Dijana, ovdje sam ga skinula...
http://squattheworld.com/
Printable View
Dijana, ovdje sam ga skinula...
http://squattheworld.com/
Ginger, kako si nam?
j-la i willow, maloprije sam vidjela da postoji i elite block u p90x3. Sve mi se čini da ću i njega odvježbati.
Traje 4 tjedna.
Čestitke trkačice!
:-D
Sani, a kako ti se da :lol:
znam da imaju dodatni workouti, ja sam ih škicnula i čine mi se slični prethodnima
ja sam ionako odustala nakon 60 dana :lol:
možeš i prekinuti, odraditi black fire pa se vratiti, ma sve je dobro, što god odlučiš ;)
u svakom slučaju, bravo za odrađen P90x3
j-la, ti si odradila sve, ovo je dodatno još za "elitu" - zapravo samo način da prodaju još workouta - beachbody princip
:lool: ne da se Willow reklamnim forama!
Znate moj poremećaj :-)
ola cure
evo me sa sistematskog
nisam anemicna
al imam cistu na jajniku koju treba laparoskopski skinuti :(
eto, sad se imam cime baviti jer mi je bas bilo dosadno u zivotu
A joj Summer :-(. Grlim!
thx
ma, rijesit cu, samo nek je neka debela dobrocudna, na mene :)
Summer, zao mi je. :hug:
j-la, dodana su tri workouta, lower, upper (malo zesci od originala) i ab ripper :-)
Willow, pa cak mi i nije dosta. Zabavan mi je a i ovo su mi mrak treninzi.
summer, biti ce sve OK!
Bravo trkacice!
Kod mene guzva, ne stizem u teretanu vec par dana...Malo doma s utezima odrzavam formu!
Summer, bit ce dobro :hug:
Luda si :lool:
Ja sam presretna s utrkom, trcala sam bolje nego ikad, spustila sam vrijeme ispod sat, konacno!
Kisa mi nije nimalo smetala, bas je fino dosla kao osvjezenje :mrgreen:
Ja sam i danas bila 10 sati u uredu i mislim da je to sad to.
Anci, baš mi je drago zbog tebe, i da nisi odustala od utrke.
summer, bed; ali bolje da znaš i da se toga riješiš.
Meni danas došla vještica i grčevi me tako šoraju, da stoposto ne bi izašla na utrku, da je nekim slučajem bila danas..uf
Summer, bit ce ok :hug:
Moje vjezbanje odgodjeno za kad djecaci zaspu ;)
ne stignem vas čitati, samo prijavljujem
dva zuskina treninga s girjom odradih
stavila sma linkove na vježbačice
skroz su fora, malo me bilo frka zbog par pokreta koji uključuju girju iznad glave
nisam je smrskala
Summer :love:
Bit ce sve ok :love:
Debela i dobrocudna, luda si :lool:
Ja nisam stigla trcat danas, imali smo drustvo. Sad moran peglat ako ne mislimo goli putovat :lool:
Sutra imam trening u fitnesu a onda do kraja tjedna rest. Ne namjeravam nosit patike uopce. Mozda uspijem u ned trcat, ovisno kad se vratimo.
o joj summer, bas mi je zao
bit ce sve ok
:-*
dobro sam, vec u 16 tt
al ne vjezbam nista :-(
stalno nesto...malena mi bila bolesna, pa velike slavile rodjendane i sad opet neke obiteljske stvari...
ja nikako doci na red :-/
nadam se uskoro...
Wow, Ginger, vec!
I da, jos jednom, cure trkacice, veliko bravo svima (nama :mrgreen:)
Summer, ovdje sam jedino ja hipohondar i ne dam ti tu titulu :mrgreen:.
Sve će to biti ok :-*!
Anci juče utrka, danas 10 sati u uredu! Naša super Anci :-*.
Ginger polako, vježbanje nije zec ;-).
Odradila ript pa napravila kuglice ove http://www.natanjiru.com/2013/01/sir...ecera.html?m=1
Kako su dobreee! Nosim ih sutra na posao da ja manje pojedem.
J-la ovo super izgleda! A di se mogu nac datulje?!
Ja odradila skoro pa cijeli postnatal week2 workout - na 28-oj minuti zakljucila da sam premorena pa odlucila preskocit zadnjih 10 u korist dojenja i igranja candy crush sage.
Kod nas ih ima svugdje, svježe ili suhe, tako da ti nisam od pomoći.
Bravo za vježbanje, taj povratak je uvijek težak. Brzo ćeš ti doći u formu jer nisi početnik.
Ginger vec! Kako vrime leti!
Jadranka svaka cast da imas uopce volje vjezbat :naklon:
Brzo ce forma doc, ne brini!
Veliko bravo za trkacice :naklon:
Divim vam se svima i sve ste odlicno otrcale!! I jos po kisi!! :klap:
Ajme ginger, cestitam!! Predugo me nije bilo...
Veceras body crush#24, 4 runde i jrc#17.
Brzo i ucinkovito.
:bye:
Nije me bilo na forumu od sedmog mjeseca.... uleti vježbica, sad je zatišje pa se tešem da mišićava i vitka uđem u Novu.
I tako ja čitam vježbačice i pa....Ginger.... ups se desio?????!!!!!!! Čestitam ženo!
Summer ma rjesit ces ti tu cistu, ne brini , oporavak nakon laparo ide zaista dosta brzo :hugs:
Anci izvrno cestitam jos jednom :klap:!
Jadranka polako ima vremena maleni su ti.
MB jel to onaj put na koji ides solo s muzem? Uzivajte!!
Ginger kad vec, vrijeme stvarno leti. Neka si ti nama dobro a bit ce vec v jezbanja.
Deaedi dobri su utezi i doma kad nema druge opcije.
Ja sinoc lagani recovery nakon Cenera 45 min 8 i nesto km na 5:35 . Bas mi je pasalo pa druzenje u Sofri, rockas iz kluba.
Bravo tigric,j-la i Jadro za odvjezbano!
Vidjela sam nasu kjb sinoc i cestitala joj uzivo!
Bome ipak ona dosla na trening poslije Cenera iako je trener rekao da se slobodno preskoci ,ja ga trcala u nekoj mix kupus grupi 2., 3. I 4. uglavnom sooriji tempo od zadanog jer su mi ovi iskusni rekli da se dan nakon utrke ne trci sa svojom grupom nego sa sporijom grupom. :-) Ja poalusala i bilo mi bas ugodno i po mjeri.
Je, je , čestitale smo si uživo, i meni je baš pasalo jučerašnje trčanje na pace-u 6:00. Još jednom cure od srca hvala na podršci i čestitanju, čovjeku to baš puno znači. A mojim trkačicama :ghug:, baš se osjećam dio ekipe :-)
Summer, sredit ćeš ti sve bez problema, kako si fit i sve će prije zarasti i brzo ćeš se vratiti vježbanju.
Optimistična, tigrić, baš je lijepo da ste opet tu, baš kao i naše trudnice i bivše trudnice Ginger i Jadranka. Cure ja vam se divim kako uz tu sitnu djecu uopće stignete i misliti o vježbanju, ja sa svojim školarkama (manja je baš dosta samostalna) jedva stignem jer ih ipak treba nahraniti, razvažati, a i kuću tu i tamo porediti
Više se ne sjećam tko je pisao i linkao, a one kuglice izgledaju mljac, pravit ću ih večeras
Sutra su intervali na 5:00, baš me zanima kako ću to izvesti. Javim se.
summer i meni su našli prije 4 godine cistu na sistematskom, veličine šljive, i to neka "čokoladna" (nije vodena pa je tako zovu, zbunj), ali ja se pravim da ne postoji i živim isto kao i dotad. Nije se promijenila, ne raste nit se miče tako da je uglavnom ignoriram. Zašto su ti rekli da je trebaš operirati?
on topic, jučer sam bila na treningu s girjama, a još od subote me sve boli od TRX-a. Sad il ću umrijet od bolova il će me proći skroz.
dobro jutro!
summer, hug...
ginger, stvarno vrijeme leti!
pozdrav povratnicama!
jučer odrađen Pound, OBOŽAVAM GA!!!!! :-D
btw, hrvatska posla...službene palice su još uvijek na hrv. carini pa je trenerica jučer u dućanu kupila prave bubnjarske palice...totalno drugačiji feeling nego kad samo rukama bubnjaš po zraku!
ako je koja zainteresirana, 26.11. u Sesvetama će biti održan pokazni sat
evo za facesašice:
https://www.facebook.com/events/1284...tive_tab=about
E sad si i mene natjerala da pogledam koji su mi intervali sutra za trening, a danas baš osjećam gluteuse od onog mog sprintanja na kraju utrke, yeah.. Ako želite upalu gluteusa, samo ubacite malo više sprintova. :-)
SRI 7x500m, p-90'' 4:20/km Zagrijavanje 12min, rastrč. 8min
Fin li nam je tapering složio kad bi kao trebali odmorit tijelo pred Veronu. Ajme kako se približilo, već onaj drugo vikend idemo u Italiju, jedva čekam :-)
Boxice predobro za taj tvoj Pound, ako bude kakvih pokaznih sati u zapadnom dijelu grada obavezno mi javi. Zvuči mi i kao odlična psihoterapija uz tjelovježbu ;-)
da znaš da je! 8-)
vezano za lokacije: održava se trenutno u Gračanima gdje ja idem i na Agronomskom faksu (jutarnji termini), kroz neko vrijeme će biti u Martićevoj i u Sesvetama (gdje će sada biti održan ovaj pokazni sat)...
to vodi nekoliko cura i koriste lokacije gdje inače rade programe (trenutno održavaju Zumbu)
ako se slučajno pojavi još negdje, javim
tigric i Optimisticna, hvala
je, zalomilo nam se :mrgreen:
Jadranka, svaka cast na brzom povratku
nadam se da cu i ja tako...
i nadam se da tijelo pamti i da povratak ide brze nego sami pocetak
Boxice, fora ovo zvuci
Willow, jesi nasla jos kaj novoga? volim tvoje istrazivanje :mrgreen:
boxice ovo tvoje mi je skorz fora!
Lili, na ovaj put idemo s djecom, za mjesec dana idemo bez njih :)
nista jos nisam ni pripremila ni spakirala ni auto ocistila, bome ni kucu :mrgreen:
mozda da ostanemo kuci ipak :lool:
Ovo sve je baš razlog da pobjegnete što prije, a po povratku se nadajte da postoje dobre vile koje će to sve uraditi dok vas ne bude :lool:.
Sretan put, uživajte i odmorite se :-*.
Vjerujete li u tačnost onih aparata po apotekama što mjere vitamine i minerale u organizmu? Sudeći po jednom takvom, meni sve fali :lool:. Lažem, dobra mi je omega i folna :lool:. Uzela sam od N.W. neki multi svega pa da pijem. To mi je radila rodica, pa da je ne ispalim za robu :mrgreen:.
Evo i mene.
Ja sam istrčala nešto sitno preko sata. To je min više nego ka cener. Zadovoljna sam s obzirom na uvjete. Dvoumila sam se trčati u kratkim rukavima ili nepromočivoj MM-ovoj jakni. Na kraju krenula u jakni u kojoj sam lani bila na petaku na zg maratonu, al tad je znatno manje padalo. Nakon prvog kruga sam ju htjela baciti da sam imala kome jer ne promoči, al upija kišu. Prekasno skužih frendicu navijačicu da ju uzme. Bome sam umirala pod tim "runom" punim kiše. Jedva sam dočekala skinuti je. Imala je dobre 2-3 kg. Vidim, jedno od potrebnih stvari mi je šuškavac jer od utrke ne odustajem makar sjekire padale. Problem je kaj nisam takav zaljubljenik u trčanje i ne pada mi na pamet inače trčati po kiši pa nisam šuškavac smatrala neophodnom opremom.
Vidim da ste sve oduševljene. Ja nisam. Meni je ovo najgora utrka koju sam istrčala.
Iduća utrka mi kr cener pa onda ništa do proljetnog zg polumaratona, di namjeravam trčati petaka. Nisam još nabrijana da bi krenula na polumaraton. Ne trčim ni prilično potrebno da bi ga bila spremna istrčati.
summer, samo ti to riješi što prije, u takvom fit stanju oporavit ćeš se za čas! :love:
Mb, pakiraj se i uživaj! Doduše, meni nije još pakiranje na kraj pameti a mm ide sutra, vraća se u petak i isti dan idemo dalje!
J-la, zgodno izgledaju te kuglice! Neću ih pravit uskoro jer mi je mama došla pa smo trenutno na potpuno tradicionalnoj prehrani. Ne pada mi na pamet ulazit joj u kuhinju ;)
Optimistična, s čime krećeš vježbati, koji program?
Lili i kjb, bravo za jučerašnji trening. Ja ću ujutro, isto dionice.
Meni te jakne, kabanice i suskavci samo smetaju. Jedino da je neki teški minus.
Ja trčim još 19.11. tih 17 km i onda ništa do proljeća.
Ivana s, ni ja se mami ne bi petljala u kuhinju :heart:, kuglice mogu čekati.
j-la, nisam dugo bila na tim mjerenjima, ali zadnji put kad jesam, isto mi je svega falilo. I naravno, multivitamini su odmah pri ruci:lool:
Baš sam neki dan mjerkala raspored po ljekarnama, da vidim je li šta bolje.
Trkačice, isomiki, vi ste već u pogonu, meni ne pada na pamet još ići trčati.:lool: Trbuh me i dalje solidno rastura. A opet sam zaboravila ponijet nešto protiv bolova.
Nera, ja imam dva šuškavca, i oba su grozna, zalijepe se za kožu, ma baš niškoristi. Ja sam imala onu tanku prozirnu kabanicu, mm izvukao u autu u zadnji čas. Dijelili su i na štandu nissana
ali ja nisam stigla. Ma na kraju se moglo i bez ičega gore, samo šilterica..
Meni je bilo super trčati niz ilicu, lagano nizbrdo..:mrgreen:. Ili preko Zelenog vala; pa kad imaš priliku trčati po tako prometnoj cesti; eto, svašta je i meni super:lool:.
Jadranka, datulja ima u svakom dućanu, onih suhih; a negdje ima i svježih, e te su mljacc, ali i skupe. Meni je inače najbolja kombinacija datulja plus orah, i malo kakaa.
mb, uživajte na putu!