Kako si samo pogodila :lol: , možda bi i pekla da imam više vremena.Citiraj:
tanja1230 prvotno napisa
Printable View
Kako si samo pogodila :lol: , možda bi i pekla da imam više vremena.Citiraj:
tanja1230 prvotno napisa
Nagađam :mrgreen:
mi kupujemo kukuruzni francuz od klare i super nam je
Onaj koji se prodaje u Konzumu, kukuruzni, i ima velika zrna kukuruza u sebi.
pan pek kukuruzni korijen, kao kolač je !
Ili Frumentum bakin kruh.
1) Samostanski kruh u Konzumu (okrugli je i ima 800g)
2) Alpski kruh od Klare
http://www.panpek.hr/proizvodi/kruh2.htm
izgleda da je moj apsolutni favorit samostanski kruh od pan-peka
Nama je drag zlatni kalup od STIL-a i punozrnati od iste.
Bakin kruh(tako se zove).
naš favorit zove se lovački, ima puno sjemenki i hrskavu koru, a naj voli kantune koji idu skroz u špic
Lovački je odličan, to je onaj s bučinim košticama?
mislim da ima i njih i suncokretovih i joše nekih, mljac :mljac:
Ako se prica o lovackoj kori iz Pan-peka on ima u sebi 7 vrsti sjemenki.Citiraj:
dadls prvotno napisa
Dobio je cak i neke nagrade.
moj nije iz panpeka, nego iz jedne priv. pekare u st.
Joj, sjetila sam se,mislila sam na planinski iz konzuma. :oops:
dobro da si se sjetila, taj još nisam probala, ali sad hoću, fala ;)
mi jedemo jako malo kruha, mozda 1 u tjedan, na nas dvoje..dragi mi je dipl. ing. prehrambene tehnologije i do nedavno je radio u Pan peku, no iskreno- Dubravica u Gajnicama je moj favorit. O Pan peku radije ne bih govorila javno, imaju previse prljavog rublja.
Forum jest javan..al ti nisi! Nemam pojma tko si-sto si!Citiraj:
annie84 prvotno napisa
Malo prljavog rublja nikom ne skodi (mislim da ga se iznese van). :mrgreen:
Reci...Citiraj:
annie84 prvotno napisa
:?
Citiraj:
a da li svi pekaci imaju teflonizirani kalup?
Linda:
:no:Citiraj:
Svi koje sam vidjela imaju.
ajaj-jaj! teflon, ne hvala!
inace, demetra - :yes: :mljac: ,
zemljic - nisam probala kruh s koprivom, ali prvom prilikom hocu, zaintrigirale ste me; medjutim cim sam u prilici, tamanim njihove grebljice u ogromnim kolicinama! njam!
ni meni se mavrovicev kruh ne svida, ali cesto kupujem njegova peciva i slapice, posebno fino mi je njegovo kukuruzno pecivo s grozdicama. :mljac:
Meni je jedan od boljih kruha iz Konzuma raženi, sličan lovačkoj kori al bez sjemenki
i planinski.
Mavrovićev sa sojom i sezamom (šlapica). Dugo traje, ne mrvi se, fenomenalan je. Jedemo ga više od pola godine i još nam nije dosadio, samo je bitno da nije prepečen.
Nakon cca godine dana u kojoj smo najradije kupovali kruh koreninu u Mercatoru (i još nam niej dosadio) sad kupujemo kruh "lugarska štruca" od Dubravice (možete pogledati na http://www.pekara-dubravica.hr/, odite an "kruh", pa četvrta starnica dolje lijevo). Baš je fini hrskavi, čak i treći dan nakon kupovine (il mu daju neki ludi dodatak ili su zaista našli odličnu smjesu :mrgreen: ...)
Naravno, tajna je da ga treba držati na zraku, samo u papirnatom škarniclu ili krpenoj vrećici, a ne u ormaru ili nedajbože plastičnoj vrećici.
Mi kupujemo u jednoj pekari u SPlitu neadaptirani kruh. TAko se zove i kad ga probaš vidiš šta si prije jeo. Težak je i pun, a traje bar tri dana.
Neznatno je skuplji ali nema veze.
U istoj pekari prodaju i kolače stare jedan dan po sniženoj cijeni 4 kolača za 5 kuna. Pohvalno.
Interspar ima neki svoj fenomenalan kukuruzni kruh, onako težak i vlažan kao domaći.
I skup je jako: 700 g, 14 kuna!
Ima i Mercator u Centru Kaptol neki super kukuruzni. 11 kn a nema ni pola kile.
Ja obožavam i kukuruzni baguette iz Konzuma.
Najčešće sama doma pečem kruh, a ako ga kupujem onda je to obavezno kukuruzni.
Ja ostajem vjerna kruhovima bez aditiva, pogotovo ako su tamni kruhovi.