Stranica 234 od 288 PrviPrvi ... 134184224232233234235236244284 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,651 do 11,700 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tina draga samo se smiri. Drzim fige za najljepsi susret
    Ja kad vas citam imam osjecaj da sam imala zbilja super trudnocu osim zadnjih mjesec dana bolnice. Nit sam se debljala, nit mi bilo tesko, bh kontrakciju nisam osjetila ni jednu, spavati sam mogla cijele dane, i tih zadnjih mjesec dana u bolnici sam spavala 18 sati dnevno. Nist me nije bolilo, nije me bilo strah poroda... svi su mi se cudili kak mi je trudnoca bila tak lagana. Da nisam bila mjesec dana u bolnici bila bi savrsena trudnoca
    Zato vam drzim fige da vam bude barc10% ko meni.

Sad drugi dio, moja cura je vec skoro 5mj, sad ju muce zubeki, 3 izbijaju odjednom pa je nervozna, inace je jako dobra beba. Vec se ustaje il lezeceg u sjedeci polozaj, neki dan je vikala mama, voli bit okruzena ljudima al kad skuzi da mene nema neutjesno place i nitko ju nemoze smiriti sunce mamino. Voli se maziti, smije se ko mali ribez, guguce, i da kucnem u drvo nocu spava po 12-13 sati tj od 8 do 8 ili 9 ujutro. Saljemo vam puse za stolakse trudnoce i porode ;*

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

beiliana predivno i hvala puno na lijepim željama

ja moje mišice se eto spremam u Petrovu, ufff baš sam nestrpljiva
    pusa velka svima i dobro jutro

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    beiliana predivno i hvala puno na lijepim željama

ja moje mišice se eto spremam u Petrovu, ufff baš sam nestrpljiva
    pusa velka svima i dobro jutro
    linalena sretno i bit če sve u redu! možda se i vidimo!
    beilana hvala puno,puse tebi i curi!
    ja spremna drage moje,javim se!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure stize kafa
    tina sretno da bude ti sve za pozeljeti
    linalena sretno i vama , da sve prodje kako treba i da nas castis za 15 dana jutarnjom kaficom za neznam zasto al ocekujem da ces javiti da imate normalan zenski kariotip.
    marijakr sad uzivajte i mazite se sa tatom
    vatra za tebe nema kafe samo lezi i spavaj

i ja se spremam pa odoh internisti endokrinologu na kontrolu.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Lina draga sretno danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Jutro curke, vidim kava je ponuđena, kod mene ima cappuccino pa ko želi...

Mi smo danas popodne na pregledu, javljam novosti kasnije....jedva čekamo UZV

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

boss šankerice naša, hvala! A vidim da je i nov@ počela kuhati - evo danas biram cappuccino
    linalena sretno draga. Bit će sve super! Samo hrabro
    tina29 zaboravi ovu "saljačinu" s ceste, bitno da je sve završilo super. Lijepo nam se smjesti u bolnici, nek ti je neka super vesela i pozitivna cimerica, i javi nam planove kad stiže frajer!
    beilana lijepo te čitati, samo uživaj sa svojom princezom!
    nov@ čekamo lijepe vijesti! Nek beba širom otvori nožice

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tina i linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Tina sjecam se nedavno smo bili u zg na kavi u areni, pred Bozic, jos nisi ni T bila, a vec se poradas. Ajme kam to vrijeme juri?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bit će sve 5! (tko radi amnio?)

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bubimitka, ako te tješi, ovdje te ne bi niti stavili na tokolizu (gornja granica je 34tt - da se beba sada rodi, sve bi bilo ok ). svejedno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za još koji tjedan 2u1!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

beilana princeza ti je prekrasna
    lina i tina sretno cure
    bubi ima li kakvih novost?
    vatra kakvo je stanje kod tebe?
    nova i boss sretno na pregledu

poslužujem se kavom, danas je dan baš za ljenčariti po stanu.. od kako je zahladilo više nemam ni problema sa spavanjem
    jučer bili na dječijem sajmu u Areni, kupili krevetić (Adax - zebra), onaj nastavak za previjanje na koji ide spužva (vatra mislim da si mi ti stavila link za to, thanks ), za sve dobili popust jer je u sklopu sajma.... još neke sitnice pokupovali tipa izdajalice (Sagenic kantu za pelene dobila gratis uz izdajalicu) škarica, dudice i sl., svi dućani u zg sa baby opremom imali popust zbog sajma iako nisu na njemu.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hej cure, evo i mene...
    Vidim ovdje ima svega, a meni u bolnici internet katastrofa pa mi tesko sve pohvatati..
    Lina sretno!!!!
    Tina jos malo
    Vatra joj, drzi nam se i ne mrdaj
    Mi smo dobro, plan je napuniti bar 36 tt.. Jutros smo ponovili briseve, sobica 3x3, njih 10 se naslagalo a ova uvalila onaj spekulum tako njezno da me jos sve boli, grrrrr...
    I dali mi vaginalete jer kao imam iscjedak, bzvz.. Iscjedak klasika bez mirisa, boje... Ali ajde...
    Uglavnom trudova sada nema, svi me tetose i tako.. Nije lose
    Samo me brinu sad ti brisevi i urinokultura, valjda nisam pokupila nesto....
    Eto pozdrav svima iz bolnicke sobice

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bubimitka samo ti odmaraj i neka te svi tetose Pusa iz zg -a

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bubimitka sretno i neka ide sve po planu

bluebella mi montirali tu sobicu,sve je super,jako sam zadovoljna,samo mi se baš ne sviđa taj nastavak za previjanje jer visi naprijed, nije fiksiran i nekako mi se čini nestabilan. a vidjet čemo kad bude u pravoj funkciji. jooojedva čekam

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo mene natrag, prvo pregled bio bolan ko rijetko kada (neke su cure krvarile poslije)
    sam amnio trunu neugode, ali me dok razočarao jer nije ništa komentirao a na papiru samo neki brojevi od kojih jedino kužim TT 208g to je valjda težina. Ja mu došapnula da ne znam spol pa ako vidi da mi kaže, ali ko da nije čuo. Jedino su me pošpotali da kaj niasm prijavila tu alergijsku reakciju na heparin da mi se promijeni terapija jer da mogu dobiti anafilaktički šok. Sada idem odspavati pa probati sve to srediti preko telefona

svima puno pusica i hvala na vibricama

e da i ja imam posteljicu sprijeda

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

linalena za hrabrost! kod kojeg dr si bila?
    sad odmaraj, al to i sama znaš

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nemam pojma, u Petrovoj mlađi dok malo rijeđe kose

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

LIna draga bravo, sad odmaranje i neka te muž tetoši a pesi neka te čuvaju Evo ja se upisala na trudnički tečaj i od sutra krečemo muž i ja...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

linalena super za pregled i sve, iako je doktor bio tako "ljubazan"

corina, gdje ćete na tečaj?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

lina bitno da je prošlo... sad lezi i odmaraj.
    jesu ti stavili flaster na mjesto uboda? meni su objasnili da ga držim do nakon tuširanja i da ga onda skinem i bacim.
    doktora bolje da ne komentiram nikad mi neće biti jasno kako se mogu tako ponašati prema ženi koja dolazi na tako osjetljiv postupak.
    dali su ti uspjeli obići posteljicu prilikom uboda ili su išli kroz nju (ako znaš)?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

lina bravo, bit će to sve dobro!

ovdje kod nas tako kiše lije i sve je bljak , ja za svoju bebu još nisam ništa kupila al dogovorili smo se ja i mm da iza sljedećeg pregleda krećemo a to je tek krajem mjeseca!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure.samo cu kratko..od nocas iz mene kao iz kabla curi + kontrakcije.. Dobila spasmex i antibiotik opet jer sam u bolnici pokupila i e.coli.. Tako da sam opet u bolnici, a i nekako sigurnija sam..beba je dobro.. Puse

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

linalena super da je prošlo Sad odmori.
    bubimitka za briseve i UK. Kad će biti nalaz?
    I ja od sutra krećem s trudničkim tečajem, baš se veselim!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

o bože vatra drži se čuvaj se ,ma neka si ti u bolnici na sigurno , ma di još i e.coli!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jao vatra pa kud još sad i ovo?! Nikako mira kod tebe. Drži se! Najbitnije je da je bebica u redu. Samo misli pozitivno i nek što prije riješe tu beštiju.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    lina bitno da je prošlo... sad lezi i odmaraj.
    jesu ti stavili flaster na mjesto uboda? meni su objasnili da ga držim do nakon tuširanja i da ga onda skinem i bacim.
    doktora bolje da ne komentiram nikad mi neće biti jasno kako se mogu tako ponašati prema ženi koja dolazi na tako osjetljiv postupak.
    dali su ti uspjeli obići posteljicu prilikom uboda ili su išli kroz nju (ako znaš)?
    za flaster - ne, nisam ga dobila
    a ovo drugo ne znam, čini mi se da nije kroz posteljicu jer je nekaj rekao

Vatra ajoj pa kako sad e.coli, stvarno za poluditi. drž se i čujemo se

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

vatra drži se i nek tak bestija ode sto prije, jedi brusnice! Lina kaj je to za "nježnog doktora"? Sad ii lezi i odmaraj sigurno je bilo stresno?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vatra sam se drži i izdrži sve to!!!!!!! javljaj nam se...

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma vatra, pa šta je to sad, nemam riječi, misli to tebe više pustit na miru!? Drži se...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure.samo cu kratko..od nocas iz mene kao iz kabla curi + kontrakcije.. Dobila spasmex i antibiotik opet jer sam u bolnici pokupila i e.coli.. Tako da sam opet u bolnici, a i nekako sigurnija sam..beba je dobro.. Puse

o bože dragi, čuvaj se, stvarno te se dohvatilo!

cure pozz svima

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    O moj Bože,pa kako to,šta kažu dr., od čega tako obilno krvarenje,jel opet hematom ili? Ne vjerujem da je od e.colli.Drži se,svi mislimo i molimo se za tebe i bebicu.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

To obilno krvarenje je od posteljice koja je preko usca, e.coli nema veze s tim..mislim da sad ide manje nego jutros.. A jos sam i bolove imala..fuj fuj..is, is sve te gadurije..

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ajme vatra, cuvaj se ~~~~~~~

Lina fuj za doca, a ti odmaraj

Bubimitka uzivaj dok te tetose

Muma, vec? Brzo doslo, ha? Najbolje ce biti kad bude Erika

Pusa svima

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Najprije ~~~~~~~ svima kome treba
    vatra86 drž se ~~~~~~~
    muma uživajte na tečaju
    linalena jesi nabasala na krasnog doktora

Mi obavili pregled, izgleda da imamo curu!
    Veli dr da smo veliki - 350gr na 19+5tt, sve je super, vrtila se i okretala na sve strane a lupka me vec 3 sata svako malo, uzbuđena je ko i mama
    Jedino sam dobila vaginalete zbog iscjetka, u petak kontrola ako ne prestane... a briseve kad joj spomenem ko da nije ni čula
    Kolko uopće košta ako ih želim sama platiti?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nov@ jeeee za curku!!
    jel ti to imas istu dr ko i Muma?

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    nov@ jeeee za curku!!
    jel ti to imas istu dr ko i Muma?
    Nemamo istog dr. Pitaš zbog briseva?
    A kaj se tiče iscjetka, pa nije normalno u trudnoći sve kaj je bez mirisa i ne izaziva nikakve nelagode?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Je, zbog briseva pitam
    Pa ne znam za iscjedak, meni je dosta obilan, a brisevi, papa i ostalo uredni...
    Tesko je ovak napisati, je li to ok, ali da, u trudnocu je to poprilicno pojacano....

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Vatra samo nek je bebolino dobro, ti mi se drzi i ne dopusti da te depra lovi, samo vjeruj da ce sve biti ok.. ljubim te mića

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ginger da, već je i to došlo. Piše da se krene oko 30tt, prvi utorak u mjesecu, a to je sad...
    nov@ kao prvo, bravo za cuku!!!! (znam da si to priželjkivala ) A drugo, zar i ti sine Brute? Ne razumijem zašto to ne rade a trebali bi. Za cijenu bolje ne pitaj - 700-1000kn! Clamidia je oko 400, ureaplasma oko 200 a aerobi oko 150 + po 50kn za svaki bris...takve sam cijene našla na netu, eventualno može malo varirati od klinike do klinike.
    Ni meni nije jasno čemu te vaginalete za iscjetke, pa koliko znam, normalan je bijeli iscjedak...ono "bez boje, mirisa i okusa" Ja ga imam tjednima, i svaki put mi zabilježi u trudničku knjižicu da ga imam ali nikome ništa. Ali s druge strane, njoj su i brisevi, krvna slika, cervikometrija nevažne...pa bi se dalo raspravljati.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo naših mjera danas 16+5

BPD 3,67
    AC 11,91
    FL 2,52
    TT 203g

kada gledam po http://web.potpomognutaoplodnja.info...-mpo&Itemid=77 sve je kako treba

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nov@ za curu!!!!!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajme Vatra nemam rijeci, stvarno je vrijeme da te napuste ti problemi i da napokon uzivas....
    Linalena za dobar nalaz ~~~~~~~~~~ I sad odmaraj i miruj....

Meni isto nije jasno to s tim iscjetkom, i ja dobila 3 vaginalete a takodjer bez boje, mirisa i okusa
    Mozda ono bolje sprijeciti nego lijeciti?!?
    Meni nalazi briseva za 3-5 dana... I urinokultura ne znam kada, a bhsb sutra... Bas me to sad nervira, trudnoca mi bila do petka za pozeljeti, sad ce mi za kaznu naci nesto... Znam da jadikujem bezveze, ali tako mi lakse (a i dosadno mi je)..

Cure sa stvarnim "problemima" cuvajte se

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    linalena super za pregled i sve, iako je doktor bio tako "ljubazan"

corina, gdje ćete na tečaj?
    Idemo na tečaj što bude u bolnici. Kod nas u Zadru dođe 200kn i ide se dva puta tjedno kroz mjesec dana.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vatra draga joj ma baš te snašlo sve... čuvaj se

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni je iscjedak stalno skoro tu, najčešće je samo vodenasti bez mirisa , nekada bude lagano žutkasti a nekada bude i kremasto bijeli. Čak i kada piškim kap tog ko kremica kapne u vode pa se onak razilazi, ajme o čemu mi sve pričama - stvarno seciramo u najodvartnije detalje. Uglavnom se bar jednom na dan presvlačim a znam se i oprat i posušiti sa ručnikom, jer me frka tolike stalne vlage koja je najdraža bakterijama za razvoj, naravno uz kisik

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vatra stvarno te neće pusti, ali bitno da je bebe dobro, proći će to samo miruj.
    Ja od početka imam iscjedak i rekla sam doktorici i vidila je da imam gljivice i stalno sam na vaginaletama, ali iscjedak zna biti i normalan da nije nista kažu da je to normalno u trudnoci.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo me doma s tečaja za trudnice.... danas prvi dan pričali o trudnoći i porodu. kad je doktorica pričala o porodu došlo mi je loše, mislila sam da ću u nesvjest pasti kad je to sve opisivala pa je bilo u glavi "nemoj misliti na torticu"... uglavnom.... sad si stalno vrtim slike kako bi divno bilo da se malac okrene na zadak i da idem na carski.
    umjesto se ohrabrim ja pala.. jbg... moram se vratiti na svoj početni zen!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vatra, da li znaš koliko ti je posteljica preko ušća maternice? Meni je danas na pregledu dr. rekla da mi je 2 cm.
    linalena, super nalaz/pregled.
    Bluebella, uh...a znaš da je to tako individualno, nemoj misliti na torticu...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni se čini da i sve te silne vaginalete nisu isto tako bezveze. I ja imam nekad jači, nekad slabiji iscjedak. Nema miris, nema grudice. Nekad je bijel, nekad proziran, nekad žućkast. Nisam ništa doktoru rekla, niti je on što komentirao kod pregleda. Ne svrbi me, ne peče... Mislim da nekad stvarno pretjeruju oko svega.
    Čitala sam na netu da je to u trudnoći normalno jer se tako tijelo dolje čisti

vatra, znam da je teško, ali u bolnici si možda najsigurnija. Glavno da je beba dobro

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure
    vatra drzi se dan po dan izgurace se.
    ja sinoc spala sa nogu cijeli grad obisla probala preko 20 teksas hlaca da mi nista se nije svidjelo, i na kraju da ne odemo kuci praznih ruku kupili trenerku.
    interesuje me jedna stvar jel se isplati kupovati hlace koje su taman oko kukova i struka, odnosno ubi me razmisljanje sta ako kupim taman hlace a udebljam se tj. nemam pojma koliko se deblja i dali se puno debljaju noge i kukovi. ako ima koja starija tj veca trudnica savjet bio bi od koristi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •