamidia je oko 400, ureaplasma oko 200 a aerobi oko 150 + po 50kn za svaki bris...takve sam cijene našla na netu, eventualno može malo varirati od klinike do klinike.
Ni meni nije jasno čemu te vaginalete za iscjetke, pa koliko znam, normalan je bijeli iscjedak...ono "bez boje, mirisa i okusa" :lol: Ja ga imam tjednima, i svaki put mi zabilježi u trudničku knjižicu da ga imam ali nikome ništa. Ali s druge strane, njoj su i brisevi, krvna slika, cervikometrija nevažne...pa bi se dalo raspravljati.
evo naših mjera danas 16+5
BPD 3,67
AC 11,91
FL 2,52
TT 203g
kada gledam po http://web.potpomognutaoplodnja.info...-mpo&Itemid=77 sve je kako treba
nov@ :-D za curu!!!!!
Ajme Vatra nemam rijeci, stvarno je vrijeme da te napuste ti problemi i da napokon uzivas....
Linalena za dobar nalaz ~~~~~~~~~~ I sad odmaraj i miruj....
Meni isto nije jasno to s tim iscjetkom, i ja dobila 3 vaginalete a takodjer bez boje, mirisa i okusa ;-)
Mozda ono bolje sprijeciti nego lijeciti?!?
Meni nalazi briseva za 3-5 dana... I urinokultura ne znam kada, a bhsb sutra... Bas me to sad nervira, trudnoca mi bila do petka za pozeljeti, sad ce mi za kaznu naci nesto... Znam da jadikujem bezveze, ali tako mi lakse (a i dosadno mi je)..
Cure sa stvarnim "problemima" cuvajte se :-)
Vatra draga joj ma baš te snašlo sve... čuvaj se:love2:
Meni je iscjedak stalno skoro tu, najčešće je samo vodenasti bez mirisa , nekada bude lagano žutkasti a nekada bude i kremasto bijeli. Čak i kada piškim kap tog ko kremica kapne u vode pa se onak razilazi, ajme o čemu mi sve pričama - stvarno seciramo u najodvartnije detalje. Uglavnom se bar jednom na dan presvlačim a znam se i oprat i posušiti sa ručnikom, jer me frka tolike stalne vlage koja je najdraža bakterijama za razvoj, naravno uz kisik
Vatra stvarno te neće pusti, ali bitno da je bebe dobro, proći će to samo miruj.
Ja od početka imam iscjedak i rekla sam doktorici i vidila je da imam gljivice i stalno sam na vaginaletama, ali iscjedak zna biti i normalan da nije nista kažu da je to normalno u trudnoci.
evo me doma s tečaja za trudnice.... danas prvi dan pričali o trudnoći i porodu. kad je doktorica pričala o porodu došlo mi je loše, mislila sam da ću u nesvjest pasti kad je to sve opisivala pa je bilo u glavi "nemoj misliti na torticu"... uglavnom.... sad si stalno vrtim slike kako bi divno bilo da se malac okrene na zadak i da idem na carski.
umjesto se ohrabrim ja pala.. jbg... moram se vratiti na svoj početni zen!
Vatra, da li znaš koliko ti je posteljica preko ušća maternice? Meni je danas na pregledu dr. rekla da mi je 2 cm.
linalena, super nalaz/pregled.
Bluebella, uh...a znaš da je to tako individualno, nemoj misliti na torticu...
Meni se čini da i sve te silne vaginalete nisu isto tako bezveze. I ja imam nekad jači, nekad slabiji iscjedak. Nema miris, nema grudice. Nekad je bijel, nekad proziran, nekad žućkast. Nisam ništa doktoru rekla, niti je on što komentirao kod pregleda. Ne svrbi me, ne peče... Mislim da nekad stvarno pretjeruju oko svega.
Čitala sam na netu da je to u trudnoći normalno jer se tako tijelo dolje čisti
vatra, znam da je teško, ali u bolnici si možda najsigurnija. Glavno da je beba dobro
dobro jutro cure
vatra drzi se dan po dan izgurace se.
ja sinoc spala sa nogu cijeli grad obisla probala preko 20 teksas hlaca da mi nista se nije svidjelo, i na kraju da ne odemo kuci praznih ruku kupili trenerku.
interesuje me jedna stvar jel se isplati kupovati hlace koje su taman oko kukova i struka, odnosno ubi me razmisljanje sta ako kupim taman hlace a udebljam se tj. nemam pojma koliko se deblja i dali se puno debljaju noge i kukovi. ako ima koja starija tj veca trudnica savjet bio bi od koristi.
Jutro!
Evo kafica, caj, kakao....
Jutro! Može čaj danas da se malo ugrijemo, tak je hladnoooo, pa kud se ta zima toliko žuri? :-(
Jutro i Ginger hvala na kavici, mmm baš paše
Boss ja sam tako razmišljajujući kupila broj veće hlače i sada mi padaju, stalno ih lovim ili moram staviti remen a kako remen ide nekako ukoso ispod trbuha svi moji remeni su naknap. VišViš asd sam se sjetila da maznem kojeg mužu, al pa niasm na to spala.....
Meni se izgleda ta sva kilaža lovi u i oko trbuha, čak nekako da mi se skuplja gore kod želudca pa asm baš fino napuhana
Naspavala se super, jedino kaj me još od sinoć glava bolila pa opet pred jutro
Nov@ za curicu :-D:-D a za zimu je istina baš se žuri, nama od jučer grije toplana
Vatra kako si danas? Koji si TT? I kod mene je bila placenta previa pa znam kroz sta prolazis. Pogusaj se zavezati za krevet i gurati dan po dan. Kod mene je krvarenje pocelo tek u 28tt ,mislim da je kod tebe manja trudnoca. Sve se dobro zavrsilo hvala Bogu,nadam se da ce se i kod tebe kontrakcije smiriti.:love2:
Alma Vatra i ja smo u dan iste, 16+6
Onda se nadam da ce se posteljica podici prema gore,jos je mala trudnoca,ima velike sanse. Meni je dijagnosticirana placenta previa u 18 tt i date instrukcije sta smijem i ne smijem,sto ja naravno nisam postovala do 28tt,a onda sam zavrsila u bolnici i to me je i spasilo. Svim trudnicama saljem veeeeeliki:love2: Lijepo vas je citati:mrgreen:
Ja sam kupila samo trudničke hlače svog broja. Znači dolje su uske, a trbuh ima onaj nastavak. Jučer su mi baš na poslu rekli da sam se udebljala samo u trbuhu, da imam tanašne nogice :lol:
Mislim da kažu da već pred kraj trudnoće možeš dobiti težinu svugdje, ali da to često bude samo voda i naotečenost
Bok cure..evo jutros nema izljeva ni kontrakcija, samo me boli kao jajnici, mozda se siri maternica pa i ovo da prestane....
Jutro cure!
Javila se tina29...ne može na internet na mobu. Kaže da je bila kod anesteziologa, nude spinalnu i krajem tjedna ili eventualno početkom slijedećeg planiraju CR. Pretpostavljaju da je mali oko 4kg pa se malo uplašila. Čeka uzv. Sve vas pozdravlja, naročito vatru..vatra drž' se!
I ja sam jucer s nasom Tinom29 popila kavicu i bas smo se lijepo ispricale. Ni ja nikad nebi rekla da bebac ima cca 4kg ali vidjet cemo kad stigne Patrik :zaljubljen:
Vatra hvala bogu da je sad sve cisto. Nek tako i ostane :fige:
ljubilica predivan potpis!
sretna 1516 hvala na savjetu , uzela sam trudnicku trenerku al sam mislila i hlace jedne toplije za izlaska za zime al se bas dvoumim da li da uzmem vece sa nadom da cu se udebljati ili da uzmem knap sada pa sa strahom da za mjesec dva necu moci obuci . trenerka jeste najbolja al ipak za grada i za kontrola malo da se mogu dotjerati da izgledam koliko toliko pristojno.
boss ja sam u H&M kupila hlače malo nakon šta sam ostala trudna rebe svoj broj i još ih nosim i crne hlače veći br jer sam mislila da ću se udebljat i velike su mi , mislim da ti je najbolje kupit gege i tunike/haljine , baš sam neki dan kupila gege baš za trudnice.
Uf ja ne bih mogla tajice/tunike. Jako sam zimogrozna, još smo mi tu u zg na većoj hladnoći. Kad padne snijeg...brrr
Hlače sam lakše kupila nego majice, sva sam obrnuta :lol:
da meni tajce sAMo za po kući, čim je zahladilo van nejdem bez trapki a kada rano ujutro idem šetati pese onda preko tajci navučem trapke tak bude hladno na otvorenom
Meni eto prošlo 24 sata od amnio, kada se mogu opustiti i biti sigurna da nema više mogućnosti komplikacija. Samo mi je jutros jako kratko trajao onaj menga osjećaj i inače sve po starom, osjećam kako me koža sastrane steže
Ja volim tajice/tunike, kupila sam si jos lani zimske tajice imaju postavu ful toplu i mekanu i haljinice imam vunene..tako to ce mi biti za vani a za doma imam trenirke...
Evo i dalje suho, jedino je bilo malo sluzavo krvavo kad sam kakala... he he..
Puse svima... Tina tebi ooogromna pusa i da ne moras puno cekati da se mazis sa sinekom..
takve bi ja neke ali mi teško naći no nisam se ni trudila baš previše
Trebala bi baš trudničke jel me ako spustim pojas ispod trbuha baš žulja po šavu i to dosta neugodno. Zapravo možda da kupim obične i onaj samo trudnički pojas pa zamolim krojačicu da to nekako spoji i da makne originalnu pasicu??
Ja sam ih nasla u Mulleru u kopru
mislim da ih ima u dm-a odnosno dobit će kad zahladi bar je lani bilo.