radost prvotno napisa
meni je spot odvodjena djeteta onim hodnikom u zatvor izgledao kao da se odnosi na zlostavljanu djecu, na sto mi je prva pomisao bila "to se mene ne tice ja svoje ne zlostavljam". Vjerojatno nisam jedina koja je to pomislila, znaci nije me dirnuo osobno, dok nisam vidjela poruku "prve tri su najvaznije", e ja (za razliku od mozda mnogih) znam sto to znaci, da ne znam i dalje bih mislila da se radi samo o zlostavljanju djece.
Po meni (a nisam strucnjak za takve stvari) bi bilo ucinkovitije da su stavili neke scene koje su ljudima "normalne".
Npr. prva scena beba place sama u sobi starci gledaju tv. (ona "dobra" stara pusti da place prestat ce samo).
Druga scena dijete se igra samo u sobi starci su zauzeti "vaznijm poslovima."
Treca scena dijete pruza ruke majci da ga uzme - mama odgovara nemam vremena i nastavlja cistiti kucu - raditi rucak - sjediti za PC-om, sta vec.
U to onda uklopiti kraj s reklame.
Znaci neke stvari koje roditelji rade nesvjesni koliku stetu cine djeci, i stvari koje su na zalost u vecini obitelji jos uvijek sasvim normalne, a ostavljaju strasne posljedice. Tu bi mnogi pronasli sebe i mozda bolje shvatili poruku od ovako grubog prikazivanje gdje nece nitko prepoznati sebe.
Mozda sam malo iskarikirala situacije, oprostite ali uglavnom to je moj neki dozivljaj.