Dobila mens. sa Jerinih 15 mjeseci, sada ima 16.5 i jos uvijek dojim.
Printable View
Dobila mens. sa Jerinih 15 mjeseci, sada ima 16.5 i jos uvijek dojim.
možda je malo OT,ali ne znam gdje bi pitala! :oops:
kako vam se klinci ponašaju za vrijeme PMS-a?
naime moja mala doslovno "poludi",ali samo noću!stalno je na siki,ineče imamo lijep ustaljen ritam(naponinjem noćni) svaka 3 sata i zatim nastavlja spavati!
ali "tih dana u mjesecu",kao da povampiri!ja nervozna(sad se potrefilo i Ivanov polazak u vrtić),još nervoznija,ona prezahtjevna po noći-opći kaos!
jučer popodne dobila menzu i mala se noćas preporodila(i ja skupa s njom),spava jede svaka 3 sata i super!
jer vas ima još????
Mengu dobila nakon 7 mjeseci, a tada je počela i Dorianova dohrana. Od tada imam redovne menstruacije, a Dorian još uvijek doji po noći :heart:
ja sam dobila prvu nakon 4.mjeseca,pa još jednu.pa šest mjeseci ništ,pa onda opet jdnu,pa je sad opet nema par mjeseci :? ali još puno dojim pa je to valjda normal :/
mali mi ima 13 mjeseci, dohranu počela s 6, nema dude, mengu još nisam dobila
ja sam dobila prije tri dana, oko mjesec i pol dana nakon što sam ponovo počela raditi.
nisam imala mengu gotovo pune dvije godine.
još dojim.
ja sam dobila nakon 15mj i primjetila sam da mi se danas povecala produkcija mlijeka
L doji jednako kao i prije a meni su sise tvrde kao prvih par tjedana kad sam dosla iz rodilista
jel to normalno?
Eto mene opet :)
mali podsjetnik - s prvim je m došla kad je malac napunio 4 mjeseca (uz isključivo dojenje još 3 iduća mjeseca)
Sad Ian ima 6 mjeseci i 5 dana. Ja sam dobila prvu menstruaciju prije 2 dana. ALi mislim da je razlog to što je prije mjesec dana moj stariji prilično smanjio dojenje a prije točno 3 tjedna je potpuno prestao. Eto, hormonići se smanjili i m. se vratila.
skoro 13 mj od poroda, a od m. ništa, L. doji, ali sad preko dana ne tako često jer ja radim, dakle samo ujutro oko pola 9, i onda tek oko 19 h, i po noći oko 4 puta, kako kad.
nije da mi fali, ali sad bi polako krenuli na drugu bebe
krvarenje nakon poroda u trajanju od 40 dana i točno 30 dana nakon toga stigla je i menstruacija koja je nastavila stizati svaki mjesec točno u dan,manje bolna nego prije poroda...totalno podnošljiva...samo što mi moje zlato nije htjelo jesti taj period pa sam mu davala izdojeno mlijeko iz bočice...kad bi stavio cicu u usta vrištao bi ko da ga neko ubija...uf,uf...ali sad smo i dalje na dojenju...njemu je 6 mjeseci... :)