Vikko bravooooooo
Ja se bavim usima u kuci na naduljoj kosi. Bljak. Ostalo mi je sve po strani.
Printable View
Vikko bravooooooo
Ja se bavim usima u kuci na naduljoj kosi. Bljak. Ostalo mi je sve po strani.
ja opet probleme sa željezom imam, malo sam zanemarila sokove pa je palo na 6...
danas ništa jer se ne usudim pretjerivati, svaki drugi dan je sasvim u redu za mene
inače ovaj BR mi je skroz zanimljiv i radim ga s guštom, puno dinamike i skaknja, uživancija
i uskoro ću se slikati, ne znam da li pretjerujem ali mi se čini da su mi se mišići dosta izdefinirali unazad dva mjeseca...
Spajko, sanjala sam te nocas. Kupovala sam tvoju kucu. MM zapravo, meni se to činilo predaleko :)
vikki :klap:
i jos nakon neprospavane noci :naklon:
joj, vidim da imate problema sa zeljezom i stitanjacom...koma
mislim da cu i ja morati ba neku kontrolu, jer u zadnje vrijeme osjecam cesto vrtoglavice i malaksalost
e, da vas pitam, koliko je tezak Insanity?
srela sam frendicu i veli ona da je bole ledja i da mora nesto vjezbati pa ce to
koliko sam skuzila od vas, za to moras biti u nekoj formi, ili?
jer, ona je u goroj banani nego ja kad sam pocela 30ds pa sam morala odustati
al odlucna je da ce bas to, a nije ni vidjela kako to izgleda
Insanity nije za nekog ko je skroz van forme, pogotovo ako ga želi vježbati radi problematične kralježnice.
Ja sam bila u ok formi kad sam ga počela.
Bubice, bas si komad! Koji trbuh :zaljubljen:
I lajkam badic!
Hahaha..lude ste..al moram zahvalit :ghug:
Hvala, cure :)
Bubice, može i meni link i pass :)
Ono sto sam vidla od Insanitya je fakat tesko
I ja to ne bih mogla, plus bih se sigurno ozljedila
A ona je u gorem stanju od mene onda kad sam pocela 30DS
Rekoh joj da nije bas pametno prvo vjezbanje ikad poceti s tim, al dobro...
bubice, moze i meni?
ja jedva cekam da mala pokaze znakove umora i da ju uspavam
nevjerojatno kako se odmah bolje osjecam cim sam se vratila vjezbanju
Vikki, braaavoo!!
Ginger, neka proba, nece moci niti zagrijavanje odraditi. Onda neka predje na Jill.
Ja vjezbam, sad sam malo pojacala dupe kd zadnjih treninga. Neko vrijeme cu tako furati, bas me zanima kakav ce biti napredak.
zhang :lol:
al mene na pocetku satrala i Jill sa 30ds :mrgreen:
bas se bavim mislju da bih ga sad mogla odraditi
al necu, ostajem na BR, ispocetka jel...al svidja mi se
insanity je tezak, definitivno nije za nekog pocetnika a jos manje za nekog ko ima problema sa ledjima :unsure:
vikki bravo bravo :klap:
flopi slikaj se obavezno!
spajko, super sam
jedem ko da mi je zadnje
piyo+20km bic jučer
larmama, mislim da sam te vidla na jarunu, ali nisam bila 100% sigurna jes' to ti iz daljine
bubica je super!!!
ja nisam jucer speed, uhvatila sam se nekog posla pa mi se oduzilo, a nisam bas htjela skakat susjedu u 23 nad glavom
ostale vjezbe iz gamme mogu kasno, ali speed je najskakutaviji
dakle, radujem mu se danas, uf
konacno mogu reci da sam vratila raspolozenje, motivaciju i energiju u doba kad sam najintenzivnije vjezbala i pazila na prehranu
od proslog bozica skoro sam sva bila meh, ni tamo ni ovamo, poklopi se i sa stresom na poslu
sad vec vidim rezultate pa me to dodatno gura
Mene danas ceka piyo drench. Taj pak traje oko 50 min i uopce me ne veseli.
Inace, ociti napredak vidim u sklekovima, mogu cak i one uske, triceps, vidim si kvadricepse...
I da nastavim u revijalnom tonu, piyo je zgodan za pocetnike. 30ds uopce nije lagan, a i monoton je za poludit.
Insanity necu jos neko vrijeme.
meni je 30ds ubitačno dosadan. ubitačno
bolje focus T25
Cubana, meni je super sto si vidim napredak u rukama. Ono, ruke mi imaju oblik :D
Bubice, super izgledaš! Lijep badić :)
Insanity je i meni težak, a nije da nisam u formi. 30 DS prelagan, ali za početnika je OK (isto mi je bio dosadan pa sam brzo prekinula i počela modificirati Zuzi).
Sinoć 4 runde s povećavanjem broja ponavljanja (sve bez opterećenja, tek mi je prošao išijas, strah me da se ne vrati):
čučnjevi (15-20-25-30)
sklekovi (6-8-10-12), konačno se mogu spustiti skoro do kraja
one leg dead lift (10-12-14-16)
plank (20-30-40-50 sec)
side lunge sa skokom (10-12-14-16)
russian twist (15-20-25-30)
Večeras je u planu trčanje.
Vikki, predobar trening!
Vrtim stalno iste vježbe (nisam na moru gledala ništa novo, idem sad vidjeti šta ima novo kod Zuzi i Tatiane) pa da bar variram ponavljanja. Mislila sam da ću do kraja ljeta svladati pistolse, ali ništa od toga.
meni je insanity dosadan... bolji je hibrid p90x + insanity ako baš to treba
Ja sad radim uglavnom harpera i fitnessblender 8 weekprogram No.4 i vježbam trčanje
Pa koga ja to vidim!!! Chris!!! Kako ste?
Hello :)
Svi dobro, zdravo i na broju :)
Vježbam marljivo, i došla sam vidjeti je li još netko počeo trčati :D
Chriiiiiiiisssss :-*
vidi nje, dodje kaze da joj je insanity dosadan ko da je tu svaki dan, tccccc ajmo Chris pricaj...
vikki i kak na kraju radis te cucnjeve?
Super nam je ovdje - stan je divan, namještam ga polako, imamo bazen i teretanu u naselju, cure su jako zadovoljne školom i sviđaju im se uniforme (i meni). Uče engleski praktički svaki dan otkako smo ovdje i jako dobro napreduju.
Tužna stvar - nema kazališta :(
Što se treninga tiče - vježbam ujutro, a popodne sam odlučila početi s trčanjem i radim http://www.utrke.net/utrke/upload/Fi...m_jankovic.pdf
Chriiiiis :)
Bas mi je drago da vam je lijepo :)
Ja malo trckaram.
Ma nisam tako mislila... insanity je staaaalno jedno te isto, kad uđeš u drugi mjesec, bukvalno ti se već istopi adrenalin i čuđenje i uvidiš da fakat fali strukture.
Mislim da je P90X općenito puno bolji trening i da Tony zna svoj posao jaaaaako dobro. Insanity nije kompletan i kvalitetan trening (IMHO).
Da ne velim da je insanity za početnike klopka za ozljede.
chris ma zezam se :-)
vi ste sve uberzene za mene! kad narastem i ja cu biti :lool:
nairobi?? ajme
jelda? :mrgreen: